Länkar, info och en mängd foton från viktresan (-73 kg)

Hej. Jag tänkte att jag skulle börja den här morgonen med att uppdatera blite i bloggen. Jag har en del nya som tittar in och det kan ju vara svårt att hitta det man söker när man inte vet var man ska leta. Jag har därför gjort ihop två länkar åt er nedan. I en av dem så kommer ni till ett annat inlägg där jag länkar till en del av mina viktigare inlägg jag gjort tidigare. I det andra så länkar jag er till alla frågor och svar ifrån min frågestund jag hade ganska nyligen.
 
I det HÄR inlägget har ni en mängd länkar till olika inlägg jag gjort som varit lite mer tydliga, under viktminskningen
I det HÄR inlägget svarar jag på MASSA frågor om min viktminskning. Ett par exempel på dessa frågor är följande:
 
  • De jag undrar är hur du gjorde du? 
Jag valde bort operation eftersom jag trodde starkt på att jag kunde göra detta själv och ville prova det först. Jag valde också bort att gå ned i vikt med hjälp av olika dieter och valde istället att fokusera på grundlära -att äta allt men i lagom mäng. Ser man på hur livsmedel presenteras, hur läkare tänker, hur man räknar på träning, hur WHO räknar och som sagt tillbaka till grunden, det vi lärde oss i skolan, så handlar det egentligen och kort sagt om kalorier. Jag valde att använda mig av kalorier in och kalorier ut. Till detta valde jag att använda viktklubb.se som ett stöd i ryggen. Jag tycker att de är bra eftersom de ordentligt lär ut hur man ska tänka och räkna kring kalorier. De har tydliga verkltyg för de som önskar och man kan få allt ifrån träning till recept från dem. De talar också om hur många kalorier om, dagen man bör äta för att gå ned till önskad vikt på önskad tid.
Och anledningen till att jag just valde detta med kalorier och se tillbaka på grunden är eftersom jag ville gå ned i vikt genom att göra en livvstilsförändring. Jag ville leva som jag ska fortsätta leva resten av livet. Jag ville äta samma mat som jag kommer att äta. Jag ville äta godis för jag vill kunna leva gott. Jag ville kunna äta ost och ta ett glas vin också. Ja ni förstår. Skillnaden är dock att jag under själva viktminskningen åt inom ramen av en viss mängd kalorier. Mina första två veckor så räknade jag allt jag åt (och förde in i matdagboken på viktklubb) men sedan slutade jag räkna och gick på sunt förnuft och överslagsräkning för mig själv i huvudet. (obs, jag får inget betalt för att göra någon form av reklam för vikltklubb).
 
  • Skulle gärna vilja veta hur du ätit och motionerat för att nå ditt mål? 

     

Jag har ätit allt men i lite mindre mäng. Jag har fokuserat på att jag ska bli mätt när jag äter, men jag ville inte bli "för mätt". Jag har helt skippat okynnesätandet eller att man sträcker sig efter bara en köttbulle till eftersom det var så gott. Jag har ätit flera mindre mål än stora när det väl varit mat. Jag har emellan målen inte ätit något (småätande) och har ätit godis bara en dag i veckan. Jag har alltid ätit frukost, lunch, middag och kvällsmål, samt ett eller två mellanmål beroende på om jag varit hungrig eller inte.
 
Vad gäller träning/motion så startade jag med att simma. Det var när jag var som störst på 130 kilo. Jag simmade under de första 2,5 månaderna av viktminskningen och då vägde jag mellan 130-117 kilo. Sedan blev det paus för graviditet och amning. När jag startade upp igen så började jag med att gå powerwalks/snabba promenader. Jag gick så snabbt jag orkade -en vända som är ca 8-10 kilometer. I början tog det över en timme men ju mer van jag blev desto snabbare gick det. I juli plockade jag fram min crosstrainer som vi köpte 2006 men aldrig kom igång att använda. Den blev min bästa vän. Jag stod på den varje dag under de första två månaderna. Från första gången jag klev upp så stod jag aldrig mindre än 60 minuter. Ibland kunde jag dock stå längre tid än så. Under september och oktober så började jag på måndagar att gå på dansgympa på friskis och svettis. I övrigt har jag varit på all vardagsmotion jag kunnat. Jag går så mycket jag kan och drar mig inte för att springa iväg till affären, hämta barnen, bära matkassar, dra vagnar osv. Och jag går ALLTID i trapporna (utom om jag är ensam med barn och vagn).
 
och
 
  • Några mirakeltips?!

     

Jag önskar att jag kunde svara ja, men det ända mirakeltipset jag har är att man verkligen ska bestämma sig. Om man verkligen bestämmer sig så kommer man inte att vackla ifrån beslutet och man kommer att komma i mål på ett eller annat sätt. Sedan kan det hända saker i livet som gör att saker faller runt om, men om det finns något man alltid kan göra så är det att ta hand om sig själv och försöka äta väl och må bra. Ta ett beslut om resten av ert liv. Det riktiga beslutet är det tipset jag kan ge -som kan skapa mirakel.
 
En väninna frågade mig en dag om jag gillade att shoppa när jag fortfarande var stor och jag medgav att jag hatade det. Det fanns inget som var så hemskt som att shoppa kläder tyckte jag. Lite som att det var ett onödigt ont. Men då ska tilläggas att när jag var så där stor att jag behövde ha de största storlekarna på stora avdelningen så kändes allting som att ha på sig påsar. Och det var nedslående värre när 3XL satt för tight för att vara så snyggt som det kunde vara. Jag är glad att jag inte mår så längre. Men jag vill också påpeka att den känslan försvann redan innan jag kom från stora avdelningen i storlek. Det var när jag vägde någonstans runt 110 kilo skulle jag gissa. Jag vet inte om det berodde på att jag kände mig annorlunda, finare redan. Jag började tycka att min kropp var fin redan runt 100 kilo. Det hade nog med att göra att jag tagit ett beslut om mig och hur jag kände inför mig själv, för när jag gick upp till 100 så tyckte jag att jag såg fruktansvärd ut -medan jag tyckte jag var fin när jag sedan väl kom ned till det igen. Så det ska ni veta alla ni som kämpar med vikten -att det kan räcka med att ni kommer igång, för att ni ska kunna se er och se på er annorlunda. Se ert värde TROTS storleken. För det kanske räcker med ett kilo, oavsett om ni väger 80 kilo då eller 150 kilo då. Det sitter i självkänslan men tar man beslutet om sig så kan självbilden förändras. Tänk på det så kanske inte resan känns så tung
 
Jag avslutar med en kavalkad av foton på mig från resans gång. Vill ni se mer foton rekommenderar jag er att klicka på de olika månaderna då jag alltid varit generös med foton. Mest foton finner ni nog dock i länken för januari i år, där jag gjort diverse olika sammanställningar av året som gått
 
 


Kommentarer
therese

Så fin förr men så fin nu oxå! snyggt jobbat önskar ja hade motivation till att börja min resa neråt på vågen!

2013-02-13 @ 09:26:03
jessica

Hej, vilka imponerande bilder och så himla bra gjort av dig. Men hur blev du av med det lösa skinnet?

Jag vill gå ner från 62 till 55, men huden som blir över, är det bara träning som gäller?

Bra jobbat. =)
Mhv
Jessica

Svar: Hej. Jag har gjort en bukplastik för att ta bort huden på magen. Det är olika från person till person hur mycket huden drar ihop sig så jag vågar inte svara på hur det blir i ditt fall. Lycka till!
Linda

2013-02-13 @ 09:50:31
URL: http://trollsfamiljen.blogspot.se/
Fru Berg

Du är så himla bra!! Jag heter Sandra är född 90 och är 153cm och har sen tonåren alltid varit lite mullig. 2007 när jag träffade karln så vägde jag ca.72kg. 2008 när vi gifte oss så vägde jag ca.81kg och redan då hatade jag mig själv och min kropp, men efter jag gifte mig så gick allt överstyr och idag sitter jag här med mina +100kg och suckar på mig själv.

