Världens bästa!

Det finns många fördelar med att arbeta utomhus och på förskola. Dels är man aktiv den större delen av dagen men man har också chansen att få så mycket som möjligt av det dagsljus vi får under vintertiden. När jag inte arbetade på förskola så var jag ju inne den mesta tiden jag arbetade och jag hatade att åka till kontoret den mörka morgonen och åka därifrån på den mörka eftermiddagen. Allt dagsljus gör att man blir mer lugn och avslappnad tycker jag.
 
Tidig morgon på jobbet
 
Att bero på avslappnad så tog jag vilodag från min träning idag. Egentligen borde jag kanske ha passat på då morgondagen till 99% går bort eftersom vi ska ha gäster på kvällen och åtminstone lördagen och fram tills söndag kväll är det också upptaget då jag ska iväg på "utbildning". Men jag kände att kroppen behövde en vilodag och jag är faktiskt helt okay med det. Träning skall kännas som glädje, inte tvång. Dessutom har jag nu fått in rutinen på träning igen, vilket var mitt mål (eftersom jag varit lat mest hela våren, sommaren och fram tills nu) vilket innebär att jag inte kommer att fortsätta hoppa över den vareviga dag.
 
Imorgon blir det troligtvis världens mysigaste fredag. För imorgon FYLLER MARCUS 10 ÅR! Vår äldsta son blir två siffror stor för första gången och går från lillkille till storkille. Så imorgon kväll blir det myskalas 
Marcus skolfoto i år. Han har dock klippt av det långa håret nu
 
 
 


Kommentarer
Frida

Håller med dig!
Ibland när jag blir trött på barnens tjat tänker jag på vilka fördelar det är med att jobba på förskola :)

Svar: Ja det är underbart tycker jag
Linda

2015-11-27 @ 04:55:49
URL: http://fridanyburgs.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0