Fullt schema

Jag hann aldrig skriva igår för det var så väldigt fullt upp här hemma. Vi hade hyrt släp som vi fyllde och åkte med till tippen. Därefter var det några timmars fixande, möblerade och grejade här hemma tills vi trötta stupade i sängen runt 22. Jag hann förstås med ett crosspass framför The Big bang theory, vilket jag och Tomas avslutade kvällen med och att ha kommit igång med träningen känns bra i hela kroppen. Det dröjer inte länge innan man blir glad av allt seratonin från återkommande träning. Men jag vill tillägga att jag faktiskt tar det väldigt lugnt då jag absolut inte vill att det ska gå varken för fort eller för långt.
 
Idag har det varit både en bra och en tung dag. Min älskade barndomsväns far (vår granne hela livet tills jag flyttade hemifrån) gick bort för ett par veckor sedan och idag var det dags för hans minnesstund. Jag sjöng två stycken sånger och det var svårt att hålla sig från tårarna. Jag älskar som bekant att sjunga och gör det väldigt ofta i olika sammanhang som fester, dop, bröllop, begravningar och annat. Men alla begravningar är jobbiga att göra, även om jag inte känner personen som har gått bort. När jag dessutom både känner personen och det är någon kär till mig så blir det så klart extra jobbigt att utföra det. Samtidigt är det alltid en ära att bli ombedd.
 
Något roligt idag är min lillasysters supertuffa hörlurar. Jag blev tvungen att prova dem och skulle inte backa för att skaffa mig ett par själv. De skulle vara lite tuffa att ha på sig när man är ute på powerwalk om inte annat. Eller när som helst för den delen. Jenni är grym på att hitta sådana häftiga saker.
 
I övrigt har jag storhandlat hem lite god och bra mat till hela familjen, grejat med lite foton (ni skall få se om ett tag) samt kört på ett litet kort crosspass idag igen. Jag skulle kunnat stå lite längre än de 35 minuter jag fick till men klockan började bli mycket och jag ville äta nåt efteråt så jag satsade på antal steg istället för tränad tid.
 
 


Kommentarer
malin

hej linda ! har du några tips vad man kan göra när man blir super sötsugen och är deppig? har så himmla svårt att låta bli å knappra på massa skit då !!!

Svar: Åh jag brukar dricka lite lightläsk om jag känner att jag vill ha nåt. Jag har försökt att styra bort mitt känsloätande just för att klara att inte göra så sen när jag inte längre vill gå ned i vikt. Men annars är frukt ett bra alternativ i många fall. Det finns även lättare yoghurtglass. Man kan även äta typ en powerbar då de är lättare än vanligt godis i vissa fall. Men jämför också för ex en liten snickers hsr typ bara 30 kalorier mer än en nutrilett så det kanske är roligare med en snickers (som exempel). Försök att äta bata lite godis. Kram
Linda

2015-11-25 @ 17:37:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0