Jag ville inte skriva detta på facebook eftersom jag känner att jag själv i min vikt är grymt känslig, jag skäms.. I augusti när jag började skriva ner min vikt så vägde jag 96,2kg och i September vägde jag för första gången 100kg.. jag hade egentligen lovat mig själv att OM jag kom upp i 100kg så skulle jag göra självmord för jag förtjänade inte att leva.. Jag lever än, och har bestämt mig för att inte ge upp även fast livsgnistan är på 0, du ska verkligen veta att på grund av allt du publicerat så har jag ÄNTLIGEN börjat känna att jag KAN om jag bara kämpar, viljan har alltid funnits men jag själv har ofta slutat med att ge upp för jag själv hjärntvättat mig själv till att jag inte kommer klara det.. men för första gången så känns mitt val mycket verkligare än någonsin! Idag tog jag mig själv i kragen och ställde mig på min fiende "vågen" och fick ett lite glatt besked 102,7 JA det är mycket MEN jag trodde ärligt talat att jag skulle väga mycket mer eftersom senast jag vägde mig i slutet på Januari så vägde jag 103,9 så det betyder alltså att jag inte är helt misslyckad, jag har lyckats gå ner 1,2kg på 14 dagar vilket kanske ändå är rätt bra för jag har ju faktiskt börjat tänka på vad jag äter och börjat träna 3 gånger i veckan på EGO. haha :) Tusen tusen tack för inspirationen, jag skulle mer än gärna se utvecklingen på din mage och kropp nu när du fortsätter :) YOU GO GIRL!! KRAM!

MVH Sandra Berg!

Svar: Först och främst vill jag säga att jag känner igen dina känslor av hat mot sig själv och att se att det bara går uppåt vad man än gör. DU kan förändra situationen det LOVAR jag dig. Jag finns gärna som råd, stöd och pepp på vägen! Det är bara hojta. Tack snälla för komplimangen! Tack!
Linda

2013-02-13 @ 10:05:27
Ronja

Du är så grym! Ryser i hela kroppen för den resa du gjort! Lycka till med allt!

2013-02-13 @ 10:07:16
URL: http://www.nattstad.se/ronjabjorkqvist
Ahline.

man blir ju tårögd! man ser verkligen att du mår mycket bättre nu, åh gud! all lycka i framtiden. du ger nog alla den där extra motivationen! kram

2013-02-13 @ 10:30:28
URL: http://ahlinewilking.blogg.se
Ewa

Wow! Hjälp vad duktig du är! Du kan vara stoltast i världen! Jag ser exakt ut som ditt forna jag. Precis samma kroppsform :P Ska vi byta? Grattis eller vad säger man? :) Bra kämpat!

2013-02-13 @ 10:34:03
lina

wow vad du är duktig, du gav mig verkligen inspiration! Jag har precis börjat och ska gå ner från 110 kg, just nu ligger jag på 105, så jag har en lång resa kvar. Det enda som gör mig lite rädd, är huden. Så jag måste bara få fråga, gjorde du någon hud operation eller drog det sig tillbaka? Kram! Så tacksam för svar!

Svar: Hej, det är helt okay att du frågar. Jag har gjort en plastik på magen och tagit bort huden där, det behövdes verkligen (se bilder lägst ned i inlägget). Grattis till din viktminskning!
Linda

2013-02-13 @ 10:47:25
lina

Fyfan va bra gjort. Grymt imponerad.

2013-02-13 @ 10:50:59
lina

Fyfan va bra gjort. Grymt imponerad.

2013-02-13 @ 10:51:12
Kaffehörnan

Vilka härliga bilder stort grattis

2013-02-13 @ 11:11:21
URL: http://www.kaffehornan.se
Mimmi

Du är ju så enormt grym!! Jag sitter här och kollar på dina bilder och tänker "WOW!!"
Och på samma gång var du nybliven mamma?! Jag avundas din viljestyrka och ditt "go" :)
Du har fått mig att vilja lägga i en extra växel! Inget mera onyttighets-ätande på vardagar för mig inte!!
Jag har de senaste två åren gått upp i vikt, har alltid vägt strax under 60kg (Jag är 167 lång) men sen blev jag sambo, och en dag så stod vågen helt plötsligt på 73kg... Känslan då var ju förjäklig! Nu har jag fastnat på ca 67 kg. Men du har just gett mig en ny vilja! Tack!!
Måste passa på att säga grattis till din otroligt fina kropp också! Och så får du ett till "WOW!!! för det är det ordet som går om och om igen i mitt huvud ;)
Har du några mått (typ midjemått och så) från före och efter? :)

Svar: Tack snälla rara du! Absolut jag har mått, jag kan lägga ut dem sedan =)
Linda

2013-02-13 @ 11:35:33
URL: http://wakeuphappi.blogg.se
Linda

Så grymt bra gjort! Jag har för den tusende gången börjat min resa på nytt men med ett nytt självförtroende och en ny självkänsla och med ett mål som är lite högre än förr. Jag förstår precis hur det är att avsky sig själv och inte se något fint med sig själv men jag har under ungefär två års tid arbetat med mig själv och de sorgliga känslor jag går runt och bär på. Ett hårt jobb att göra men för mig har det varit viktigt för att finna vägen till att ta tag i vikten på riktigt. Nu ser jag fram emot att gå ner och bli smal och hälsosam. Jag ser inspirationskällor över allt och blev väldigt glad när jag fann din blogg och såg att du arbetat själv utan att operera dig. Det är så inspirerande att se människor, som dig, som kämpar för att nå målet med en inre styrka, beslutsamhet och vilja att nå målet på egen hand. Grattis till din viktnedgång! Duktiga du! :-)

Svar: Tack snälla rara du!
Linda

2013-02-13 @ 11:38:31
URL: http://lace.blogg.se
jessica

Hmm tack för svaret om att det går att lägga in tråd, för nån konstig anledning sa det att jag skulle prova igen hehe. =) Tack .

2013-02-13 @ 11:41:02
URL: http://trollsfamiljen.blogspot.se/
ida

Jätte bra jobbat!Själv kämpar jag på med mina kilon, och blev extra motiverad nu när jag ser hur bra du lyckats!

2013-02-13 @ 11:45:02
Wysteriia

Att du gjort detta utan operation är SÅ IMPONERANDE!

Svar: Tack snälla rara du! Vad roligt att höra av dig förresten. Minns du att vi talats vid tidigare? Det var genom min andra (och icke aktiva idag) blogg skimra.blogg.se
Linda

2013-02-13 @ 12:20:01
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Anna

Gud vad häftigt att få se din resa i bilder! Vad stark och duktig du har varit/är, jag är mållös och utan ord, så imponerad :) all lycka till dig i framtiden!

2013-02-13 @ 12:20:08
Linda

Gud va strongt gjort!! Önska jag hade den viljan och styrkan som du har. Jag väger 67 kilo nu och vill ner till ca 60. Men kommer aldrig någonstans då jag är aldelles för lat :P !

2013-02-13 @ 12:30:32
URL: http://www.nattstad.se/speciell88
hannah

fan vad imponerande! :D

2013-02-13 @ 12:40:35
URL: http://hannahlang.blogg.se
Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Helt sjukt duktigt! Önskar jag vore lika stark som dig men jag gjorde Gbp operation för 2,5 år sen ! Ångrar ju ingenting men önskar man gått din väg istället såklart :)

2013-02-13 @ 12:41:14
URL: http://lindapauline1.blogg.se/
Sonja

Ja jag är så imponerad! Du är så kung tjejen och jag blir så peppad av dej.
När du har tid så kan du väl lägga ut ett träningsschema hur du jobbat skulle vara intressant att veta. Kommer att följa din blogg.

2013-02-13 @ 12:43:40
Jennifer Eliasson

Oj, du har verkligen haft en jävla en-manna för att nå ditt mål. Och du har verkligen lyckats. Önskar själv att man hade en sådan stark vilja. Försöker sakta men säkert i en takt jag klarar av. Nog fungerar det alltid. Och man blir alltid glad av att se siffrorna minska. Men grattis!

2013-02-13 @ 12:53:56
URL: http://jenniekeli.se/
Fia

bra jobbat!jag är grymt imponerad av dig! :)

2013-02-13 @ 12:54:34
URL: http://www.nattstad.se/klantfia
Carina

Riktigt bra kämpat av dig!!!
Och vilken inspirationskälla du är.

