Den här dagen

Ja idag har det varit tomt i min blogg hela dagen, vilket är första gången sedan jag startade bloggen. Men dagen blev lite oväntat full, dock mycket trevlig.
Jag vaknade först väldigt sent, strax efter 11 och då mådde jag inte alls bra. Jag hade ont i halsen, var frusen och hade sådan dånande huvudvärk. Efter frukost/lunch blev det bara värre, jag mådde så himla dåligt och ett tag trodde jag att jag skulle kräkas. Men det gick över då huvudvärken lugnade ned sig, tack och lov och under dagen har det bara blivit bättre.
 
Vid 12 gick jag ned till centrum för att kolla kläder och jag hade tänkt skriva innan men fick lite brottom, för klockan 13 så skulle jag träffa en tjej för första gången, som kontaktade mig på fb, ang min viktminskning och hon undrade om lite tips och råd. Jag tittade bara en snabbis innan jag gick hem och hämtade Leo och mötte upp henne. Vi umgicks och hade jättetrevligt hela dagen. Så det var jätteroligt.
 
Jag kom hem igen strax innan 18 och sedan dess har vi bara ätit och sett handbollen. Och handbollen var ju rolig idag. Det tackar vi för. Nu ska jag, mot min vilja, ta det lugnt resten av kvällen eftersom jag känner av kroppen och halsen. Huvudvärken smyger lite bak också och jag vill göra allt för att hålla mig frisk tills imorgon. Jag har dock en irriterande träningsabstinens.
 
Angående träningen så blir det förmodligen ingen förrän måndag igen vilket inte känns så roligt. Men imorgon (om jag inte blir sjuk) så ska jag dricka alkohol på kvällen (första gången sedan innan jag började viktminska i maj) och det innehåller inte så roligt få kalorier som man kunde önska. Jag är därför något orolig för att jag ska gå upp i vikt igen, lagom tills jag ska redovisa min vikt på måndag. Därför tänker jag den här veckan tala om vad jag väger imorgon också, så får vi se om alkoholen påverkar vikten eller inte. Hur som haver så kan jag ju inte träna dagen efter jag har druckit så det får bli måndag (om jag inte blir sjuk förstås, för då får det vänta tills jag blir frisk)
 
Jag gissar att ni inte orkat läsa hela det här evighetslånga inlägget?
 


Kommentarer
Tweety

Jodå, jag har lästa hela inlägget ;-) Hoppas verkligen du mår bättre i morgon. Kul att du träffade någon som läser din blogg, hade jag också tyckt varit kul att göra. Kramen

Svar: Hihi ;-) Tack ska du ha. Ja det var väldigt roligt, jag uppskattar att hon tog kontakt med mig. Det förstår jag! Har du några bloggvänner som bor nära? Kram
Linda

2012-08-10 @ 21:10:07
URL: http://tweety26.wordpress.com
C

Nej du, det var ett alldeles för lång mail... ;-)
Vilken skoj dag!

Hoppas lördagen också blir kanon, ha det så skoj!!

Kram

Svar: Hihi knäppis. Ja tack det var mysigt! Jag tycker om att träffa nya människor =) och extra roligt om jag kan göra något för någon annan. Hon var jättetrevligt så det var roligt. Tack ska du ha! Kram
Linda

2012-08-10 @ 21:17:20
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
ZtorZillen

Vart i Sverige befinner du dig?

Svar: I stockholm kan man säga. Eller en liten förort till, som heter Åkersberga =)
Linda

2012-08-10 @ 22:04:55
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Pernilla

Klart jag läste från början till slut! Hoppas du inte blir sjuk. Bli inte sjuk! Nej! Nej! Nej! :D
Jag förstår dig där med alkoholen. Jag tycker nästan det är värre att dricka alkohol, än att äta godis...vet inte varför. Men ibland måste man få lov. Man är ju mitt uppe i livet också - inte bara sin viktminskningsvärld! Hoppas du mår bättre imorgon så ni får en lyckad spelning och en trevlig kväll. Ta ett glas vin (rött) för mig också ;)

Svar: Hihi, jag skojade lite bara. Men ibland när man bara skriver och skriver så känns dte efter ett tag som man måste sluta om någon ska orka läsa hela =P Tack! Jag hoppas inte det heller för det vore alldeles för trist i det här sammanhanget (sen önskar jag så klart inte bli sjuk annars heller eftersom jag så gärna vill kunna träna). Ja usch jag håller med dig helt, det känns som om alkholen skulle vara strikt förbjuden eller som man sabbar allt hårt slit. Men det gör det väl egentligen säkert inte. Sen håller jag så klart med dig om att ibland måste man kunna tillåta sig själv också. Jag har inte druckit något på hela sommaren. Ja nej vi är inga stordrickare men en öl eller som du säger, ett glas rött en härlig sommarkväll är ju underbart, men jag har inte gjort det utan har hållit mig. Fast mår jag inte bra imorgon så hoppar jag nog över alkoholen. Nej det stryker vi för imorgon kommer jag må alldeles prima, så jag orkar spelningen! Absolut, jag tar ett åt dig också (får fixa bildbevis haha). Tack!
Linda

2012-08-10 @ 22:27:17
URL: http://skinnyjeans.devote.se
EE

Klart att jag läste hela :D.. Jobbigt när man går runt och känner sig sådär småkass. Hoppas det ger med sig under natten!

Svar: =D Söt! Ja usch det är inte alls roligt. Tack så mycket jag håller tummarna för att det vänder NU hehe
Linda

2012-08-10 @ 22:49:07
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Amina

Skit bra blogg!

Svar: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir =D
Linda

2012-08-11 @ 02:04:50
Amina

Skit bra blogg!

2012-08-11 @ 02:04:57
Amina

Skit bra blogg!

2012-08-11 @ 02:04:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0