- 69 kilo (utan operation) Foton

Jag börjar med att åter igen önska er gott nytt år. Det är alltså första dagen på år 2013 och ännu har vi ett helt år framför oss. Ett år där vi kan ta vara på alla möjligheter vi får och ta alla tillfällen till att driva livet åt rätt håll. Oberoende på att vi vill förändra, förbättra, fortsätta eller avsluta så har vi alla chanser att göra detta året till vårat och avsluta det med ett brett leende och förhoppningsvis frid och glädje i själ och hjärta.
Jag började att fånga upp livet förra året och ta tag i saker som bara legat på vänt. Till följd av detta så mår jag fantastiskt bra nu. Bättre än vad jag gjort under hela mitt vuxna liv (nu pratar jag om känslan till mig själv, självklart inte om kärleken till mina barn eller Tomas, för den har alltid funnits och varit bra). Jag önskar er alla det samma och kan jag på något sett hjälpa till så är det bara att säga till. 
 
Nu tänkte jag ta er på en återbilick i bilder -på min viktresa än så länge. I nuläget har jag alltså tappat 69 kilo och jag har gjort detta genom att äta allt, men i lagom mängd och genom att träna (powerwalks och crosstraner. Samt under hösten dansgympa en dag i veckan). Jag har inte ätit enligt någon diet eller metod, utom att tänka kring kalorier. Det är det  jag skulle rekommendera om någon frågar och det lärde jag mig via viktklubb.se redan 2006 när jag försökte gå ned i vikt första gången. Kalorier in - kalorier ut. 
 
(klicka för förstoring)
 
De första bilderna är från innan jag blev gravid med Leo. Jag vägde 130 kilo i oktober 2010 och bestämde mig att det var dags att ta tag i min vikt. Jag gick från mitten av oktober - 28 december, ned från 130 kg till 117 kg. Under graviditeten (dec 2010- sept 2011) ned från 118 kg (inskrivningsvikten) till 115 kg. Ett par veckor efter jag fött Leo (5 september 2011) gick jag ned till 105 kg (så med andra ord hade jag egentligen tappat mer under graviditeten). Mellan september - kanske december så höll jag mig på 105-107 kg. Jag hade stenkoll på vågen eftersom jag inte ville gå upp i vikt igen. Sedan slutade jag hålla koll och jag kan inte svara på varför. Men vikten kröp på igen. I början av maj så vägde jag 110 kg och jag visste att det började bli dags. Den 7:e maj ställde jag mig på vågen och mötte 112 kg. Jag började där och då.
 
Sista bilden på mig innan jag plussade för graviditet den 28 december. Här vägde jag ca 117 kg
 
Mitt i graviditeten. gissar 115-118 kg
 
På neonatalen ett par dagar efter jag fött. Runt 110 här
 
December 2011. Mellan 107-110 ca
 
Här vägde jag här 112 kilo och min viktresa påbörjades.
 
Maj. Sista maj vägde jag 102 kg
 
 
Juni. Sista Juni så vägde jag 94,6 kg
 
Juli. Sista juli så vägde jag 87,5 kg
 


Augusti. Sista augusti så vägde jag 78,6 kg
 
September. Sista september så vägde jag 74,3 kg
 
Oktober. Sista oktober så vägde jag 71,1 kg
 

November. Sista november vägde jag 66,0 kg
 
December. Innan och efter bukplastiken. Dagen jag åkte in och skulle ta bort huden på magen (18 december) så vägde jag 62,0 kg. De tog bort 920 gram hud
 
Årets sista dag såg jag ut så här. Passande nog var det också en måndag och invägningsdag. Och jag blev mycket glad när jag ställde mig på vågen och såg att vikten gått ned trots att jag har mycket extra vätska i buken (efter operationen pendlade det mellan 61,9-63 kg beroende på hur mycket vätska det var. Jag var inne på kliniken och tömde två gånger också, men det fylls ju på hela tiden. Nu är det mycket igen men det känns inte som någon idé att tömma). December. Sista december så vägde jag 61,0 kg
 
Och sist men inte minst -årets första dag så ser jag ut så här
 


Kommentarer
Clara

Grattis fina Linda. Du har alltid varit fin, det är ögonen som alltid har tindrat. Men du har gått igenom en kamp som ger de ögonen lite mer djup. Din personliga kamp. Grattis!