All lycka till dig.

2013-02-13 @ 12:55:22
URL: http://carinasblogg.com
Anonym

Helt fantastiskt tjejen!!!

2013-02-13 @ 12:58:10
Nettish

Jag vill verkligen instämma bland tidigare. Grymt bra jobbat!
Sedan vill jag även tillägga att du var väldigt vacker även när du vägde mycket. Det är leendet och ögonen som gör väldigt mycket av det och handlar om precis det du skriver själv, självkänslan.

Det här ger så enorm inspiration för alla som kämpar med vikten. Där självkänslan och motivation spelar stor roll, vilket du belyser väldigt mycket med både bilder och text.

Svar: tack snälla vad go du är!
Linda

2013-02-13 @ 12:58:58
URL: http://nettish-lookingforlove.blogspot.com
Therese

Hej hur mycket kostar de och ta bort de lösa skinet och vart gör man sånt?

2013-02-13 @ 13:01:55
Kim

Jäklar vad grymt!! & vad snygg du är!Både före och efter =) !

2013-02-13 @ 13:07:05
Vendela

Vilket toppenjobb du har gjort! Du är jtätesnygg!

2013-02-13 @ 13:28:17
URL: http://www.vendelan.blogg.se
Matilda

Härligt!! så underbart att läsa och se.. Du inspirerar så otroligt många och man kan inte annat än att beundra det du har uppnått. Kram och lycka till i fortsättningen, /En helt random tjej som hittade hit från en delning på FB.

2013-02-13 @ 13:37:13
Helene - mitt så kallade liv

Heja dig!

Fantastiskt starkt och bra jobbat!

2013-02-13 @ 13:48:26
URL: http://blomstergarden.blogspot.se
Evelina

Skrev på facebook, men vill ännu en gång säga WOW!
Du är en inspirationskälla!

2013-02-13 @ 14:04:17
Tanya

Så bra jobbat :) roligt o se. Har själv gjort samma resa på samma sunda sätt från 90kg till 60 kg:) grattis & lycka till <3 / Tanya

Svar: Grattis till din viktminskning!! <3
Linda

2013-02-13 @ 14:14:17
Zara

Jag är otroligt imponerad och inspirerad! Bra jobbat! Jag brukar aldrig kommentera bloggar eller något överhuvudtaget, men jag var bara tvungen att kommentera detta.

Dina barn bör vara stolta över en sådan stark och bestämd mamma. Lycka till i fortsättningen och keep up with the good work!

2013-02-13 @ 14:18:26
Joline

WOW, WOW, WOW! Jag inte få nog av att titta på bilder på dig!! Men nu är jag nyfiken på en sak, och jag hoppas jag inte är för närgången. Hur ser dina lår ut? Mina ser ganska exakt ut som dina när du har underkläder på dig på två av bilderna. Jag har tänkt att det inte finns några hopp för mina lår då de har väldigt mycket gropar i sig. Hur förändras dem av viktminskningen?

Svar: tack snälla vad go du är!Mina lår är det mest hud på så de är inte så fina tyvärr. Jag kommer behöva operera dem. Men allas hud är olka så de kanske blir kanonfina dina! Med strumpbyxor på är mina fina i alla fall =)
Linda

2013-02-13 @ 14:32:30
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Victoria

Gud vad duktig du är!

2013-02-13 @ 14:44:57
URL: http://Victoriya.myshowroom.se
Amanda Forzlöw

Lottar nu ut det ombloggade klo-armbandet!
Skulle vara superkul om du ville vara med och delta! Det ända du behöver göra är att kommentera ditt namn och din mailadress i tävlingsinlägget på min blogg.
Hoppas du är med! Kram
http://amandaforzlow.blogg.se/

2013-02-13 @ 15:02:07
URL: http://amandaforzlow.blogg.se/
Matilda Johansson

Oj vilken förändring! Man ser knappt att det är samma person! grymt kämpat, du borde vara riktigt stolt!
Vad tycker du är det bästa/sämsta med att ha gott ner i vikt?

2013-02-13 @ 15:10:56
URL: http://www.enmatilda.blogg.se
hanna

så jäkla imponerad!

2013-02-13 @ 15:29:13
URL: http://hannahansen.blogg.se
Trebarnsmorsan

Jisses Amalia vilken brud!!!
Jääääklar va häftigt o se..o läsa.Har precis bokmärkt din blogg och ska visa den för alla jag känner!!
Du har precis fått mig på helt underbart humör!!
Det är ju när man läser om såna som dig som man blir taggad!
Tack för att du gjorde min dag!Braa kämpat!!

2013-02-13 @ 15:49:56
URL: http://ckfantasten.blogg.se
Stina

Shit vad bra jobbat! Tack för att du ger inspiration och skriver på ett så bra sätt! Du är en förebild!

2013-02-13 @ 16:22:17
Amanda

Herregud vad duktig du är! Starkt jobbat!

2013-02-13 @ 17:18:26
URL: http://amandaappelberg.blogg.se
Li

Herregud vad duktig du är!!! Du ser ut som en helt ny människa. Du ger andra hopp, glöm aldrig bort det! :)

2013-02-13 @ 17:25:16
URL: http://liella.blogg.se
Fanny

Oj! Grym du är! Så sjukt duktig! :)
Blev verkligen inspirerad och nu ska jag få käppen ur arslet och börja träna!
Har du några tips att ge? :)
Kram!

2013-02-13 @ 17:28:25
URL: http://fuuuuuuny.blogg.se
Moa & Nessie!

men gud, bra jobbat!!!


allt bra? :)

var gärna med i veckans person nu på bloggen! :)

http://mownew.blogg.se/2013/february/vill-du-bli-veckans-person.html

2013-02-13 @ 17:29:54
URL: http://mownew.blogg.se
Katarinaz

OJ vilken KVINNA! Jag skulle så gärna vilja få motivationen att göra precis som du! Är rätt stor och vill gärna gå ner i vikt. ska börja läsa din blogg och inspireras :)

2013-02-13 @ 17:55:02
URL: http://Http://katarinaz.blogg.se
Maria

Oj vilken resa du gjort! Imponerad verkligen att du lyckats helt på egen hand, det är inte alltid så lätt!! Grattis !! :)

Svar: TACK snälla rara du!
Linda

2013-02-13 @ 18:02:35
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se
Lisett

Läste om dig på Facebook och tänkte skriva ett privat meddelande via din sida, men det gick inte.
Jag är väldigt imponerad av din insats, din styrka. Själv har jag bara ett par kilon som ska bort och jag har jätte svårt att hitta motivationen. Men när jag läste om din väg, kände jag mig dum. Nu måste jag ta tag i detta :-) Tack för inspirationen!

2013-02-13 @ 19:19:52
Elin Dahl

Måste säga att du är fantastiskt duktig som har lyckats med det här på egen hand! Du är ett levande bevis på att man KAN ta sig ur övervikt. Skoj att se hur mycket övervikt kan påverka även ansiktet. Du är jättesöt!!

2013-02-13 @ 19:30:22
URL: http://elinmariadahl.blogg.se/
J O Y ▲

Du är SÅ grym!
Din blogg har verkligen fått mig att inse att det går bara man vill och är redo att satsa för det!

