Dagens träning och tidig födelsedagspresent!

Träningen för dagen är nu avslutad och det blev 65 minuter på crosstrainern. Det gjorde ont i kroppen på slutet och när jag klev av kändes det lite som om jag har ont i halsen. Så antingen är det bara kroppen som är trött efter långa passet igår eller så håller jag på att bli sjuk. Håller dock tummarna för att det inte blir så. Dels eftersom jag vill kunna fortsätta min träning oc dels eftersom vi har spelning på lördag. I övrigt har jag kört 120 situps idag och 50 av dem med motvikt på magen.
 
Nu ska ni få höra något jag är så himla glad för. Jag sa till min mamma att titta in i bloggen så hon fick se jackan jag blivit så kär i och efter en liten stund så hörde hon av sig och sa att hon och pappa sett bilderna och tyckte den var så fin så de ville ge mig den i födelsedagspresent. Så jag fick gå och köpa den så får jag pengar av dem på torsdag när de kommer över. Jag är väldigt glad över den presenten. Och tack för alla era fina kommentarer angående hur bra den passade. Och vet ni, jag testade storlek 42 och den passade
 


Kommentarer
Cathrine ab imo pectore

Vad duktig du är!! Blir så imponerad och önskar vi bodde i samma stad så jag kunde träna tillsammans med dig! Min träning infinner sig inte över huvud taget, jättejobbigt! Inget händer på vågen här, fast jag kämpar med mat- men utan träning händer ju inget! Men hinner inte och min nacke är tyvärr för dålig så jag kan inte gå när som helst! Men, men... Blir inspirerad av dig!

Jättefin jacka, och supergulliga föräldrar du har!! Nu kommer du vara supersnygg hela hösten!;-)

Ta hand om dig!
Kram!

Svar: Åh men vad gullig du är! Jag hade gärna tränat tillsammans! Nu tränar jag ensam och det är inte så roligt =( Har du pratat med läkare? Finns det inte någon form av sjukgymnastik som kan hjälpa mot nacken? Låter inte alls roligt och jag ska hålla tummarna för att det blir bättre. Det där med tid känner jag igen. Önskar dygnet vore lite längre!
Tack så hjärtligt vad glad jag blir!
Tack det samma!
Kram
Linda

2012-08-07 @ 01:30:30
URL: http://catho13.blogspot.se
Joline

Vilka goa föräldrar du har!!

Svar: Ja de är underbara =) Tack!
Linda

2012-08-07 @ 06:44:00
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Emma

Oj 120 situps , jag skulle inte klara 50 haha. Hur lång tid tar det att göra dom ? Jag skulle dö jag.

Hur mycket motvikt på magen har du ?

Svar: TAck ska du ha. Det tar inte så lång tid. Kanske 5 minuter, men jag har alltid varit bra på situps. Kanske för att jag dansade i så många år? Du kan öka med 5 eller 10 åt gången varje gång så är du snart där också. Min man trycker emot magen med sin vikt så jag vet inte exakt hur mkt. Jag kanske kan kolla det på gymmet eller nått?
Linda

2012-08-07 @ 09:16:04
Minendie

Vilken bra present och vilka fina föräldrar. Jackan var riktigt snygg. Var hittade du den? 120 situps, wow! :)

Svar: Ja jag blev superglad! En toppenbra födelsedagspresent =) Den hittade jag på H&M finns både på nätet och i butik. =D
Linda

2012-08-07 @ 10:33:58
URL: http://minendie.wordpress.com
Pernilla

Vad gulligt av dina föräldrar och vad roligt att du kunde ha storlek 42! SUPERBRA! Det går framåt (neråt) nu, Linda! Du är SÅ duktig! :) 120 sit-ups var inte dåligt det heller ;)

Svar: Ja jag blev så himla glad när jag insåg att det var 42 jag hade på mig! Det kanske var sist i gymnasiet? Jag vet inte riktigt hihi. TACK!! Tack ska du ha, jag kämpar på. Vill öka till 200, men med vikt orkar jag inte det än
Linda

2012-08-07 @ 11:51:31
URL: http://skinnyjeans.devote.se
EE

Du är så duktig med träningen!! Ååh, grattis till att storlek 42 passade :)

Svar: TAck så jättemycket!! Jag blev både förvånad och riktigt lycklig!
Linda

2012-08-07 @ 11:55:56
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
sandra

Hej hej ! Jag har läst din blogg och tycker du är jätte duktig. Men har en fråga jag är lika lång som du och väger 61 kg och jag har st 38/40 och inte lika stor byst som du och jag får inte ihop det att du har st 42. Det är st efter mig. Och jag har ingen hud på kroppen efter vikt ner gång.

Svar: TAck ska du ha. Ja jag fick inte ihop det heller, men så var det visst. Man måste dock tänka på att storlekar är väldigt olika i olika butiker. I en annan butik så kanske 42 hade varit på tok för litet? Men jag är också väldigt smal upptill på kroppen. Mitt mesta bär jag på rumpan, höfter och ben. Titta gärna på mina mått och jämför med din. Förhoppningsvis kommer jag också ned till dina storlekar sen =)
Linda

2012-08-07 @ 13:04:45
smulan

Vad snällt av dina föräldrar:)
120 situps?? Vad är du gjord av:) Jag är impad.

Svar: Ja jag blev väldigt glad. Tack ska du ha. Jag vet inte riktigt hur jag orkar så men jag tror dels det är för att jag gör det varje dag men jag har också alltid varit bra på just situps. Tack!
Linda

2012-08-07 @ 13:22:38
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
Viktkamp

grymt snygg jacka på en snygg brud =) Snälla föräldrar!! Kram

Svar: Åh tack så jättemycket! Vad gullig du är <3 kram!
Linda

2012-08-07 @ 13:58:52
URL: http://viktkamp.webblogg.se
FitnessMe

Vad gulligt av dem, vad roligt! Och superbra tränat! Jag brukar kunna känna av lite ont i halsen ibland när jag tränat mycket och särskilt om jag sovit dåligt, utan att det blir nåt bara jag vilar. Hoppas det inte blir nån förkylning!

Svar: TAck så mycket! Ja jag blev superglad. Jaha kan du det, men då kanske det är samma sak för mig för det har ju hänt förut att jag fått lite småont i halsen på kvällen men så blir det inget. Nu mår jag hur bra som helst igen -tack och lov!
Linda

2012-08-07 @ 18:24:46
URL: http://www.fitnessmefitnessme.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0