Ja det är ju som det är

Den här veckan har gått fort och jag är mycket gladare nu än jag var förra veckan. Det märks att kroppen kommit igång lite igen -trots träningsstopp och det känns underbart. Jag tvistar fram och tillbaka i huvudet dock om jag ska  köra en invägning imorgon eller på måndag. Det var ju när jag kom på 59.9 och alltså nådde min första målvikt på 60,0 som jag bestämde mig för att köra "hålla viktenvägningarna" på fredagar för att förnya mig lite. Nu har jag ju planerna som ni vet, att gå ned till 55 och har därför satt upp det nya målet på viktklubb och allt. Då funderar jag på att ta tillbaka gamla hederliga måndagsvägningarna. Jag bestämmer mig imorgon bitti tror jag. Eventuellt kör jag en dubbel och anger både imorgon -då det är en vecka sedan senast men också på måndag, för att sedan följa på en vecka måndagen efter.
 
I övrigt har jag fortfarande ont i benen och även fast jag själv inte tror det är en inflammation, utan snarare en överansträngning eller så, så hjälper det tyvärr inte det faktum att det gör fruktansvärt ont då jag är ute för att lämna och hämta barn i skolan och på förskolan. Med anledning av detta har en extremt ovan jag fått ställa mig i hissen -när jag varit ensam. Något som känns väldigt underligt för mig att göra nu för tiden, men det är så klart bättre í längden eftersom jag inte tjänar något på att anstränga benen nu för den lilla extra motionen och i slutändan skjuta på möjligheten till riktig träning.
 
Det här är min sista vecka som sjukskriven också och nästa vecka är det åter till jobbet. Jag känner dock att det kanske är nåt mindre bra på gång där, då min syster som skulle vikarierat för mig fick höra att de inte skulle ta in fler säljare i Stockholm (som varit planerat) och jag vet att det omorganiserats en del när jag varit sjukskriven. Dessutom sa min chef att jag inte skulle komma till jobbet förrän på fredag. Kan det vara en risk för att de stänger ned säljavdelningen i stockholm kanske? Då kommer jag inte att ha nåt jobb. Vi får se om jag anar rätt, eller har fel
 


Kommentarer
Pernilla

Usch, vad tråkigt att återvända till jobbet när allting känns osäkert. Hoppas att du får behålla din tjänst! Jag ska hålla tummarna för dig :)

Svar: Ja det känns lite kymigt så där, samtidigt som jag inte är så orolig ifall det läggs ned. Jag har A-kassa och en plan för vad jag skulle vilja göra i sådana fall. Jag skulle så gärna vilja jobba med hälsa, kost, coaching, viktminskning. Kanske som viktminskningscoach/coach. Så kanske tar jag tag i något sådan nu när det väl är så att jag faktiskt kanske ställs inför att bli friställd...
Linda

2013-01-31 @ 21:46:25
C

Hoppas att du får behålla jobbet - om inte så får du se det som en utmaning till att påbörja nåt nytt :-D

Kram ♥

Svar: Nej tyvärr. Hälften av personalen får tyvärr gå och jag är en av dem =(
Kram <3
Linda

2013-02-02 @ 20:52:17
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0