2013-02-13 @ 19:47:38
URL: http://joysilver.blogg.se
Terese

Helt otroligt så himla duktig du varit! Riktig inspirerande, är verkligen helt galet sån förvandling! Vad är de bästa knepet du kan ge en annan som precis börjat sin resa mot -20kg? :)

Svar: Det bästa jag kan ge är att verkligen bestämma dig och att även när det känns motigt så ge inte upp! Lycka till!
Linda

2013-02-13 @ 20:33:44
URL: http://teresenilssons.devote.se
felicia

så fruktansvärt bra gjort!! fortsätt medde du gör:)

2013-02-13 @ 21:28:39
URL: http://tkhl.wordpress.com
Pernilla

Återigen förvånas jag över bilderna från i somras. Jag vet att jag jämt tjatar om det när du lägger upp dina sommarbilder, men mitt huvud har svårt att ta in den stora förändringen du gjort på så kort tid! Som bilden från när ni var på zoo - det känns som att du la upp den för första gången igår och nu är det över ett halvår sen och du är som en helt annan person. Fantastiskt och inspirerande! Duktiga du :) <3

Svar: TACK finaste Pernilla!! Jag vet vad du menar, jag kan tänka så om bildern apå dig också. Bilden från gymmet nu var det så extrem skillnad på så jag kunde nästan inte förstå det och öndå känns det som de andra bilderna är upplagda precis nyss. Galet. Kramar! <3
Linda

2013-02-13 @ 21:49:31
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Nina

WOW! Vilken pangbrud du blivit, jag är så jäkla imponerad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Och du är så inspirerande, jag blir jättepeppad och motiverad att göra samma resa :-) Jag känner igen mej i det mesta som skriver/berättar om din "före-tid".

Jag brukar skämsamt säga att jag lider an nån slags omvänd anorexi. Jag kan helt enkelt inte fatta att jag är så stor som jag är (169cm, 104kg) för jag (mitt undermedvetna? ) vill ju få mej till att jag är normalstor. Det är först när man behöver handla nya kläder (hatar't!) o står där i provhytten o inte får på sej de jättekläderna som man hämtat. Krympte de på vägen? Är de felmärkta? O så håller man upp dom o ser att de minsann visst är stora men varför går de inte på??
Eller när man råkar få se sej själv på bilder.. huwa, vem är den där tjockisen?? Jag kan väl omöjligen se ut sådär?
De "sanningarna" gör ont.

Men nu jävlar.. 2013 ska bli mitt år. Kan du, från 130kg kämpa dej ner till 60, ja då måste väl jag kunna det oxå.. jag ligger ju redan 25kg före lixom

Tusen tack för att du bjuder på detta! Det ger oss andra både hopp och jäklaranamma!

Stor kram

Svar: Hej!Det du beskriver är inget konstigt tillstånd utan vanligare än man tror faktiskt. Jag hade själv det samma innan. Det heter FATOREXI och du kan googla på det så får du se =) Man upplever helt enkelt att man är mindre än man är och det blir svårt att greppa hur man ser ut tills den dagen då man inser. det kan bli lite chockerande då.

Så klart kommer du klara det!! Jag ska heja på dig allt jag kan!!
Linda

2013-02-14 @ 01:28:26
URL: http://ninavarblane.blogspot.com
Py Clementson

Såå snygg du är! och jag är Så sjukt imponerad!!! Riktigt riktigt bra jobbat. Människor med din vilja och kraft att faktiskt göra sånna här förändringar är människor jag ser upp till! :)

2013-02-14 @ 05:43:53
Julia

Herregud vad duktig du är! :D

Svar: tack så mycket!
Linda

2013-02-14 @ 10:43:04
URL: http://juliaajuliaa.blogg.se
Johanna

Hej Linda,

Måste bara säga att du är sjukt inspirerande. Jag har alltid varit stor och fick mitt första barn i september i år vilket gjorde att jag blev ännu större och nu sen hon kom till världen så hänger allt istället.

Har nyligt skaffat ett gymkort där jag även kan välja att simma och gå på gruppträningar. Har alltid tappat motivation till träning efter ett tag men nu när jag läste din blogg och kollade på bilder så blev jag sjukt taggad att fortsätta och inte ge mig förrän jag nått min målvikt!

Tack för en sjukt bra sida! :)

2013-02-14 @ 13:46:54
Milla

Helt otroligt :) Vilken resa du gjort, bra jobbat:)

Svar: tack ska du ha vad glad jag blir!
Linda

2013-02-14 @ 15:03:06
URL: http://artbymilla.blogg.se
sannas rum

Wow du är ju helt fantastisk !!!
Jag försöker också loosa bort 17kg just nu :) Det är helt amazing hur målinriktad du är och driven, jag ser verkligen stor inspiration och motivation här !

Svar: tack snälla rara du!
Linda

2013-02-14 @ 16:18:28
URL: http://sannasrum.blogg.se/
jessi

wow, you go girl:)

Svar: tack snälla rara!
Linda

2013-02-14 @ 19:28:35
URL: http://yestoday.blogg.se
Melinda - Mamma till Maja ♥

ÅH HERREGUD va duktig du varit!!!
Starkt jobbat! Önskar jag kunde göra likadant!

Svar: Heja Heja Melinda det kan du det lovar jag!! Jag kan hjälpa till och peppa dig!!
Linda

2013-02-14 @ 20:18:35
URL: http://melindawingren.blogg.se
Elin

Gud vad duktig du är!!

Svar: tack snälla du!
Linda

2013-02-14 @ 21:20:22
URL: http://atthecircus.blogg.se
Italygirl

Fan va du är bra!!!! :)
blir så glad av personer som dig

Svar: tack snälla rara!
Linda

2013-02-14 @ 23:15:47
URL: http://italygirl.blogg.se
Ida

Fy faaan, det här är det mest fantastiska viktminskningsinlägg jag någonsin sett! Vad häftigt att se dig bara minska och minska! Fy fan vad duktig du har varit!! Vilken karaktär!! Vilka otroliga bilder!

*entusiasm AB*
^^

Svar: Åh men tack snälla du så glad jag blir! TACK!!
Linda

2013-02-15 @ 14:56:49
URL: http://kawrtnee.blogg.se
beundrare

Wow vilken förändring! Beundrar dig så sjukt mycket över hur stark du varit som klarat detta! Det är inte många som klarar detta... Skit bra att du väljer att dela med dig av bilderna också, det ger oss andra så mycket inspiration! Kram på dig snygging

Svar: TAck så väldigt mycket! Vad glad jag blir =D
Linda

2013-02-15 @ 17:55:53
Emilia

Fan vad du är grym! Bra jobbat!

Svar: TAck snälla rara!
Linda

2013-02-16 @ 01:36:48
URL: http://creativityisbliss.blogg.se
amie

Herregud vad bra jobbat!! Du måste vara sjukt stolt över dig själv!

2013-02-16 @ 13:05:04
URL: http://mestamie.blogg.se/
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

herreguuud..WOW! vilket fantastiskt jäkla jobb du gjort! finner inga ord..grattis till din framgång!

2013-02-16 @ 13:06:44
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Fanny Jaensson

Kikade in på din blogg nu för första gången och jag blev helt chockad! VILKEN resa du gjort, wow tjejen! Respekt till dig! kram

Svar: tack snälla du! Kram
Linda

2013-02-16 @ 13:08:03
URL: http://hovskrape.blogg.se
vvvviktoria

Sjukt bra gjort! Helt galet starkt av dig!! :o

2013-02-16 @ 13:10:10
URL: http://vvvviktoria.blogg.se
Johanna

Herregud! Fantastiskt bra jobbat, jäklar vad grymt gjort av dig!

2013-02-16 @ 13:11:49
URL: http://femtioettjugoett.blogg.se/
Olivia

Gud vad du är duktig! Bra gjort!

2013-02-16 @ 13:12:50
URL: http://oliviasflower.blogg.se
Malin Wederberg

Riktigt imponerande! Bra jobbat!

2013-02-16 @ 13:13:18
URL: http://darksess.com/
Simon

Wow! är verkligen imponerad av din beslutsamhet! verkligen starkt jobbat!!! :)

2013-02-16 @ 13:14:42
URL: http://simzore.blogg.se/?tmp=354663
sandra

Wow vilken förändring! Du inspirerar verkligen! Nu måste jag ta tag i min egen träning igen :)

2013-02-16 @ 13:14:57
URL: http://sandroou.blogg.se
inthearena.blogg.se

så duktigt och vilken inspirerande människa du är! otroligt bra jobbat!!

2013-02-16 @ 13:15:34
URL: http://inthearena.blogg.se/
Julia

Woooow!! Grymt jobbat. Jag är imponerad!!! :)

2013-02-16 @ 13:16:14
URL: http://www.spjulia.blogg.se
♣ Ida - Hon som föddes med LKG

Shit vilken skillnad! :) Sjukt bra jobbat!

