Frågestund

Så där, då har jag kommit till den punkten i den här bloggen, då jag tänkte att det var dags att ha en frågestund. Jag får frågor väldigt ofta men har ännu nästan alltid svarat på dem till den som kommenterat, men tänkte nu att det är dags att göra det som en öppen Q&A. 
Jag tycker inte att det finns några dumma frågor, utan ställ alla frågor ni har så ska jag svara så gott jag kan på dem. Ni får ställa frågorna i vilket inlägg ni vill, men kan ni tänka er att göra det i det här inlägget så blir det lättast för mig. Jag kommer att sammanfatta och svara på frågorna om ett par dagar, så att så många som möjligt hinner fråga innan jag svarar.
Det är helt okay att ställa frågor som ni tror att ni finner svar på om ni letar i bloggen också
 
 


Kommentarer
EMMA - M I T T F A T A S S

Helt otroligt! Vilken resa =)

Svar: TAck snälla rara du!
Linda

2013-01-06 @ 22:48:06
URL: http://mittfatass.blogg.se
Köttbullen

Hej!

Du skrev i ett inlägg häromdagen att du funderar över vad som kommer hända med kroppen och vikten när du börjar träna. Kanske missuppfattade jag, men jag tolkade det som att du inte tränat så mycket under tiden du gått ner i vikt. Hur tänker du kring det? Varför tog du det beslutet? Tror du att du hade haft mindre lös hud om du tränat styrka under tiden?

(Nu vet jag ju att du gått ner i snabb takt och lyckats jättebra, så det är absolut ingen kritik eller ifrågasättande av hur du gjort. Vill bara veta hur du resonerar omkring frågan. :) Alla gör så olika med det där...)

Svar: Hej! Ingen fara alls köttbullen, jag vet att du inte menar illa med din fråga =)
Jag svara öppet på den! Kram
Linda

2013-01-07 @ 08:37:24
URL: http://viktigt50.wordpress.com
Caroline

Du är sjukt duktig! Grattis till din viktminskning!

Min fråga till dig är hur en "vanlig dag" har sett ut för dig vad det gäller mat samt motion. Vad har du ätit, när har du ätit, vad har du motionerat, hur ofta har du motionerat på en vecka.

Svar: TACK snälla rara du!Jag svarar på dina frågor öppet =) Tack ska du ha
Linda

2013-01-07 @ 13:55:14
Ulrika

Då kan jag passa på att fråga hur huden på resten av kroppen känns. Jag tycker att det ser ut som om huden på överarmarna gått tillbaka ganska mycket, men hur känns det för dig?

Svar: tack för frågan! Jag svarar öppet på den =)
Linda

2013-01-07 @ 15:22:33
Anna H

Hej!

De är verkligen imponerande hur du klarat de!
Du ger mig inspiration. Jag har ca 8 kg kvar till min målvikt.
De jag undrar är hur du gjorde de? Hur tränar du och hur äter du?

Svar: Tack snälla du!! Och tacl för att du kan plocka inspiration frpn mig, det gör mig verkligen glad att höra!Heja dig!! De 8 kilona kommer gå som en dans om du tagit ett beslut att klara det! Grattis till vad du kan ha tappat inna! =D
Jag svarar på även dessa frågor öppet =)
Linda

2013-01-07 @ 20:49:11
Lisa

Hej Skimra !
Bra jobbat nästan helt fantastiskt :)!!!
Är du rädd att bli tjock igen? Märker du att du blir mer uppskattad när du väger mindre? Om ni ska ha fler barn tänk om du ökar igen då? Hur ska du hålla vikten nu ? Vad motionerar du? Oj många frågor.... kram

Svar: Hej!TACK snälla rara du!
Jag ska svara på alla dina frågor öppet i bloggen.- HELT okay att du frågar det gör mig bara glad =)
Kram
Linda

2013-01-08 @ 08:25:48
Lily

Hej Linda!
Bra jobbat och väldigt imponerande.
Jag har en fråga jag försöker gå ner i vikt efteratt jag fick min dotter men min dåligt matvanor dycker upp alltid. jag är ganska bra att träna och har jag varit nästan hela mina 28år, men ändå är jag övervikt. jag är 1,66m och väger 78kg jag vill kunna väga 65kg helst slutmål 60kg men just nu vill jag kunna nå delmål 68kg innan jag ta examen i juni 2013. snälla hjälpen kan jag behöva. jag gymmar 3gg i v och simmar 1gg i v. och tänker börjar cykla till praktik varje dag det halvtimme sträck då är en timme per dag och innebär 4gg minst/v. hur kan jag äta vanligt mat ( älskar ris och nötkött, ibland cookies), hur kan jag kära mig och räknar mängden och kalorie som jag äter dagligen för att hålla koll på hur mycket jag stoppar i mig utan att undvika vad jag gillar och har att äta.
Kram

2013-04-10 @ 12:08:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0