Hur ska jag göra

Den här dagen har gått väldigt fort måste jag säga, men det är nog eftersom Tomas varit hemma och haft en pappadag idag. Han stannade hemma eftersom jag behövde hjälp in till Strandkliniken, då jag fortfarande inte kan köra själv.
 
Förutom när jag var ute och köpte kläderna har jag mest tagit det lugnt idag för så fort jag börjar fara omkring för mycket blir det så mycket vätska i buken -då känns det bättre att följa kirurgens orders och ta det lugnare. På kvällen hade jag en bekant över som hämtade en kasse kläder som jag rensat ur min garderob. Igår hade jag också en annan väninna här som hämtade två kassar. Det känns så bra att det kommer till användning och att någon annan kan bli glad för kläderna.
 
Imorgon är det fredag och då brukar jag äta något lite smarrigt på kvällen när jag känner för det. Nu är jag dock osäker på hur jag ska göra för jag är så nära mitt mål på 60 kg och om jag inte snaskar imorgon så kanske jag har chansen att nå dit tills på måndag. Å andra sidan så är det ju så att jag väger lite olika från dag till dag nu och det är beroende på hur mycket vätska jag har i buken, så det kan mycket väl också bli + på vågen på måndag -trots att jag varit precis som vanligt. Läkaren sa att det kommer vara så i ett par månader så det är ju bara att acceptera. I slutändan blir det bra ändå. Om det tar mig en vecka hit eller dit att gå ned det sista kilot det spelar inte så stor roll.
 
Dagens middag. En rågad dl okokta makaroner (glutenfria) kokade i vatten utan salt. De sista minutrarna la jag i lite grönsaker från en fryspåse som heter grönsaker till pasta, i vattnet med makaronerna. Över detta ringlade jag lite Kelda Carbonara crusch. Gott, enkelt och bra. Dessutom är det bra kaloriinnehåll på såsen. Jag rekommenderar er att prova
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0