2013-02-16 @ 13:16:20
URL: http://idahtt.blogg.se
Julia Rajkovic

wow vad stark du är! Vacker är du också!

Svar: tack snälla rara vad glad jag blir!
Linda

2013-02-16 @ 13:16:30
URL: http://macrophotos.blogg.se
Mickaela

Gud vad duktig du har varit! Jag hoppas du är riktigt stolt över dig själv, för det hade jag varit! Keep on going, säger jag bara!!

2013-02-16 @ 13:18:58
URL: http://mixxi.blogg.se
LINN ★

Oj, shit vilken förändring!

2013-02-16 @ 13:20:18
URL: http://www.linnslifeee.blogg.se
LOVA

gud så duktigt!!!

2013-02-16 @ 13:21:36
URL: http://lova.blogg.se
Stefhanie

Grattis! Skitbra kämpat! :)

2013-02-16 @ 13:21:39
URL: http://riewe.blogg.se
Angie Lakna

YOU GOOOOOOO GIRL! Fyfan vilken inspirations källa du är för många tjejer. Tycker du var grymt vacker innan och efter en graviditet så ÄR det tillåtet med extra fett på kroppen. Men att du bestämde dig och verkligen gjorde slag i saken är verkligen så GRYMT JOBBAT!


Många säger: Jag ska, jag måste, ska ta tag i det osv. Men så blir det inget av. Du har visat att man kan om man bara bestämmer sig.


Jag har inte haft problemet med att ha för många extra kilon. Men däremot så vill jag vardags motionera för att hålla kroppen frisk och kry. Men jag har det stora problemet att komma igång. Så mycket lättare att fastna i soffan med datorn i knät och trycka i sig en glass eller liknande. DU inspirerade mig. Ikväll drar jag fram tränings cyckeln och hantlarna.


Får jag tipsa om dig i min blogg???? Jag bara vill att folk ska se hur grym du är.

Mvh: Foxwoman/ Angie

Svar: Hej! Tack snälla du för din fina kommentar! Vad glad jag blir! Så klart får du det =) Vad glad jag blir att du vill det!
Linda

2013-02-16 @ 13:22:22
URL: http://jellica.webblogg.se/
Liie

WOW vilken inspiration! Väldigt starkt att gå ner så mycket på så kort tid, är verkligen jätteimponerad och kan inte riktigt sluta titta på bilderna. Grymt att du delar med dig av detta, kan nog hjälpa många! Jag har då blivit mer peppad nu i alla fall, även om jag bara ska gå ner ett par kilo. Kram

2013-02-16 @ 13:22:43
URL: http://heyli.blogg.se/
Linn

Riktigt starkt gjort :)

2013-02-16 @ 13:25:33
URL: http://list.blogg.se
Mikaela [fotoblogg]

Gud vad duktig du är!!! :)

Svar: tack snälla!
Linda

2013-02-16 @ 13:28:24
URL: http://mickanfoto.blogg.se
Kajsa

Jag har börjat denna resa själv, inte riktigt lika lång väg, men ändå lång. Blev faktiskt grymt inspirerad när jag såg att du också gjorde det med att räkna kalorier, för jag gör det men alla jag möter säger att det aldrig kan fungera... Blev även inspirerad av dina bilder, och har bestämt mig för att också dokumentera min förändring i bilder. Tack för inspirationen!

//Kajsa :)

Svar: Jag lovar dig att det fungerar så när folk säger attd et inte gör det sås täng öronen. Toppen med foton! Heja dig!! Tack snälla!
Linda

2013-02-16 @ 13:28:30
URL: http://thestoriees.blogg.se
Wilma Sundin

Gud så vacker du har blivit!

Svar: Tack snälla rara du!
Linda

2013-02-16 @ 13:29:19
URL: http://wilmausundin.blogg.se
★ ADARAS - WHERE BLOG MEETS MAGAZINE!

OMG vilken historia! Är så galet imponerad!! GRYM du är fina du!!<3

Svar: TAck snälla rara vad glad jag blir nu!
Linda

2013-02-16 @ 13:30:24
URL: http://adaras.se
livetoday

VILKEN STJÄRNA DU ÄR! HERREGUD! Helt otroligt imponerad. ALLA borde ta del av din historia och förstå att DET. ÄR. INTE. OMÖJLIGT.

iih stor stor kram och jag hoppas du är så himla stolt över dig själv! GRYM :)

Svar: TACK snälla du för den fina kommentaren! Åh vad bortskämd jag känner mig över dina fina ord!
Linda

2013-02-16 @ 13:31:44
URL: http://livetoday.webblogg.se
Moa

Bra jobbat :)

2013-02-16 @ 13:31:51
URL: http://www.molia.se
Veronica

Wow!

2013-02-16 @ 13:32:42
URL: http://veronicajansson.blogg.se
Anna

Omg, detta är helt sjukt! :D

2013-02-16 @ 13:33:05
URL: http://likgiltig.blogg.se/
Fitspoblogg

Du är skit duktig! Och vilken inspiration du är! :)

2013-02-16 @ 13:33:36
URL: http://fitsporations.blogg.se
Emma Söderberg

GRYMT JOBB!!!! Grattis :)

2013-02-16 @ 13:34:50
URL: http://sassyfornobody.blogg.se/
Lina

JÄÄÄÄÄÄKLAR! Vilken förvandling! Men gud så skönt det måste kännas att hittat rätt nu? Du är grym och du har verkligen kämpat hårt! Glad att det finns människor som gör slag i saken och gör något åt det! Snygg tjej!

2013-02-16 @ 13:35:45
URL: http://linafranssons.blogg.se
My

Vilken vilja och styrka du har! Jag är imponerad :)

2013-02-16 @ 13:35:45
URL: http://mykjellman.se
Ida

Shit alltså jag började tammetusan GRÅTA av det här! Vilken fantastiskt inspiration du är! Håller på att kämpa mig igenom min viktresa också (från 97) men det är så otroligt kämpigt oftast. Men det här gav mig en sån ny energi. Åh!

Svar: Åh men tack snälla du så underbart go du är!
Linda

2013-02-16 @ 13:37:18
URL: http://ccardigan.blogg.se
Elin

Oj! Du har verkligen varit duktig, vilken skillnad!

2013-02-16 @ 13:37:37
URL: http://marklin.blogg.se/
Linn

Helt otroligt! Vilken resa du har gjort, och under så kort tid. Det är mycket imponerande. Du ser frisk, stark och lycklig ut!

2013-02-16 @ 13:37:38
URL: http://lyckoland.blogg.se/
ina

Herregud människa vilken inspiration du är!

2013-02-16 @ 13:38:55
URL: http://beautyofmind.blogg.se/
Elin

Helt otroligt duktig du är! Blir så grymt imponerad av dig och känner att mina futtiga 10kg jag önskar bli av med, efter två graviditeter, inte är något i jämförelse med din resa. Det borde inte vara så svårt för mig att bli av med dem helt enkelt. Känner mig mer motiverad efter att ha sett dina bilder på din otroliga resa.

Bra jobbat! Du är jätte vacker!

Svar: TACK SNÄLLA!! Det kan vara nog så jobbigt med 10 kg, jag vet. Säg till om du behöver några tips. Och tack snälla för den fina kommentaren =)
Linda

2013-02-16 @ 13:41:47
URL: http://www.artiness.se
Sophie

Herregud vilken insats för dig själv! Jag som inte känner dig är sjukt stolt över dig! :D haha. Riktigt kul å se att det verkligen går om man ger sig fan på det! Riktigt bra jobbat!!!!!!

