Hur såg er ut?

Helgen sprang förbi lika snabbt som den kom. Jag har sovit väldigt dåligt den här helgen så jag har varit extra trött. Det gör ju sitt inför morgondagen kan jag säga och trots att jag kunde sova lite extra idag på morgonen så ser jag inte fram emot att behöva upp och fara så tidigt imorgon. Jag ska lämna barnen vid 8, sedan mellan 8-9 ca så har jag ett möte och därefter ska jag möta upp en väninna en snabbis. Efter detta tänkte jag försöka hinna med ett träningspass innan lunch. Alternativ två är att jag hämtar barnen tidigt imorgon och hinner ett pass innan middag och alternativ 3 är ett pass imorgon kväll efter middagen men innan barnen ska i säng. VI får se vad som blir lämpligast. Huvudsaken bara att jag hinner träna alls.
 
Sedan är det en full vecka jag har framför mig igen. Jag har inte bara möte imorgon utan ett på tisdag, ett på onsdag och ett på torsdag. Fredagen får jag ledig men på söndag bär det av igen, då jag ska åka till värmland för att föreläsa på en livsglädjemässa. Det är helt ideellt men jag ser ändå fram emot det och hoppas jag kunnat vila ut ordentligt innan dess, så jag är pigg och fräsch. Jessica ska följa med och det ska bli mysigt att spendera hela dagen med henne med lite tågresa och utflykt.
 
I helgen har det varit ganska lugnt i övrig. I fredags hade jag och barnen mys en stund själva hemma, innan Tomas kom strax efter 21. Igår tränade jag och så var vi och handlade en sväng och avslutade sedan kvällen med kycklingtacos och film. Idag har jag också hunnit tränna på crosstrainern samt att jag varit och repat med club 96.
 
Hur har ni spenderat helgen och hur ser er kommande vecka ut?
 
 


Kommentarer
cecilia

det är så fint att läsa om dig och familjen, det verkar vara så mysigt. ni är fina! tack för en bra blogg i övrigt, du är en stor inspirationskälla!

min helg har bestått av träning och egentid:)

2013-10-13 @ 23:34:30
A

Hej Linda! Jag har googlat mig fram och tillbaka det senaste året i förtvivlad jakt på ett svar på mina ödem. Jag hittade nu denna morgon ditt inlägg från augusti om att ödemet är tillbaka (det här inlägget: http://goingsmaller.blogg.se/2013/august/odemet-tillbaka-se-skillnaden.html) - och PRECIS EXAKT så är det för mig! Jag samlar dock på mig vätska även i ansiktet, mina ögonlock och kindar svullnar så att jag ser sjuk ut. Jag gick ner till undervikt pga maniskt tränande och för nyttigt och restriktivt ätande ungefär ett år sedan men har gått upp i vikt sedan dess. Äter dock fortfarande förhållandevis restriktivt; inga stärkelserika kolhydrater eller socker och halvfabrikat. Jag har tagit mängder av prover men de visar ingenting avvikande! Albumin, näringsnivåer etc etc. Jag har alltså goda värden men drabbas ÄNDÅ av dessa ödem. Eftersom jag som du, är smal, märker folk ingen större skillnad och tror att man är paranoid eller att det är ett resultat av tänket vid en ätstörning (att man uppfattar sig större än vad man är). Jag känner mig desperat då det dels är obehagligt att kroppen genomgår en så stor förändring över dygn, ibland timmar, men också för att det är hämmande i ett vardagligt liv. För mig, som kämpar med min kropps- och självuppfattning är det mycket ångestframkallande. Vad jag undrar är, har du fått några svar? Och isf, var vände du dig? Om inte - skulle du inte kunna göra ett inlägg om detta på din blogg och se om du får någon respons? Kanske har någon varit med om något liknande. Vänliga hälsningar, A

2013-10-14 @ 08:59:20
M

Till A
Kan det vara så att du dricker för mycket vätska! Det kan orsaka ödem pga att viktiga salter försvinner ut ur kroppen o detta kan vara livsfarligt i ett akut skede. Om du dricker stora mängder vätska speciellt vatten el dietcola och samtidigt äter för lite salt så kan det orsaka ödem!

2013-10-14 @ 12:49:21
Ann-Sofie

Avverkade 2.5 mil ca :))

2013-10-14 @ 22:43:21
URL: http://www.viktsextiosju.webblogg.se
Nina

Hej Linda, jag tycker att din viktminskning är helt fantastisk, Vilken otrolig vilja och kämparglöd du måste ha. När man ser fotona på dig från förr och nu är det svårt att fatta att det är samma person, har du själv ens tagit in vilken förändring du genomgått?
Jag satt och läste lite kommentarer och såg att någon skrev att du borde gå upp lite i vikt, hur känns det att få en motsatt kommentar nu att du borde gå upp istället för som kanske förr att du borde gå ner (om du förstår hur jag menar) Personligen skulle jag om jag vore i samma sits och få den kommentaren bli glad men hur känner du?

2013-10-15 @ 02:26:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0