Inbjudan till ER

Det här kan vara etr av de viktigaste och bästa inläggen jag skrivit i min blogg. Minns ni de här orden som jag en gång sa? När jag lovade mig själv att jag aldrig skulle gå upp i vikt och bli överviktig igen, jag hade ju kämpat från 130 kilo och ned till 50 kilo själv -2 gånger.

Vad hände?

De flesta av er som läser känner till mig och min berättelse, men för er som inte vet ska jag kort sammanfatta:

Jag heter Linda och har sedan 2012 jobbat med min hälsa. Jag gick från 130 kilo ned till 50 kilo och där höll jag min vikt i strax över ett år. Jag la på mig till 97 kilo igen och hade aldrig känt mig mer värdelös. Men jag bestämde mig igen, jag hade ju trots allt lovat att inte vara överviktig mer. Jag gick åter igen ned till 50 kilo, men hur jag än bar mig åt så kunde jag inte behålla min vikt.

Idag vet jag vad det är som har gjort att jag har hamnat i den här situationen hela 2 gånger -och varför det är så extremt vanligt att man går upp i vikt igen efter en stor viktminskning. Jag har tagit mig tid att samla ordentlig kunskap om både min situation, men samtidigt vad som gör att fler personer inte klarar av att behålla en positiv vikt efter viktminskning, än hur många som gör det.

Nu har jag ett stort TEAM bakom mig och tillsammans kommer vi att hjälpa varandra OCH DE AV ER som vill följa med på vår resa.
-Mot målet och med BESTÅENDE resultat-

Tillsammans är vi starkare och tillsammans, med all den kunskap jag och det övriga teamet besitter, kommer vi en gång för alla att nå våra hälsomål.

Kom och ta de första stegen tillsammans med oss på *Scandic infra city* i Stockholm. Nu på torsdag kl 18.30 har vi en *"pre-launch"* och här börjar vi tillsammans vår resa -Mot en hälsosammare livsstil!

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0