Svar: tack snälla du vad glad jag blir!!
Linda

2013-02-16 @ 13:41:59
URL: http://sophiealina.blogg.se
Mizca

OMFG!!! Är det verkligen samma person på alla bilder... ? Men gud, vilken resa du gjort. Så galet imponerad jag är... ÅH!! Du är riktigt grym, bra gjort, tjejen .... SÅ glad jag blev av att hitta din blogg..kram

Svar: TAck snälla du! Jo det är jag på alla bilder =) Svårt att tro kanske.. jag har själv svårt att fatta att jag var så stor!
Linda

2013-02-16 @ 13:42:15
URL: http://www.mizca.se
Erica

Så sjukt duktig du är, snacka om motivationshöjare! :D
Galet bra jobbat! :D

2013-02-16 @ 13:44:42
URL: http://resantillmalet.blogg.se
sara

hej, grymt vilken förändring, jätte bra jobbat :) hur är läget? kram :)

2013-02-16 @ 13:46:08
URL: http://cosmosiskogen.blogg.se
MissLie - Fucked up

Shit, fan va duktig du är! Nu vet jag att jag också kan klara det :) Men du fick operera bort huden sen va? Bra jobbat! :)

2013-02-16 @ 13:46:11
URL: http://www.misslie.se
Fia

Vilken otrolig prestation du har gjort! Och vad söt du är, både före och efter viktminskningen. Fast jag kan tänka mig att du orkar mycket mer nu, och att rygg, knän och hjärta mår bättre nu. Mycket god förebild och inspiration för alla som behöver ta tag i onödiga kilon.

2013-02-16 @ 13:46:24
URL: http://neverkeso.blogg.se
Malin

Hejsan!
Du är min nya idol! Inspirationsmässigt. Det faktum att du bestämde dig för något och genomförde det. Nu sitter ju inte jag här med riktigt samma önskemål - att gå ner i vikt. Men däremot något tvärtemot - att gå upp i vikt. I mitt fall är detta något jag verkligen får kämpa med för att lyckas. Jag har endast mött några andra som har det som mig (utesluter anorektiker och bulimister m.m. eftersom dessa inte hör till det jag pratar om). Jag hör till kategorien "inget fastar". Det spelar i princip ingen roll vad jag äter eller hur mycket jag äter. Inget fastnar. Jag får verkligen kämpa med att äta massor för att alls få någon ändring i det hela. Men att som fattig studerande försöka äta hela tiden och på samma gång hälsosamt, blir detta en enda stor och dyr matkamp.
Mitt mål är att få kurvor - att inte se ut som en tolvåring - utan att se ut som den 21-åring som jag är.
Därför har jag bestämt mig för att börja träna upp musklerna istället. Kan jag inte få kurvorna att växa av endast mat, så ska minsann musklerna få sköta den delen.
Tack för inspirationen. Verkligen! Tack! :)

Svar: Hej!Tack för din kommentar. Jag ser problematiken och jag tycker du gör oerhört smart i att ge fokus åt dina muskler istället. Jag hoppas att det ska ge dig den kroppen du vill ha! Och tack för din fina kommentar!
Linda

2013-02-16 @ 13:47:43
URL: http://nilamalin.blogg.se
Emelie

Gud vilken förändring! grymt bra jobbat! :D

2013-02-16 @ 13:48:22
URL: http://photobyemelieee.blogg.se
livetmedbordercollie.emmieswords.se

Herregud vad du varit duktig, man setr dock att det har gott fort :D
Du kommer bli snyggare och snyggare, men du var jätte söt innan också. <3 Bra kämpat

Svar: tack åh det var snällt av dig!
Linda

2013-02-16 @ 13:49:11
URL: http://livetmedbordercollie.emmieswords.se/
anna

åh detta ä ju otroligt, såg dig på fb först å tänkte att henne måste man ju bara skicka iväg en kommentar till, sen så fick ja något annat å tänka på så ja glömde bort de. Men idag såg ja dig igen som reklam på blogg.se å de du har gjort är ju helt grymt! fick insperation med tack så mycket :D!

Svar: tack snälla du vad glad jag blir!
Linda

2013-02-16 @ 13:51:07
Mickis

Hittade till din blogg alldeles nyss, och kände verkligen wow, vilken styrka du måste ha!
Jag är född 92 och håller samma vikt som du gjorde i början, och jag önskar verkligen att jag kunde ha samma styrka som dig! Säger som många andra; DU är grym!

Svar: TACK snälla rara du!!
Linda

2013-02-16 @ 13:51:38
URL: http://aholaa.blogg.se
Sandra - Med en fästman på Kumla

Alltså WOW! Jag finner inte ens ord, du är så jäkla grym! Vad duktig du är som gav dig fan på att klara det utan operation och verkligen kämpade och slet. Så sjukt bra gjort! Helt otroligt.

Jag är verkligen grymt imponerad. Vilken motivation & inspirationskälla du är. :D

2013-02-16 @ 13:51:49
URL: http://www.aslundsandra.blogg.se
OddMolly

Å herregud vad duktig du är!! Får jag länka dig i ett inlägg i min blogg som inspiration? :)

Svar: TAck snälla rara du! SÅ klart får du det =D Tack för att du ens vill det!
Linda

2013-02-16 @ 13:53:25
URL: http://oddmollys.blogg.se
Sintia

Ommmgg, Du är ju grymm!! <3

2013-02-16 @ 13:54:58
URL: http://youtubevideoss.blogg.se
Irma

Sjukt duktigt jobbat, det där kallar jag viljestyrka! Jag har en fråga bara, den där bilden där det står 130 till 61, varför är din kropp så plåstrig och ärrig? kram!

Svar: Det är eftersom jag gjorde en bukplastik och tog bort massa hud från magen som det är så =)
Linda

2013-02-16 @ 13:55:10
Emelie

Fantastiskt :D Så glad för din skull! Vilken jäkla bedrift du har gjort! Kram på dig <3

2013-02-16 @ 13:55:22
URL: http://rexe.blogg.se
Alice - fitnessfittan

Jag är så imponerad av dig att det är helt sjukt! Fantastiska fina människa, tack för att du delar med dig av ditt slit.

2013-02-16 @ 13:58:59
URL: http://fitnessfittan.blogg.se/
Fatma

Otroligt! Du är verkligen en inspiration. Kan inte tänka mig hur mycket du fått kämpa både fysiskt och psykiskt för att nå ditt mål.

Du ser fantastisk ut!

2013-02-16 @ 14:03:13
URL: http://fatmas.se
Laura

Vilken inspirationskälla!
Jag heter Laura och fyller 18 om 2 månader. Jag har alltid varit överviktig och på något sätt så ser jag mig alltid ge upp..
Det är svårt att gå ner i vikt, speciellt om man är en sucker for sugar!
Jag har prövat i princip allt, bantning, diet, godisförbud. Jag vet att man även måste röra på sig, vilket jag inte är så bra på, but a girls gotta do what a girl gotta do...

Tack iallafall för att du gett mig hoppet om en bättre kropp! TACK OCH BRA KÄMPAT!!!

Svar: TAck snälla du! Och vad du än gär så ge inte upp för det kommer att fungera att tappa vikten även om det suger att avstå godis alla dagar utom en. Det är beoendet som ska brytas där. Heja dig! Jag ger gärna råd och pepp, bara säg till!
Linda

2013-02-16 @ 14:03:28
URL: http://laurias.blogg.se
Linnea Dahlgren

WOW! Svårt att förstå att det där är samma person, så duktigt och vad vacker du är!

2013-02-16 @ 14:03:42
URL: http://linneadahlgren.blogg.se/
Ellen

Fantastiskt bra gjort :)

2013-02-16 @ 14:04:07
URL: http://ellengblogg.blogg.se/
Sylvia

Heeregud VA DUKTIG du är !
Du ser helt fantastisk ut idag ..

Där gav du mig lite motivation !!

2013-02-16 @ 14:05:01
URL: http://sylviadalberg.blogg.se/
Carolina

Finns inga ord, är så sjukt imponerad! Grymt snygg är du också! Wow

2013-02-16 @ 14:05:11
URL: http://peccatum.blogg.se
Lilly

Gud! Beundrar dig så för att du har gått ner i vikt så mycket! Du har peppat mig att börja träna igen kram på dig :)

2013-02-16 @ 14:09:33
Evelina

Oj, verkligen OJ. Du visar verkligen att det går om man vill! Bilderna fick mig att vilja ta tag i mina kilon, även om det kanske inte är särskilt bra för min ålder att tänka på hur mycket jag väger (är 15). Men att träna och äta rätt i rätt mängd... Mjo, tror jag får ta tag med det eftersom strandkonkurrensen är stenhård haha!
Grymt jobbat :) x

2013-02-16 @ 14:09:59
URL: http://milesapart.blogg.se
Emma Gester

Wow säger jag bara. Du är ju helt otrolig! Jag blir helt chockad när jag ser sånna här resultat. Även om jag inte känner dig så blir jag stolt över din förändring och det hoppas jag även att du är!
Kram!