Svar: Tack Clara! Verkligen ett stort tack!! Kramar till dig
Linda

2013-01-01 @ 12:26:40
Anna

En helt fantastisk förvandling. Bra jobbat! :D

Svar: TACK Anna!! Kramar
Linda

2013-01-01 @ 12:32:05
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Jenny N

Alltså det är så otroligt att se din viktresa och fatta att det funkade du gav inte upp du gjorde det till din livsstil!
Och lite som du var inne på förut att hänga med i hvudet, jag kommer så väl ihåg att varje ny bild du lade upp så tyckte jag att du såg så fin och smalar ut! och det är klart när man jämför med hur du ser ut nu så var du ju stor på de bilderna men det var inget man tänkte på utan bara på hur grymt du jobbade för det och vilka fina resultat du fick!
Många kramar!

Svar: TACk för dina underbara ord Jenny! Jag är nästan i mål nu och jag är så lycklig över att jag kört på och gjort det just till en livsstil som du säger. Tack för allt pepp på vägen! <3 Kramar!
Linda

2013-01-01 @ 12:35:03
URL: http://xn--hrbling-exa.se
Minendie

Det är helt fantastiskt att se skillnaden så här, tänk att du gjort en sån förvandling på så kort tid. Hur är din vikthistoria sedan tidigare? Kom kilona med graviditeterna?
När jag är inne här blir jag alltid så inspirerar och får hopp om att jag också ska klara det. Jag har ca. 23 kilo till mitt drömmål.
Kram

Svar: TACK! Jag har skrivit hela min vikthistopria i mitt alla första inlägg i den här bloggen. =). Så klart kommer du klara det! Jag tror verkligen på dig!! Jag hjälper dig gärna så gott jag kan! Kramar
Linda

2013-01-01 @ 12:35:14
URL: http://minendie.wordpress.com
Therese

Gott Nytt År Linda och tack för en inspirerande blogg!

Svar: Tack så väldigt mycket! Gott nytt år önskar jag även dig! Och din blogg är toppen den med =)
Linda

2013-01-01 @ 14:48:14
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
Gentle Giant

Ditt förra och detta inlägg avspeglar ett härligt år! Helt fantastiskt att få ta del av dessa bilder. Vilken förändring du har åstadkommit! Du är en stor inspiration och visar att med sund logik så kan vi ta oss i mål - bara vi har tålamod och fortsätter kämpa. Jag hoppas du nu mår bättre. Du ser helt fantatsisk ut! Underbara bilder på dig och grabben! Du har verkligen lyckats med din livsstilsförändring och jag önskar dig ett fint 2013 med alla underbara upplevelser det komme rerbjuda dig och er. Kramar!

Svar: Tack åh vilka fina ord! Jag blir alldeles rörd här!Jag önskar dig allt det samma och en fortsatt lyckat minskning. Jag hoppas vi hörs av då och då på vägen! kramar!
Linda

2013-01-01 @ 15:21:08
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Pernilla

En sak som slog mig nu är; hur fasen kan du gå ner så snabbt? Din kropp är då verkligen samarbetsvillig! Alltså, inte så att jag på något sätt menar att du inte kämpat för att gå ner i vikt (det vet jag att du har!) men jag hade aldrig någonsin kunnat gå ner SÅ MYCKET på SÅ KORT tid. Jag har gått ner hälften av det du har gått ner, på dubbelt så lång tid... Härligt för dig såklart och jag missunnar det dig absolut inte - du förtjänar det! Mest intressant att se hur kroppar fungerar olika.. Men du är och har varit så duktig! Dessutom så är du himla fin i klänningen du hade på dig igår <3 Kramar!

