Det fungerar faktiskt

Jag förstår inte riktigt hur det kommer sig att folk har så otroligt svårt att tro på att det kan vara sant det här med att någon tappat mycket vikt utan operation, speciellt också i och med att det gått snabbt?
Jag har en bild på facebook som helt plötsligt fick ca 1000 kommentarer och jag har så klart inte kunnat svara på dem eller ens läsa igenom alla, men slås av att det ändå är ganska många som reagerar med att det inte kan vara sant, att jag tappat för mycket på för kort tid för att det ska vara äkta, att det inte är samma tjej och så är de skeptiska eftersom de tycker att det inte skulle fungera för huden att dra ihop sig. Jag kan ju så klart inte göra nåt åt de kommentarerna och jag tar inte illa vid mig personligen -för jag vet ju vem jag är och huvudsaken är ju att JAG vet att det är sant. Men det gör mig sorgsen att folk inte tror att det går utan operation. Eller rättare sagt, att så pass många tror det. Betyder det att det finns många där ute som inte ens skulle våga försöka tappa en större övervikt eftersom de inte tror att det är möjligt utan operationer, eller handlar det helt enkelt om att operationen idag är så pass vanlig att om någon tappar en så stor mängd vikt som jag gjort så är det bara det som kan vara anledningen? (alltså nu syftar jag på att folk skulle tro det eftersom det är de som de hör om). För så är ju verkligen inte fallet. Det finns ju massa folk som tappat mycket vikt utan att operera sig och det finns massa folk där ute som skulle kunna utan att operera sig också -om de skulle våga försöka.
 
Sedan vill jag åter igen understryka att jag inte säger att operationen är fel. Behöver man operera sig för att det helt enkelt inte går på annat sätt, då är det fantastiskt att det finns så att de också kan få chansen att komma ned och leva med normal vikt. Men det är synd om folk automatiskt ska tro att en stor viktminskning endast kan ske om man har gjort en gastric bypass (eller att de då annars tror att det är faikade bilder).
 
Jag lovar att det fungerar, det går verkligen och bestämmer man sig ordentligt och ser till att verkligen köra på så kan man gå i mål! Jag bistår väldigt gärna med pepp och stöd om ni säger till. Det går. Alla förtjänar att få må bra!
 
 


Kommentarer
Marie

Jag läste den tråden och blev väldigt arg och framför allt ledsen över att många var så skeptiska och kallade dig för fejk...

Du ska verkligen inte ta åt dig... Folk som skriver så mår själva dåligt eller så är dem bara avundsjuka för att du har gått från vacker till pangbrud :)

Kram

Svar: Tack snälla du det var verkligen snällt sagt av dig! Jag tog inte åt mig personligen så men blir ledsen över att folk inte tror det kan fungera för egen maskin.. Men det är klart, det kan vara svårt att inte ta åt sig alls... Med handen på hjärtat =) TACK
Kram
Linda

2013-02-17 @ 20:53:42
URL: http://www.mittlillaplace.bloggplatsen.se
Clarisse/Hannele.

Jag har så många gånger fått frågan om jag opererat mig. Eftersom att jag gick ner så mycket på kort tid. Visst, mina metoder har kanske inte varit helt hälsosamma eftersom att jag har en ätstörning, men jag har gjort det helt själv. Jag behövde ingen operation. Och de flesta behöver faktiskt ingen operation.

Jag var länge en av dem som trodde att jag ALDRIG skulle klara av att gå ner i vikt. Jag försökte många gånger. Men det var halvhjärtat. Sen bestämde jag mig bara, och när jag väl hade bestämt mig så var det enkelt. Faktiskt, det var enkelt!

Det är också många som frågat mig om jag gick ner i vikt med mening. Det har jag svårare att förstå. Hur kan man gå ner över 50 kg utan att det är med mening? Visst, vissa går ju ner i vikt på grund av diverse allvarliga sjukdomar, men det är nog vanligare att man går ner för att man själv vill det.

Jag vidhåller vid att det var jäkligt starkt av dig att lägga upp bilderna på facebook så att alla kan se. Och det gjorde mig även glad för då hittade jag din blogg.

Svar: Jag förstår helt det du säger och kan bara stryka under på det. Jag får också frågan men oftare antar folk bara att det är en operation. De flesta gångerna frågar de inte utan de tror helt enkelt baa attjag opererat mig, det har jag råkat ut för flera gånger. Sedan när jag säger att de tinte är så blir de förvånade. Har också fått höra att det florerade rykten här där jag bor att jag ljög för folk om att inte ha opererat nhär jag egentlige skulle ha gjort det. Men nu verkar dte i alla fall som om folk tror mig. Men samtidigt så känns det som om jag inte bryr mig, folk får väl egetligen tro vad de vill, så länge jag och de jag känner och bryr mig om, vet och tror på sanningen!
Starkt av dig att tappa så mycket också -Grattis till det! Jag hoppas din ätstörning är bättre idag!