2013-02-16 @ 14:16:03
URL: http://vemkyssteemma.blogg.se/
Wendela

Wow jättebra jobbat! Blir verkligen inspirerad! :D

2013-02-16 @ 14:17:07
URL: http://tjawendela.blogg.se
Tisa

Jag blir riktigt imponerad!
Bra jobbat tjejen!
Kram

2013-02-16 @ 14:32:26
URL: http://apeaceofmee.blogg.se
Lina Holgersson

Oj, vad duktig du är :D

2013-02-16 @ 14:40:31
URL: http://linaholgerssons.blogg.se/
Nathalie

Hur i heeeeeeeeela friden gick det till ?! GRYMT jobbat, vilken enorm skillnad! :)

Svar: TAck snälla rara du! Jag har ätit allt i lagom mängd och motionerat. Det är egentligen allt =) Har bra länkar i bloggen till min väg =) Tack!
Linda

2013-02-16 @ 15:45:53
Sandra

Tack fina du för att du delar med dig av din fantastiska prestation!
Jag fick genast massor av väl behövd motivation, du är en av mina idoler!!

Svar: TAck åh vad gullig du är!
Linda

2013-02-16 @ 16:17:34
URL: http://www.sandrashundar.blogg.se
♥ Lisa ♥

Beundransvärt, verkligen imponerad av din envishet. Bra kämpat! Så skönt att höra när folk använder sig av sunt förnuft och inte följer alla konstiga dieter som ibland kan vara mer skadliga än vad de gör nytta. Du bör vara jättestolt över dig själv =)

Svar: Tack snälla!
Linda

2013-02-16 @ 19:28:09
URL: http://foreverlisa.blogg.se/
Madde

Så jävla grymt bra gjort!! :D

Svar: Tack rara du!
Linda

2013-02-17 @ 18:04:13
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se
Pessi - Svenskfinlands blondaste blogg

WOW!!

Svar: Tack snälla!
Linda

2013-02-17 @ 18:08:53
URL: http://pezsi.com
Cajsa

INSPIRATION!!!!!! WOW! Du borde verkligen åka ut och föreläsa om din resa! Du skulle kunna inspirera så många runt om!

Svar: Tack snälla! Jag har plkaner på det faktiskt och hoppas det ska bli nåt bra av det!
Linda

2013-02-17 @ 18:11:13
URL: http://cjssong.se
Maja ♥

Oj, shit vilken förändring! Man kan bara man har viljan, riktigt grymt av dig att orka hålla ut! :D Du är superfin nu och det är roligt att se förändringen! Grattis! :D

Svar: Tack snälla du!
Linda

2013-02-17 @ 18:11:29
URL: http://wordsbymaja.blogg.se
en blogg om 5 systrar

Åh herregud vad du är duktig!!!
/elin

Svar: TACK!
Linda

2013-02-17 @ 18:12:21
URL: http://systrarnabackstrom.se
jenny

wow!! du är grymm. fantastiskt! creds till dig :D

Svar: Tack snälla du det var väldigt snällt av dig!
Linda

2013-02-17 @ 18:12:44
URL: http://mylittlej.blogg.se
Edie

Herregud, fantastiskt! Jag är helt mållös, du måste vara så glad och stolt över dig själv?!!! :)

Svar: TAck snälla rara!
Linda

2013-02-17 @ 18:13:54
URL: http://edies.se
Mikaela

Fan vad coolt! GRYMT jobbat!!

Svar: TACK! Vad glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 18:14:47
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se
Alice

Fasen vad grym du är! Himla imponerande hur du har kämpat och gått ner i vikt! Din kropp är jättefin :)

Svar: TACK! Åh vad glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 18:14:49
URL: http://beautydreamz.blogg.se
Rebecka Fredriksson

Helt klart den mest otroliga förvandlingen jag någonsin sett, satt och skannade bilderna för att verkligen bli övertygad att det var samma person! FYYY så häftigt, jag är verkligen mållös!

Svar: Tack så väldigt mycket! Vad glad jag blir av din fina kommentar!
Linda

2013-02-17 @ 18:14:55
URL: http://rebeckabinkle.blogg.se/
Johanna

Bra jobbat!!

Svar: tack så väldigt mycket!
Linda

2013-02-17 @ 18:14:58
URL: http://joherman.blogg.se/
Majken

Jag blir mer förvånad för varje underbar bild, så vackert. du borde vara stolt, så stolt! Tänk vad du har kämpat tjejen!

Svar: TACK åh vad glad jag blir tack snälla!
Linda

2013-02-17 @ 18:15:07
URL: http://wook.blogg.se
Elin

Beundrar dig så himla mycket, du bevisar att att allting går bara min vill det tillräckligt starkt och har motivation för det.

Svar: tack snälla vbad fint sagt!
Linda

2013-02-17 @ 18:15:10
URL: http://livinginthesilvercity.blogg.se
Mrs Skogsberg

WOW! Vilken förändring kroppsligt och jisees vilken självdisciplin du måste ha tjejen! Snyggt, grattis!

Kram tvåbarnsmamman! ;)

Svar: tack snälla vad glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 18:18:26
URL: http://www.mrsskogsberg.blogg.se
Lovisa

Inspirerande blogg!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-02-17 @ 18:20:47
URL: http://lofah.blogg.se/
Bettish ♛

Bra jobbat! Allt bra?

Svar: tack snälla du! Allt är bara bra tack
Linda

2013-02-17 @ 18:23:51
URL: http://elisabetolinder.se/
Martina Åkerblom

Gud så starkt gjort!

Svar: Tack snälla du så glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 18:24:32
URL: http://martinaakerblom.blogg.se/
elmacs

WOW! Trodde inte mina ögon... Vid första anblicken tänker man att du har gjort en operation! Tills man scrollar ner och ser bilderna månad för månad. wow, wow och wow. impad!

Svar: TACK åh vad glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 18:25:09
Maria

Gud vad stolt du ska vara! jag känner dig inte men jag är hur stolt som helst över dig. Vilken förebild!

Svar: TACK väldigt rart sagt av dig!!
Linda

2013-02-17 @ 18:29:32
URL: http://marher.blogg.se
Sanna

SHIT!! bra jobbat. Du är verkligen grym och tror många ser dig som en förebild om man själv vill gå ner i vikt. Det gör iallafall jag :D

Svar: tack snälla du! Vad glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 18:29:56
URL: http://tidenistallet.blogg.se
cupcakefashion

Så himla bra kämpat! Du ser ut att må mycket bättre nu. Vart tog all hud vägen?

Svar: Tack ska du ha! Huden på magen har jag opererat bort i en bukplastik, den andra finns kvar
Linda

2013-02-17 @ 18:33:47
URL: http://cupcakefashion.blogg.se
Ida

Jag blir så imponerad!!!! Du är verkligen GRYM! Jag ska ta dina råd och börja på en gång!

Svar: tack snälla du! Vad glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 18:36:01
URL: http://www.luvans.blogg.se
Steffi Karlsson

Hej! Sjukt bra blogg. Lust och ha länkbyte?

Svar: tack snälla
Linda

2013-02-17 @ 18:40:47
URL: http://steffikung.blogg.se/
Cindy

Oj oj!! Riktigt bra gjort! Jag har lyckas gå ned ca 37kg men tyvärr med en gastic bypss, men det känns så göööbra :D Ni kan om ni verkligen vill gå ned till den du vill vara... läs mitt senaste inlägg.... och se före och efterbilderna...

Svar: Grattis till din egen minskning!! Och var op rätt för dig så är det inget fel med det =)
Linda

2013-02-17 @ 18:44:05
URL: http://cindyvonumea.blogg.se
Anja

wow vilken intresant resa! och vad glad jag är att du lyckats! otroligt vilken förendring så snabbt. Man märkte att du

Svar: TACK!!
Linda

2013-02-17 @ 18:44:06
URL: http://itsmeinabigworld.blogg.se/
felicia.

