"inte det är så speciellt roligt att rangla runt"

God förmiddag allihop. En svullen Linda vaknade upp idag igen. Jag är som en stor vätskeblobb just nu och har ingen aning om varför. Men ja, det är inte mycket mer att göra åt det än att vänta ut det.
 
Idag kommer min kära make hem efter att ha arbetat borta under veckan. Det är så klart alltid trevligare att ha honom hemma än borta, så det ser jag fram emot. Dock skall jag spendera kvällen med goda vänner just ikväll. Ni minns kanske att jag var med i en revygrupp förra året? Club 96 heter den och det var första året jag var med.
 
 
Det kommer att gå av stapeln under hösten igen och ikväll är det möte, middag och lite fest för de som kan och vill. Själv kommer jag att åka hem efter middagen. Jag är inte mycket för alkohol nu för tiden. Visst, jag tycker det är gott ibland -absolut. Jag tycker om att ta någon öl, en drink eller ett glas vin. Men det är något som förändrats i min kropp sedan jag tappade vikten. Ja kanske det faktum att jag är så pass liten i kroppen idag i sig -men jag blir onykter på ingenting och jag tycker inte det är så speciellt roligt att rangla runt i fyllan och sedan vakna bakfull nästa dag. Så det är sparsamt och sällan drickande för mig. dessutom innehåller alkohol mycket kalorier så bara av den anledningen är det också bättre att göra det mer sällan än ofta.
 
 
Något mindre bra idag är att jag vaknade med smärta i gallan igen. Det är också något jag skrivit om tdigare, men inte vet om ni minns? Jag har efter viktminskningen fått gallsten och på ultraljudet i februari så visade det sig att jag hade ordentligt många stenar som ligger och smärtar då och då. Dock har jag varit befriad -tack! från gallstensbesvär sedan i februari, så jag har nästan inte ens tänkt på det faktum att läkaren fortfarande inte hört av sig som de sa att de skulle göra. Men nu hade jag ordentliga känningar med efterföljande småkramper på morgonen idag, så vi får se vad som händer. Hoppas jag ska slippa anfall i alla fall.
 
Dagens frukost 
Lätt aprikoskräm med psylliumfrön, smörgåsar och ett glas osötad mandelmjölk.
Det här brödet är det glutenfria från schär, som heter pan-carré. Superbra kaloriinnehåll med sina 46 kalorier per 20 gram och dessutom smakar brödet kanongott rostat. Jag äter 99% av gångerna brödet utan pålägg och doppar det istället gärna i min yoghurt, mitt the eller min kräm, men detta kan faktiskt avnjutas även odoppat och helt otoppat. Så jag rekommenderar det
 
Pan Carré
 
Idag kommer jag att ge er två stycken annorlunda blogginlägg. Det ena är en recension av mina bikins från To Die For och det andra är ett Buzzadorinlägg gällande Lego Duplo. Men först ska jag njuta en kopp Grönt vaniljthe och sedan ska fryslorten jag ta en dusch så jag får upp lite värme i kroppen
 


Kommentarer
Sophie

Jag tänkte börja äta mer glutenfritt,lite mer kost från LCHF. Men finns mycket produkter som man inte hört talas om. Vart kan man köpa mandelmjölk å sånt liknande mjöl ? Finns det i vanliga mataffärer ? Tacksam för svar!

Svar: Mandelmjöl har jag aldrig testat men glutenfritt, laktosfritt och sådana saker fdinn si vanliga butiker =)
Linda

2013-05-30 @ 02:09:26
URL: http://Swalan.blogg.se
Anni

Hej Linda! Nu har jag under de senaste dagarna sträckläst din underbara blogg och vill bara säga: vilket otroligt bra jobb du har gjort!
Du skriver så himla bra oxå och har fått i alla fall mej väldigt inspirerad till att ta tag i min vikt. Startade själv en blogg i förra veckan och hoppas att om ca ett år ha nåt lika fina resultat som dej!
Det strålar om dej!

2013-05-30 @ 11:13:23
URL: http://franfetmammatillhetflamma.bloggo.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0