Lite spännande inför veckoslutet

Oj vad den här dagen har gått förbi fort, det är nästan så jag inte kan förstå att det redan är kväll. Leo har fått mer feber nu igen och Marcus är fortfarande riktigt dålig. Det är en långdragen influensa de fått. Jag mår fortfarande bra -peppar peppar och Oliver börjar närma sig frisk nu, men även Tomas kom hem idag och såg helt deckad ut. Min man är inte hemma från jobbet om det inte är absolut akut så när han frivilligt tänker vara hemma imorgon så mår han kass på  riktigt. Jag hoppas som sagt att jag ska klara mig.
 
Den här veckan känner jag mig för första gången sedan jag började viktminska -stressad över min vikt. I helgen så åt vi gottigt som vi brukar, med undantaget från tidigare helger att jag unnade mig spairribbs också -utöver godiset vi åt på helgen. Kontentan är att jag sparade +2 kg vikt. Det är inget konstigt och något jag brukar göra efter jag ätit godis. Mellan 1-2 kg brukar jag ha när veckan börjar, men eftersom det är extra vätska från det onyttiga så brukar det försvinna på bara ett par dagar och sedan bränner kroppen befintligt fett istället (se mina veckovägningar). Men den här veckan så har den stått stadigt på 2+ sedan i lördags. Det är lite stressande faktiskt. Men samtidigt nyttigt skulle jag säga. Det är ju något att hantera också. Frågan är ju nu och det är lite spännande att se hur det blir -om kroppen kommer bränna av de 2+ (59,7 väger jag idag) tills på fredag och landa som förra veckan (på 57,5) eller om den kommer ligga kvar på + kanske? Jag känner mig tveksam till att jag lyckas bränna något extra i alla fall, men vi får väl se. Stressen tror jag enbart jag känner just för att jag tidigare aldrig gett er ett större plus. Jag tror endast det var plus EN gång tidigare och då var det 200 eller 300 g. Nu kanske det blir 1 kg. Samtidigt så är jag under målvikt så det är ju inget att oroa sig för alls. Ska som sagt bli spännande att se hur min kropp hanterar detta. och kanske även spännande för er att se hur det blir?
 


Kommentarer
Lena

Väntar med spänning!!

Svar: =D
Linda

2013-01-22 @ 21:42:08
URL: http://lenaslilla.blogg.se
Eleonor

Ska absolut bli intressant! Misstänker att jag själv kommer vara i samma sits sen när jag nått min målvikt.

Svar: Ja dte kan nog lätt bli så =O
Linda

2013-01-22 @ 21:48:49
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se
Therese

Din viktökning över helgen har andra orsaker också, stresshormon i kroppen pga smärtan av gallstenen och även smärtstillande tabletter gör att du binder upp mer vätska än normalt. Så låt det gå några dagar till så borde det gå tillbaka.

Svar: Jo så kan det nog absolut vara.. jag ska prata med läkaren idag också för jag tror jag fått extra vätska i kroppen för nu har mina ben svullnat upp ocks ?!
Linda

2013-01-22 @ 22:06:56
URL: http://fran100till60.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0