Min Oliver!

Har ni tänkt på att man ofta glömmer bort att stanna till och titta på hur livet ser ut just nu och vad man har omkring sig? Man stannar oftare upp flera år senare och säger saker som att "oj var det så länge sedan vi sågs" eller "barnen växer så fort". Idag är det en sådan dag, en dag då jag tänker att "oj vad tiden går fort, vad snabbt barnen växer!" För idag fyller min "lilla korv" hela fem år. Det känns verkligen som om att det var igår han föddes. Samtidigt känns det som om han alltid funnits.
 
Jag födde Oliver klockan 19,55 på Danderyds BB den 13:e November 2008 vilket givetvis i vår bok är en av världens bästa dagar. Även om Oliver just nu är inne i sin livs hitintills trotsigaste period och således ibland kostar gratis, så är det en underbart glad, fantastisk och sprudlande liten kille som vi förärades få bära och bli föräldrar till. Vi är så himla stolta över vår lilla skrutt och den underbara utvecklingfas (minus trotset) som han går igenom just nu, där han nästan dagligen lärt sig något nytt eller har stora spännande tankar och funderingar. Så ikväll blir det lite fika här hemma med familjen, samt Olivers mormor, morfar och mostrar.
 
Kvällen innan Oliver föddes
 
Ett dygn gammal på BB
 
Ett år gammal
 
Två år
 
Tre år
 
Fyra år
 
För en månad sedan, så nästan fem år (nya bilder kommer)
 
 


Kommentarer
anette svensson

vilken fin kille ni har !! du är ju fin så då kan de bli annat <3

2013-11-15 @ 11:34:21
URL: http://goingemall.bloggo.nu
frida

hej =) ville bara säga att ja e jätteimpad av dig, grymt jobbat!!känner du att bloggen är ett stort stöd för dig??jag startade just upp en blogg i hopp om att kunna ventilera med folk i samma sitts som mig å hoppas på att min väg skall kännas lättare på så vis =)

2013-11-15 @ 18:46:43
URL: http://shithappens.devote.se
Marie

Vilken liten solstråle du har!
När jag googlade Linda Wallin pga att jag tänkte hitta nån musikvideo med dig eller nåt liknande så fick jag upp en av dom där bilderna ur bildserien där du bla står i ett kök o häller ett äpple i handen. Om jag inte fattade fel så vägde du 55 kg på dom bilderna. Vad fräsch du såg ut med den vikten! Några kg plus behöver du absolut inte vara rädd för! Ta hand om dig!

2013-11-15 @ 20:10:08
jenny

Hej! Gillar din blogg man blir så inspirerad:) hur har du ätit medan du ammat(om du nu gjort det?) Har precis fått en liten och försöker att inte låta sockersuget ta över. Ser detta som en bra start att börja med bra rutiner! Din blogg är en av mina inspirations-bloggar!! Tack tack!!:)

2013-11-18 @ 13:25:12
Junitjej

Så söt!

2013-11-27 @ 16:24:36
URL: http://www.junitjejen.se
Johanna

Vilka fantastiskt fina bilder!

2013-11-28 @ 10:14:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0