Dålig men tacksam

Idag har jag haft ordentliga känningar av min gallsten/mina gallbesvär. Jag tog en voltaren mot smärtan men kände samtidigt att det småkrampade lite, så jag har varit orolig för att det ska bli ett anfall av det. Än så länge har det dock gått bra, så jag hoppas det inte blir mer än känningar -är rädd att det ska komma senare ikväll.
 
I övrigt så kan jag berätta, med en mycket stor suck att min mage är svullen och öm fortfarande. Den är inte lika stor och uppblåst som senast, utan nu är svullnaden annorlunda. Den sitter längre ned nu, mellan där ärret sitter och naveln. Där är det bulligt, hårt och ömt. Jag erkänner att jag blev något oroad över detta nu på morgonen för jag har varit konstig under helgen ja, men det har blivit värre snarare än bättre och efter jag legat och sovit en hel natt så brukar magen vara relativt liten på morgonen -även om den oftast svullnar sedan på förmiddagen igen, men idag på morgonen var det ingen skillnad på magen från hur den svullnade igår. Läkaren jag träffade i fredags trodde ju detta berodde på tarmarna och jag fick medel som ska få dem att fungera. Nu fungerar de bra, men magen är ändå underlig. Det känns inte som om detta har med gallstenen att göra heller, då svullnaden är så långt ned. Men ja, jag är ju å andra sidan ingen läkare så jag vet inte.
 
Slutsatsen är att jag just nu faktiskt inte mår så himla bra. Dels på grund av svullnad och ömmhet i magen och dels på grund av smärtan i magen från gallan. Men, jag är samtidigt oerhört tacksam över att det "bara" är det och inget annat. Det kunde ju ha varit värre om man säger
 
 


Kommentarer
Veronica

<3 KRAM till dig Linda! <3

Svar: <3 Tack söta Veronica. Just nu är inte allt så lajban...
Linda

2013-01-21 @ 16:59:37
ZtorZillen

Har hört att gallan kan krångla som en bieffekt av snabb viktnedgång och att man går på lågkalori. Vet du om det stämmer? Kanske skulle du äta lite mer ett par dagar/veckor och fokusera på att stå still med vikten, så att det inte blir värre?

Svar: Ja han sa till mig att om man tappar mycket vikt (och också om det går fort) så kan man få ordentliga problem med gallsten. Det var tydligen vanligt. Lågakalori vet jag inte om, det påverkar dock =/ Får fråga min läkare idag
Linda

2013-01-21 @ 19:30:57
URL: http://www.ztorzillen.blogg.se
C

Styrkekram till dig! ♥

Svar: Tack fina <3
Linda

2013-01-21 @ 20:52:26
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Chrissan

Ta hand om dig!

Svar: Tack snälla!
Linda

2013-01-21 @ 23:05:38
URL: http://fv40.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0