Mina mått för februari 2013

Jag kom just på att jag glömde bort att lägga ut mina mått som jag tog den 1/2, men här kommer de i alla fall. Dåvarande vikt var 58,6 kilo
 


Kommentarer
Ida Nilsson

Vilken inspirationskälla du är! Jag tycker du är riktigt modig också som lägger ut bilder på dig själv utan kläder. Det visar bara hur nöjd du är med dig själv och hur mycket du också jobbat med din insida. You go girl :)

Svar: tack snälla rara!!
Linda

2013-02-14 @ 15:05:42
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Emilia

Hej!

Jag är så otroligt imponerad utav dig. Av det du lyckats åstadkomma. Du ska fortsätta kämpa och var NÖJD med dig själv. Jag hittade din blogg häromdagen och har läst mycket av det du skrivit. Igår visade jag din blogg för en väninna och var tvungen att visa dina resultat. Så imponerande är det faktiskt, att det är värt att dela!

Jag har själv varit elitgymnast och haft kroppen som man drömmer om. Var var aldrig osäker på kläder, bikini, bad eller något åt det "känsligare hållet". Men för ett år sedan arbetade jag som au-pair och hamnade hos en familj som inte behandlade mig väl. Maten var GRÄSLIG, så onyttig att jag blev sjuk utav den. I tre månader stod jag ut. Ingen träning, bara jobb. Det resulterade i att jag gick upp 16 kilo.. Nu väger jag 18 kilo mer än vad jag VILL göra och har fortfarande svårt med maten. Jag är van vid att äta mycket, och onyttigt efter den resan och jag mår otroligt dåligt över det. Jag bestämmer mig många gånger om, men det håller aldrig över gränsen. Jag går ner 4-8 kilo, sen går jag upp igen. Jag känner inget direkt stöd från mina vänner när dom håller på att kalla mig "vacker som jag är", men det handlar inte om att jag är vacker eller inte. Utan om att jag mår dåligt över den extra tyngden jag bär på. Det är tungt och det är svårt att hålla sig pigg! Jag passar inte i mina kläder i garderoben längre, och jag vill inte köpa nya för jag är besluten om att inte acceptera den här vikten. Jag undrar om du kan hjälpa mig. Snälla hjälp mig. Det har pågått i ett år nu och jag börjar känna mig skör.

Jag undrar om du kan ge mig recept på mat, eller något form av schema på vad du åt, när och hur och i vilken mängd. SAMT vilken träning du gjorde. Jag behöver två månader. För om två månader händer det en speciell grej som jag ska på och jag vill så himla otroligt gärna känna mig självsäker och glad igen. Vill du hjälpa mig? 18 kilo. Jag vill gärna gå ner allt innan dess. Om du kan hjälpa mig vet jag inte hur jag ska kunna tacka dig nog!
Du får gärna maila mig.

Många hälsningar Emilia.

Svar: Hej Emilia!
Först och främst blir jag så ledsen av att höra att du hamnade hos den där familjen där allt gick fel och jag hoppas att det inte satt för stora spår i dig. Det är otroligt beklagligt att du fastnade i deras dåliga mönster. Samtidigt vet jag hur lätt det är att det blir så att man hamnar i ett dåligt möster som man inte kan komma ur. Självklart kan jag försöka hjälpa dig med tips och råd.

Allt står egentligen i bloggen. Vad gäller mat så kan jag inte ge dig recept men jag kan säga att jag ätit ALLT. Jag har ätit korv, kött, kyckling, mos, pasta, ris, potatis, pomfritt, grönsaker, svamp, keso, köttbullar, toghurt, tacos, hemgjord pizza, godis, bakverk, kebab osv. Okat där var en konstig lista men det jag menar är att jag faktiskt ätit allt. Det ända jag gjort är att jag ätit i mindre mängd. Jag har sett till att inte gå över 1300 kalorier om dagen och det är främst så jag har tappat min vikt! Utöver det så har jag tränat lite. Först som tyngst började jag simme men efter jag kom ned längre ned så ersatte jag simningen med Powerwalks (vid 112 kg) och sedan när jag nådde starx under 100 kilo så körde jag på min crosstrainer hemma ca en timme om dagen. Men sedan tränade jag i princip inget alls mellan oktober-nu i februari. Dels var det mycket förkylningar under hösten och dels var det fullt upp med annat. Kosten fortsatte jag dock hålla nere och det är det som gjort att jag tagit mig i mål. I decxember gjorde jag en buklplastik och tog bort skinnet på magen och fick då inte träna på en månad. Sedan körde jag på med träningen igen för ett par veckor sedan och det har fungerat bra. Det är mest så jag gjort.

Du får gärna fråga igen om det är nåt du undrar över.

Hälsningar Linda
Linda

2013-02-14 @ 16:58:25
Anna

Vad grym du är som kämpar på så bra!
Det är bara fortsätta på samma spår så kommer du nå långt!:)
Hoppas du har haft en bra dag!

2013-02-14 @ 17:36:38
URL: http://annathorstensson.blogg.se
natta

grymt jobbat!

2013-02-14 @ 18:06:00
URL: http://natalies.se
magnicia

vilken inspiration . kika gärna in min blogg och svara på min fråga :)

2013-02-14 @ 18:11:18
URL: http://magniciaalofgren.blogg.se
Angelica

Grym du är! Själv har jag 112 kg resa ner till 65..

Svar: lycka till! Det kommer gå bra om du bara bestämmer dig =D
Linda

2013-02-14 @ 18:58:01
URL: http://enbattrehalsa.wordpress.com
Emma

Hejsan.. Jag undrar om din måtutvecklingskalkyl om den finns på viktklubb eller om du gjort den själv?? :)
Jag tycker det är svårt o veta exakt var man ska mäta o att mäta på rätt ställe varje gång...

Svar: Hej!Nej jag har gjort den själv i Exel. Jag kan ta bilder som visar vart jag mätt och lägga ut =)
Linda

2013-02-15 @ 12:20:22
struntpratosv.blogg.se

Stor inspiration! Bra jobbat!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-02-15 @ 19:45:29
URL: http://struntpratosv.blogg.se/
Angelica

Kommer följa dig varje dag du är min inspiration har gått ner från 95,3 till 80 nu.....
Ska helst ner till 70 men första målet är 75

Ska läsa din blogg och suga in tips...... ;-)

Du är grymm!!

Svar: GRATTIs till din viktminskning och vad glad jag är för att jag kan hjälpa till!! Tack snälla! Det här kommer gå kanon jkag ska heja på dig!
Linda

2013-02-17 @ 06:37:49
Hanna

Duktigt!! Jag bokför också mina mått, hur ofta väger och mäter du dig? Har du alltid haft samma intervaller emellan? :)

2013-02-18 @ 21:50:05
URL: http://sweetwalk.blogg.se
Hanna

Duktigt!! Jag bokför också mått och vikt. Hur ofta mäter och väger du dig? Har du alltid haft samma intervall emellan? :)

Svar: Jag väger mig oftast varje dag och har kört så genom hela viktminskningen =)
Linda

2013-02-18 @ 21:51:21
URL: http://sweetwalk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0