Gårdagens mat och träning

God förmiddag. Jag tänkte börja dagen med att sammanfatta gårdagens mat och träning här
 
FRUKOST
Alpro Soya Mild And Creamy med vanilj och lite med blåbär
 
LUNCH
Ett kycklinglår utan skinn, ett par skedar lätt keso naturell och 4 körsbärstomater
 
MIDDAG
1 Kokt potatis och lite fiskbullar (kan ha varit ca 8 st. Jag glömde räkna) i hummersås
 
KVÄLLSMÅL (efter träningen)
En skål med Mild and Creamy vanilj
 
EXTRA
Ca 10 sockerfria tuggummin
 
TRÄNING
40 minuter morgonpromenad (i ganska långsamt tempo eftersom Oliver inte orkade så fort)
60 minuter dansgympa
 


Kommentarer
E

Du äter nog för lite? Det där kan inte vara mer än 1000kcal om ens det. Det kan vara så att du äter för lite och det är därför din kropp inte vill gå ner i vikt.
När kroppen ställer sig på svält så blir det så att man går upp eller att man står still.

Om dina dagar ser ut så här och om du tränar så mycket så svälter du dej, och det är ju inte så bra och inte så kul.

Tycker du ska se över vad du äter, kanske kolla vad du ligger på.
Men som det du skriver här så tycker i alla fall jag att du ligger lite lågt och som sagt en kropp som svälter gå ner som du gjort ett tag sen blir det stopp.
Kanske det här var en dålig mat dag inte vet jag.

Men du vill ju gå ner på ett bra och sunt sätt och då ska du inte svälta dej ner i vikt det är inte ett bra sätt.
Inget illa menat men det kan vara det som gör att du inte går ner just nu.

Svar: Ingen fara jag tar inte illa upp. Möjligt att det var en dålig matdag du reagerade på, alla har vi ju dem ibland. Jag kan dock försäkra om att jag absolut inte svälter mig själv. Jag äter alltid så jag är mätt och kalorierna ligger över 1000 absolut. Att jag gått ned sämre förra veckan än tidigare tror jag antingen handlar om att jag platåat eller att kroppen stoppar upp lite eftersom jag inte tränat ordentligt på tre veckor pga sjukdom.
Linda

2012-09-25 @ 18:19:14
E

Kanske kanske inte men det är många dagar som du äter väldigt lite och du skriver att du inte äter och hoppar över mål att du "glömmer" och inte "hinner" äta.

Ville bara påpeka att svält diet bara går ett tag och inte i längden. Visst du kanske äter som du ska hoppas det för att svälta sig ner i vikt är ett dumt val.

Du kan ju börja skriv hur mycket du äter, vi i alla fall jag skulle tycka det var intressant att läsa hur mycket av Tex. dagens mat du äter inte bara vad.

Svar: FÖr det första så hoppar jag aldrig över mål. Det som ibland händer är att jag byter ett mål mot en nutrilettbar (och förutom en gång så är det bara lunchen i sånt fall).
Jag svälter inte mig själv, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Det är inte min stil att hålla på med extremdieter, bantingsmetoder eller liknande. Och jag är oopererad (tycker dock inte op är något fel, det var bara inte det jag valde). Jag äter som jag ska, frukost, lunch, middag, mellanmål och kvällsmål. Jag äter alltid så jag blir mätt och kan även slaska i mig extra kalorier som i texempel en ice latte.

Jag räknar inte kalorierna eftersom jag går på sunt förnuft. Kan inte kalla ett kycklinglår och en halv burk keso eller de 500 gram wokgrönsakerna, en burk champinjoner och en kycklingbröstfilé som jag åt till middag igår, för att äta för lite.

Sist men inte minst så kan jag tillägga att jag aldrig sagt att jag hoppar över mat, inte heller att jag glömmer eller inte hinner äta
Linda

2012-09-26 @ 07:33:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0