Vet ni vad, jag har ändrat mig

Vet ni vad, jag har ändrat mig. Så klart ska jag äta lite alla hjärtansdagsgodis. Varför inte? Livet stannar inte och jag behöver inte gå ned i vikt längre egentligen -jag behöver bara hålla den.
En del i att hålla vikten är att våga leva som en "vanlig" människa. Bara det är ett jobb man måste klara av.
Del ett i det jobbet är att våga släppa taget en vardag. Japp, idag ska jag njuta av geléhjärtan som Tomas vill ge mig. Förövrigt kan man göra det även om man viktminskar, men gör det inte imorgon igen. Det är skillnanden.
 
Heja oss alla!
 
Glad alla hjärtans dag!!
 


Kommentarer
Bara Jag

Har läst hela din blogg nu i två dagar och du är otroligt inspirerande :)
Har själv legat på som mest 111kg och sedan jag lyckats gå ner under ett antal år, så nu ligger jag och studsar på ca 85 kg.
Har nog gjort alla dieter som finns och är spyless på dem! Så ditt sätt att äta allt men typ en handflata började jag med igår. Så få se nu om detta funkar även för mej.

2013-02-14 @ 14:02:04
Kaffehörnan

Trevlig alla hjärtansdag

Svar: tack ska du ha och tack det samma!
Linda

2013-02-14 @ 15:58:18
URL: http://www.kaffehornan.se
Jessica

Bra insikter, njuta av livets goda och "falla ur programmet" vid speciella tillfällen är bara nyttigt och bra för själen :) Tror det är det som skiljer oss från ätstörda personer, att vi med gott samvete tappar kontrollen för en stund. Kanske klumpigt uttryckt men jag hoppas du förstår. Du har ett mycket sunt tänk :) /jess

Svar: Jag förstår vad du menar absolut =) tack!
Linda

2013-02-15 @ 07:52:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0