STRONG.
Blir imponerad verkligen

Svar: tack så väldigt mycket!
Linda

2013-02-17 @ 18:44:18
URL: http://whofelicia.blogg.se
Nathalie B

SHIT VAD BRA JOBBAT! Fantastiskt.

Svar: Tack snälla rara du!
Linda

2013-02-17 @ 18:44:42
URL: http://wolfshriek.blogg.se
Anja

wow vilken intresant resa! och vad glad jag är att du lyckats! otroligt vilken förendring så snabbt. Man märkte att du verkligen ville göra förendring och det gjorde du! bra jobbat!

Svar: TACK!
Linda

2013-02-17 @ 18:44:53
emma

Wow, precis vad jag behövde se och höra nu, att det funkar utan op bara man ger sig fan på det. Jag påbörjade min resa i juli förra året, men har en bra bit kvar. Ska fortsätta läsa din blogg, så imponerad av dig och du inspirerar verkligen mig till att vilja fortsätta nå mitt mål.
Kram på dig, bra kämpat :)

Svar: TACK snälla du vad glad jag blir!!
Linda

2013-02-17 @ 18:46:21
URL: http://minresatillsizehealthy.blogg.se
Ida Edström - Östersunds näst största blogg.♛

Oherregud så duktig och starkt gjort att du klarade detta på egen hand utan operation. Blev helt paff över att du verkligen lyckades så bra med det!! Jätte bra kämpat tjejen! :D

Svar: tack snälla!
Linda

2013-02-17 @ 18:47:01
URL: http://tjejenida.blogg.se
Maida

Helt fantastiskt! Du är helt enkel en förebild för oss som satsar på träning och kost, som vill gå ner i vikt. Kommer prova på dina råd och se om jag lyckas med det. Men än en gång, FANTASTISKT! :D

Svar: TACK åh vad glad jag blir nu! Tack snälla!!
Linda

2013-02-17 @ 18:47:29
URL: http://maidadresevic.blogg.se
Åsa

Stor inspiration, håller själv på med en liknande resa.
Har bara gått ner 6kilo har 30-40 kvar..min resa och matlagning finns på http://godisforsjalen.blogg.se

Svar: TAck snälla du! Och säg inte bara för det är ju fantastiskt med 6 kg!! Heja dig, det kommer gå bra =D
Linda

2013-02-17 @ 18:51:23
URL: http://godisforsjalen.blogg.se
D

Grymt jobbat! Du kommer inspirera så många, faktiskt inspirerade du just mig till att gå till gymmet nu :) Kram!

Svar: Tack snälla! Så glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 18:52:58
s i m o n e

OJ shit man kan inte ens tro att det är samma person på vissa bilder. GRYMT JÄVLA BRA JOBBAT!! du Är en förebild!

Svar: TACK snälla du!
Linda

2013-02-17 @ 18:58:00
URL: http://twiceaday.blogg.se
S A R A

GRYMT DUKTIGT MÅSTE JAG SÄGA. Du är super duper stark!! :]

2013-02-17 @ 18:59:03
URL: http://ssossa.blogg.se
klara engström

oj vad fin du är! Ser minst 10 år yngre ut nu än när du var överviktig! :)

2013-02-17 @ 18:59:27
URL: http://klaraengstrom.blogg.se/
bbecka

Så sjukt imponerad! Verkligen bra gjort. Man blir så inspirerad! :)

2013-02-17 @ 19:01:06
URL: http://byrrebecka.blogg.se
Joëlle

Wow! Vilken resa du gjort!! Du är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt. Bra jobbat!

2013-02-17 @ 19:01:27
URL: http://jjoelle.blogg.se
Rebecca Lundqvist

Åh så duktigt gjort!

2013-02-17 @ 19:04:48
URL: http://rebeccasmind.blogg.se/
Lisa

Gud vad duktig du har varit! Blev jätteimponerad det är inte många som kämpar klart och verkligen når ett resultat men nu har du visat dom att det går!

Svar: tack snälla du vad glad jag blir!
Linda

2013-02-17 @ 19:06:53
URL: http://lisaaaas.blogg.se
Liana

Otroligt duktigt!

2013-02-17 @ 19:09:53
URL: http://Lianass.blogg.se
a-lexandra

du ska verkligen vara stolt över dig själv!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-02-17 @ 19:24:33
URL: http://nattstad.se/alexandrakkarlsson
Angelica

Oj vilken resa du gjort. jag ligger på nästan samma startvikt som du och jag lider och lider och försöker och försöker men du inspirerar mig oerhört. En fråga. fick du bekosta bukplastiken själv? Armar, lår mm blev det häng där också?
Du är en förebild som nu ska få vara min mentor. tack för att du delar med dig av detta.

Svar: Tack snälla du! Vad go du är för det. Och heja dig det kommer gå bra! Bara var noga med beslutet så kommer det komma!Jag fick bukplastiken av landstinget så jag slapp betala det. Armar och ben säger de att de inte kommer bekosta =(
Linda

2013-02-17 @ 19:29:53
URL: http://www.sundarejag.blogg.se
JuliaW

Shit vad du är cool, verkligen grym människa du är som tog ett sånt beslut. Många ger upp i början men jag är verkligen imponerad!

Du är grym!

Svar: Tack snälla! Ja jag har hört att det är vanligt att folk inte orkar. Men jag förstår ändå varför, jag orkade inte heller när jag försökte innan. Det gällde att verkligen at ett beslut =) Tack snälla!
Linda

2013-02-17 @ 19:50:04
URL: http://Juliawester.blogg.se
Michaela Magnusson

Du måste vara sjukt stolt över dig själv! Vilken inspirations källa du kommer vara till svenska folket! Vilken vilja, blir tårögd av att se bilderna på din kamp!
Nu vet du att du klarar allt, det måste nästan kännas så?! :)

Svar: TACK vad glad jag blir, vilken fin kommentar! Jo det känns lite så =) Kram
Linda

2013-02-17 @ 20:46:26
URL: http://michaelam.webblogg.se/
FASHION BY IDAG

Jag är sjukt imponerad! Jäklar vilken stark vilja du måste ha haft, di är grym bruden!

2013-02-18 @ 15:41:49
URL: http://fashionbyidag.blogg.se
Stephanie

Riktigt grymt gjort återigen. Man blir verkligen peppad av att se dina bilder. Det går att lyckas med en vilja gjord av stål! :)

Svar: TAck snälla rara du! Åh vad glad jag blir!
Linda

2013-03-17 @ 09:00:09
URL: http://stephany.se
minella

o g va duktig du är!!! grattis super snygg är duuuu!!!
vad kostar en bukop . jagvill göra det när jag har gått ner mina kg för att jag har massa hud kvar som hänger. :// med vänlig hälsning minella

2013-04-09 @ 16:01:29
Linn

Hej!
Måste börja med att säga WOW!!! Vilken otrolig bedrift du gjort, helt makalöst! Jag hittade dig av en slump för någon vecka sedan, och återkommer till din blogg då och då, för att påminna mig själv om vad man faktiskt kan åstadkomma, med ren vilja. Du är en sann inspirationskälla! :-)

Jag har dock en fråga: Jag är mamma till tre småbarn, den yngsta bara 1 år, och jag har supersvårt att finna tid och energi till mig själv. Jag behöver dock gå ner ca 30 kilo i vikt snarast möjligt, för att inte insjukna i diabetes eller liknande sjukdomar. Läste i din blogg att du använde dig av en crosstrainer hemma och tränade 1-2 timmar per gång, och ibland flera gånger per dag..? HUR hann du med det? NÄR tränade du? Hur gamla var dina barn då, och hur sysselsatte du dem så att du kunde stå där och trampa i timmar utan att bli störd? För mig känns det som en omöjlighet just nu.. Min yngsta är jättemammig och vill vara nära mig heeeela tiden. Accepterar inte att sitta och leka med något medan jag står och tränar. Jag är glad om jag ens hinner kamma håret och sminka mig om dagarna.. ;-)

Tacksam för tips och erfarenheter, från en småbarnsmamma till en annan :-)

2013-05-16 @ 22:27:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0