Helt slut

Hej allihop, det är en mycket trött och slut Linda som checkar in idag. Drt var tungt att börja jobba redan nu. Smärtan blev tråkigt stark ett tag och tyvärr blev jag också tvungen att jobba över en timme. Det var tråkigt i och med att jag egentligen skulle sluta en halvtimme tidigare idag då jag fick börja en halvtimme tidigare på morgonen. Exakt samma sak kommer tyvärr också att hända imorgon. Men jag ska inte klaga, jag är väldigt tacksam över mitt arbete, min arbetsplats och mina fina medarbetare och en bra chef. Men jag är lite slut just nu, det kan jag inte komma ifrån. Troligtvis kommer det nog snart att bli lättare dock.
 
Jag ville försöka mig på ett träningspass idag också och plockade fram min crosstrainer. Men efter 45 minuter fick jag ge upp. Kroppen orkade inte idag och det började göra för ont i magen. Jag får helt enkelt se hur jag hittat balans med träningen nu då jag också ska komma igång med all annan form av rörelse samtidigt. Jag vår vara nöjd med att jag gått ca 21400 steg idag istället  (inkluderat crosstrainern) och hoppas det blir bättre nästa gång.
 
Nu är det dags att krypa i säng och samla kraft för morgondagen. God natt allihop
 
 


Kommentarer
malin

hej !oh skönt att du trivs på ditt jobb men tar det så lugnt du kan !!!va rädd om dig nu . På tal om träna kan inte du berätta hur det var när du första gången började träna på din crosstrainer ! hur länge du orkade hur du peppa dig själv att komma igång mm, har själv fixat mig en crosstrainer och promenad band just för vintern men lite svårt att komma i gång pluss att konditionen är värdelös!!!!

Svar: Hej hej. Jag är absolut glad över att ha kommit igång med jobbet igen. Samtidigt är det en riktigt tung vecka. Jag ska ta hand om mig det lovar jag.
När jag kom igång på crosstrainern första gången förra vändan så stod jag 60 minuter första gången och nu så stod jag 75 minuter när jag kom igång igen. Jag får mest pepp av adrenalinet som kommer i kroppen av att jag pressar på. Det är kul att fokusera på sina mål. Jag tror det är bra om du fokuserar på att bara orka så länge du kan och så försöker du trappa upp i din takt :)
Linda

2015-11-17 @ 08:00:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0