Månadens mått

Nu tänkte jag att det var dags att lägga upp månadens mått igen. Jag har tidigare tagit mina mått runt den 25:e varje månad men eftersom jag var nyopererad och svullen så var det ingen större idé nu. Jag tog därför mina mått i måndags (7:e) och tänkte att jag i fortsättningen ska försöka ta dem runt den 10:e.
Tänk nu på att det blir lite fel i jämförelsen med senatse måtten -på magmåtten. Midja, buk och över naveln är ju nämligen alla påverkade av bukplastiken. Men eftersom det kan vara intressant att veta hur mycket som försvann och hur stor skillnaden blev på just centimetrar så har jag tagit med dem ändå så klart. Totala minus i måtten för månaden stämmer alltså inte riktigt eftersom det är så många centimetrar som försvann i plastiken. Så nästa månad så kan få en korrekt jämförelse igen. Övriga mått är så klart från senaste till nu och helt på egen hand.
En förklaring också på vad jag menar med övre och nedre omkrets nedan
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Vilken tiny tiny midja du har, kära Linda! :) 68 cm är ju jättelitet! Härligt för dig :) Liten rumpa har du också, förresten ;) Jag menar förstås detta på ett positivt vis, så missförstå mig rätt...som man säger :) Kramar!

Svar: Är den det? Alltså på riktigt jag har så svårt att veta vad som är stort-litei och normalt.. Det kanske låter vridet men jag känner mig ju som jag alltid gjort. Med det menar jag inte tjock eller stor för jag ser att jag är smal, men jag ser inte så liten ut som jag upplevt att andra smala gjorde då jag var tjock. Äh det där låter ju knasigt. Tack för att du påpekar detta! Kramar! <3
Linda

2013-01-09 @ 21:27:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0