Svar: Jaa... alltså jag har kört på samma sätt hela vägen om man bortser från att jag inte tränat på ett par månader nu. Men jag äter kanske 1300-1400 kalorier om dagen eller så. Jag räknar inte men vad jag kan säga är att jag äter mer nu än innan. Jag tror så här kan jag säga, att du byggt mkt mer muskler än mig. Jag har inte tappat mina (för det har jag ju kontrollerat) men jag har inte byggt dem heller. Jag tänkte köra på det i år så jag kanske går upp i vikt då? Du måste komma ihåg vilkenb fantastisk resa du har gjort också och vilken fantastiskt vacker kropp du har. Glöm inte det! Jag förstår att du inte missunnar finaste du =) Det är är helt okay! Du har varit precis lika duktig du!! Och tack raraste för komplimangen. <3 massa kramar till dig
Linda

2013-01-01 @ 15:42:49
Linn

Jag är så imponerad av dig, jag vet ju vad som krävs och jag vet att du har slitit, och jag hoppas att du är sjukt stolt över dig själv för det ska du vara...Kram

Svar: Tack snälla du för det! Och tack det samma! Kramar
Linda

2013-01-01 @ 17:31:17
Anna

Jag har hängt här länge utan att kommentera, men nu är det dags!

Du är så jävla duktig! Jag blir helt tårögd av avundsjuka... både för att jag är så glad för din skull och samtidigt ledsen för att jag själv låtit mig förfalla. Imorse visade vågen 119,3 kg och det är helt horribelt... men 2013 ska bli annorlunda (som alla andra år) Jag har bestämt mig!

Du har visat vägen och att det faktiskt går utan GBP. Heja dig! Och tack.

Svar: Tack ska du ha för din fina komplimang.Men jag vill absolut inte att du ska känna avundsjuka. Jag hoppas istället att vi skall få det till ett "jävlar anamma" så kör du på du också. Jag känner så väl igen din känsla och sorg över att stå på vågen och just känna somman tillåtit ett förfall, men kanske är det en läxa i livet vi bara helt enkelt behövde lära oss? Förfallet blir endast om vi inte bryr oss om att ta tag i detta. Vi strycker ditt (som alla andra år) helt och håller och strycker under att det ska bli ditt år!! Och jag finns här, det är bara att skriva och fråga om du har några funderingar =)
Linda

2013-01-01 @ 18:10:11
Köttbullen

Vilken stark människa du är! Helt otroligt. Grattis grattis. Och kul att du har dokumenterat med bilder hela tiden. Inspirerande att se hur det hela tiden har förändrat sig.

Svar: Tack ska du ha! Jo jag erkänner att jag har fotat väldigt mycket faktiskt, haha kanske lite väl mycket ibland. Men samtidigt är jag så glad att jag gjoret det eftersom det verkligen du visar min nedgång. Det har varit bra för mitt huvud under resan. TACK!
Linda

2013-01-02 @ 13:06:06
URL: http://viktigt50.wordpress.com
Emma None

Helt fantastisk blogg!! och vilken förvandling. Skit snygg är du och vilken stark kvinna som gått ner så mycket på egen hand. Verkligen inspirerande!

Svar: Åh men ett jättestort tack för din väldigt fina kommentar! TACK!
Linda

2013-01-03 @ 02:23:17
URL: http://minanyatuttisar.blogg.se
ealina

Oj, vilken skillnad!! Wow!!
Och vad söt du är! Jättefin verkligen! Även från starten av din viktresa, inte bara nu ;)
Jag kan ana att du känner dig betydligt studsigare i kroppen nu med en så mycket mindre kropp att bära på! ;)
Så kul att få se så många bilder genom tiden som gått!

Och grattis!! :D

Svar: TACK snälla rara du vad glad jag blir! Och tack för att du säger att jag var fin från början -det är mycket vänligt av dig! Ja, det känns fantastiskt i kroppen nu jag är verkligen väldigt lycklig! Jag är lite fotogalen så det är därför jag har så mycket bilder =)

TACK igen!
Linda

2013-01-04 @ 17:35:59
URL: http://ealina.blogspot.se
Jessie W

Otroligt bra jobbat!!!! Vad stark du är, som har kämpat och inte gett upp. Så glad för din skull! Grattis!
Och även om du var överviktig förut så var du ändå jättesöt, med glimten i ögat, fint leende och en jäkla utstrålning :D
Du påminner lite om Katie Holmes när du ler :)
Styrkekramar till dig

2013-02-13 @ 08:12:34
Helena

Du är otroligt vacker och inspirerande. jag har själv gått ner 60 kg på egen hand. <3

2013-09-24 @ 21:41:18
URL: http://helles-tankarbloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0