Nya byxor, återbesök på kliniken, mat och Aftonbladet

Idag har jag varit på jakt efter nya kläder. Jag fick ett presentkort av min syster på julafton, bland annat, eftersom hon inte visste vad jag skulle vilja ha för kläder. Igår tittade jag som hastigast in på H&M (jag orkar inte går runt så himla länge än) och provade ett par jeans med storlek 28 i midjan. De var lite för stora och jag gick utan att köpa något. De hade low cut waist och jag funderade på de där byxorna efteråt, för de var på rean och kostade 150 kronor nu. Dessutom jag har aldrig kunnat ha low waist i hela mitt liv innan så jag kände att jag ville prova ett par till likadana i en storlek mindre, innan jag missade dem. Jag tog mig därför till H&M (i centrum där jag bor så det tar ju bara 3 minuter) efter återbesöket på strandkliniken. Jag tog ett par med storlek 27 i midjan och 32 på längden men jag var väldigt osäker just för att det stod superskinny-superlow waist på dem, men de passade (!) Jag hade faktiskt inte förväntat mig det. Så jag köpte dem, jag kunde inte låta bli
 
 
Men innan jag var och köpte byxor så var jag som sagt på återbesök på Strandkliniken och Dr Oya Kocabalkan tittade på såren. Dels sa hon att naveln var fin och att det inte var någon infektion som hon först trott (tack och lov) sedan tittade hon på ärret på magen och hon sa att det läker superfint och jag är beredd att hålla med, det ser riktigt bra ut. Så det är väldigt roligt. Hon är helt underbar tycker jag och är så glad för att jag fick möjligheten att opereras av henne och på kliniken. När jag ska planera inför framtida operationer så kommer jag absolut att vända mig dit först. Ni ska få veta hur det går med det där när det väl är dags.
 
Min lunch idag blev en favorit i repris från igår eftersom det var så gott, så jag rekommenderar er det. Mättande och väldigt gott. Jag använder hembakt filmjölkslimpa här, men det går nog med vilket bröd man helst vill. På det en tunn skiva kalkon, lite lätt keso och hackat rödlök. Enkelt och gott
 
Och Tomas ringde hem till mig på morgonen och berättade att han visst kände igen tjejen på löpet -hon liknade ju hans fru. Så det var lite roligt. Jag visste ännu inte då om det kommit ut eller inte. Ikväll ska jag ned till affärren och hämta löpet, för det är ju lite roligt att spara. Tänk.. När den där efterbilden togs så vägde jag 64 kilo och nu 61. Så nära mitt mål på 60 kilo. Jag undrar vad jag skulle vägt om jag inte haft all extra vätska i kroppen efter operationen? Men det spelar ingen roll, jag räknar vikten jag ser.
 


Kommentarer
alexandra

vad häftigt, måste vara en skön känsla och gå in och bara välja de byxorna man vill ha:)

Svar: Ja det var en helt ny känsla faktiskt. I somras handlade jag stora avdelningen och nu kan jag köpa vad/vart jag vill... Det är så roligt. Du kommer dit ockspå det vet jag!!
Linda

2013-01-03 @ 18:15:17
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Veronica

Du är som en drog Linda!! ;)
Det går inte många timmar mellan gångerna
jag bara Vill gå in på bloggen din!
Bara ryser när jag såg löpet! Du e grym! :)

Svar: Åh men Gud så söt du är!! Tack finaste raraste du!! <3<3 Kram
Linda

2013-01-03 @ 18:16:45
Therese

Nej! Jag glömde köpa tidningen... :(

Shopping är farligt kul när man gått ner i vikt, hehe

Svar: Åh men jag kan fota av sidan imorgon så du kan läsa i alla fall... Ja så är det ju hihi!! =D
Linda

2013-01-03 @ 18:51:59
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
Gentle Giant

Du är skitsnygg i de jeansen. Superkul! Vad roligt med löpet! Och, det verkar vara en bra artikel. Fin tipslista du ger! Du är en fantastisk inspiration och de kund einte ha valt en bättre förebild!

Svar: TACK åh men Gud du är verkligen hå himla snäll, gullig och underbar!!
Linda

2013-01-03 @ 19:24:43
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Pernilla

Wow!Jag har nog bara köpt jeans i storlek 27 en gång (eller var de i storlek 28?) och då var jag 15 år, haha... Jag kommer nog aldrig komma i så små storlekar igen såvida det inte är väldigt mycket stretch i dem. Fast det gör inte så mycket egentligen... Jag har heller aldrig kunnat ha jeans med låg midja. Dels för att jag periodvis har varit tjock, men också för att jeans med låg midja har en tendens till att reta gallfeber på mig - du vet, man vill bara dra upp dem och så går det inte!! :D Jeansen sitter sjukt snyggt på dig i alla fall, så bra köp! :) Du är ju så fin, förövrigt :) Kramar!

Ps. Läste om dig i tidningen idag! Bra artikel! Du ska vara stolt! Men det tror jag du är :)

Svar: Benen på jeansen är i strech (annars hade det inte gått med all min hud kan jag säga!) men det är ingen strech i midjan. Tyvärr för de hade varit lite extra sköna då. Men de satt bra så jag tänkte att jag så gäna ville ha dem. Jag håller med jag kommer nog störa mig på att de är så låga -men kanske är det för att man är van? Jag har haft mina byxor ovanför naveln i så många år.. Hur som haver är jag glad att jag kokmmer i dem. När jag gick i högstadiet hade jag 30 i midjan på mina jeans så jag har aldrig varit så liten tidigare i hela mitt liv. Det är en lycka kan jag säga. Tack underbara du!! <3<3<3 Jo jag är lite stolt faktiskt. Jag har börjat våga det nu =) KRAMAR!
Linda

2013-01-03 @ 20:30:57
Jenny

Åh,vad kul med artikeln! Du är så himla fin i nya byxorna :) KRAM

Svar: TAck snälla du! KRAM
Linda

2013-01-04 @ 22:24:29
URL: http://2xlblog.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0