!Nu och då =D

Gud så snabbt tiden går -Julafton närmar sig med stormsteg och det är ju helt underbart. Det finns ingen bättre tid på året än julen tycker jag. Jag ska njuta av den här julen på alla sätt. Förra året var jag lite mer restrektiv i hur jag åt, eftersom jag ville gå ned i vikt och dessutom skulle göra bukplastiken den 18 december och ville då så klart inte råka gå upp nåt innan dess.
Nu vill jag så klart inte gå upp något nu heller och kan med glädje säga att jag fortsätter att hålla min vikt då jag kontrollerar och det är så himla skönt. Det bekräftar för mig både att jag lever som jag bör, äter och tränar med bra balans. Nu har jag varit viktstabil i 9 hela månader och har ökat maten till normal nivå och har hittat synnergin mellan min mat och träning på ett sätt som fungerar bra för mig. 
 
Imorgon är det Lucia och 11 nätter kvar till jul. Lucia är ju en av decembers mest underbara dagar tycker jag. Barnen har firande på skola och dagis som ska bli supermysigt att gå på och på lördag funderar jag på att gå på kyrkans luciakoncert, det är alltid så vacker musik. Förra året såg det ut så här hos oss vid den här tiden på året:
 
Dagen före Lucia bakade vi bullar
 
Lussekatter och pepparkakor till julkalender och luca på tv på Luciadagen
 
Hittintills har vi inte bakat bullar men härom dagen så bakade vi i alla fall rompraliner
 
Jag har också snart pyntat klart. Det bästa som finns är julens alla lampor och dekorationer
 
 
På lördag blir det så mysigt också för då kommer min syster och min svåger hit på middag och det ska bli så himla mysigt. Dels tänkte vi köra hemgjord pizza på plåt, samt ta ett glas vin på kvällen då spelar brädspel tillsammans och bara har det så himla mysigt.
på söndag skall det julhandlas massa. Även idag nu efter lunch är jag på väg att åka till ett stort köpcentrum för att handla lite. Jag älskar att julhandla -gör ni?
 
Hur ska ni fira lucia mina fina läsare?
 
 
 


Kommentarer
Marie

Firar inte Lucia. Ingen speciell dag för mig faktiskt. Sonen firar i skolan osv. Visst bakas det pepparkakor och lussebullar, men långt innan Lucia.
Men jag hoppas såklart att alla får en mysig dag. :-)

2013-12-13 @ 09:02:42
URL: http://halvgronkvist.blogg.se/
Bea

Hej jag har en liten fråga...När du började träna, hade du ett schema du följde? Gå långa powerwalks respektive hur länge stod du på crosstrainern? Jag går alltid 10 0000 steg per dag men måste göra mera för att gå ner i vikt, skulle du kunna hjälpa mig med ett tränings schema? Du är en stor inspirationskälla för mig och känner att jag sitter fast i träsket och behöver ha en push.. tack så mycket / Bea

2013-12-13 @ 11:28:06
Emelie

Det ser ju för mysigt ut med alla färgade slingor!
På min dotters dagis firar dom inte lucia förens på måndag. Så ikväll blir det fredagsmys med min going till dotter :) Hemmalagad pizza med taccofärs står på matlistan sedan blir det mys framför julkalendern och barnprogram. Sambon ska iväg så blir lite egentid med dottern ♥ Hoppas du får en go helg! :)

2013-12-13 @ 14:14:00
URL: http://www.jagmotlatmasken.blogg.se
Åsa

Hej!
Oj, oj vad inspirerande och fascinerande det är att läsa på din blogg! Vad otroligt duktig du är som har gått ner så mycket i vikt. Och utan hjälp eller operation vilket är vanligt vid stora viktnedgångar.
Du förtjänar all uppmärksamhet och jag hoppas att du syns mer i media för att sporra oss andra! :-)
Själv har jag bara 10-12 kg att gå ner men det är tillräckligt svårt. Det låter löjligt kanske när man jämför med dig men för mig är det jobbigt.
Inspirerad av dig och ditt sunda sätt att tänka ska jag nu ta tag i de där kilona!!!!
Tack!

2013-12-14 @ 08:32:20
URL: http://motheroffive.bloggplatsen.se
Nicole

Hej jag är överviktig och behöver gå ner i vikt. hur började du träna, för orkar inte så mycket. orkar du skriva ett inlägg om det? :)

2013-12-16 @ 21:04:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0