Tack snälla du! Det var lite jobbigt att våga posta den i underkläder men är glad att jag tillslut vågade =)
Linda

2013-02-17 @ 20:59:16
URL: http://clarisseaeabeatrix.wordpress.com
Annie

Jag håller med ovanstående! Och jag tror att anledningen till att man misstror din framgång är att det de senaste åren har blivit så mycket fokus på just operationer. Personligen tycker jag att det är sorgligt att så många hellre väljer att operera sig med alla risker det för med sig, än att försöka "på egen hand" så som du har gjort. STOR eloge till dig, jag hoppas att många som funderar på operation läser din blogg och beslutar sig för att försöka utan operation först!

Svar: Ja det är säkert så och jag tycker det är så synd. Inte bara å mina vägnar då utan för att folk just väljer den vägen utan att våga försöka. Jag brinner för att försöka hjälpa andra och hoppas inspirera så många som möjhligt. Sen måste alla så klart välja sin egen väg och jag dömer ingen, men man bör våga prova först! Tack!!
Linda

2013-02-17 @ 21:07:04
URL: http://viktigating.blogspot.com
OddMolly

SV; Hihi vad kul :D Tack, ja det var verkligen jätteskönt att få veta varför man känner sig annorlunda!

Svar: Jag tror det är viktigt att man hittar nåt att idientifiera sig med =)
Linda

2013-02-17 @ 21:09:10
URL: http://oddmollys.blogg.se
Pernilla

Vad tråkigt att du blir misstrodd. Det känns oerhört respektlöst och elakt efter allt arbete du lagt ner på att din livsstilsförändring. Visst, jag kan också häpnas över hur fort din förändring har skett, men det är inte samma sak som att påstå att det inte är sant. Inom allting finns det fantastiska framgångssagor och du är en av dem. Stå på dig och låt dig aldrig dras ner av dessa kommentarer. Som du själv säger; du vet vem du är och vad du har gjort. Låt detta vara ditt fokus - ALLTID! <3

Svar: TAck fina du! Det värmer att höra det från dig och ja, du har ju varit med under resans gång så fu har ju också sett hur det gått till =D Men din resa har också gått fort! Tänk på precis spm han på gymmet sa, det du atppat går ju många inte ens ned på en livstid. Vi ska allt vara stolta över oss båda två! Jag ska försöka hålla fokuset där. Tack snälla fina du! <3
Linda

2013-02-17 @ 21:09:25
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Veronica

Har läst lite här på din blogg och jag beundrar dig verkligen för det du har gjort. Jag skulle själv behöva gå ner ca 20 kg. Jag går ner några kilo men tappar ganska snabbt motivationen. Tror att folk väljer operation lite för snabbt ibland. De tar den enklaste utvägen känns de som. Vet många som gjort en magoperation och tappat en massa i vikt och sedan har de gått några år så är dom tillbaka där dom var innan operationen. Med en operation känns de som man inte ändrar sina vanor som man kan göra genom att göra som du gjort.

Sedan kan jag ju tillägga att de syns ju ganska väl på bilderna att det är samma tjej om man kollar i ansiktet nog :-)

Du är en inspiration för många och även för mig. Jag hoppas att jag kan hitta min motivation till att börja träna och äta rätt igen.

2013-02-17 @ 21:19:07
V

Hej! Jag är så fascinerad av vad du åstadkommit & blir sjukt inspirerad! Jag undrar hur det kom sig att du blev så pass stor som du blev? Ifall det finns svar i något inlägg du skrivit så kan du länka till det :) Ta hand om dig!

Svar: Hej! Tack snälla du! Jo det finns massa inlägg om min resa och det allra första heter Hur allting började (tror jag) där står det beskrivet väl hur det gick till =) Men jag kan också kortfattat säga att det berodde på mat oi överflöt, stora portioner och godis i möngder -varje dag. tack det samma!
Linda

2013-02-17 @ 21:21:24
URL: http://violentmoreviolent.blogg.se/
Veronica

Har läst lite här på din blogg och jag beundrar dig verkligen för det du har gjort. Jag skulle själv behöva gå ner ca 20 kg. Jag går ner några kilo men tappar ganska snabbt motivationen. Tror att folk väljer operation lite för snabbt ibland. De tar den enklaste utvägen känns de som. Vet många som gjort en magoperation och tappat en massa i vikt och sedan har de gått några år så är dom tillbaka där dom var innan operationen. Med en operation känns de som man inte ändrar sina vanor som man kan göra genom att göra som du gjort.

Sedan kan jag ju tillägga att de syns ju ganska väl på bilderna att det är samma tjej om man kollar i ansiktet nog :-)

Du är en inspiration för många och även för mig. Jag hoppas att jag kan hitta min motivation till att börja träna och äta rätt igen.

Svar: TAck snälla du! Jag blir väldigt glad av att läsa att du tycker att man kan se att det är jag på båda bilderna om man tittar =) Det underlättar när man ska säga att de det faktiskt visst är jag på bilderna =)Jag känner till problematiken du beskriver angående folk som går upp igen efter operationen då de inte ändrar vanor utan går ned pga att de inte kan äta först. Sen finns det så klart de som ändrar vanor också och gör det på rätt sätt med op i ryggen, det ska inte glömmas. Men det är allt för många som opererar sig utan att behöva.
Tack snälla du!
Linda

2013-02-17 @ 21:24:25
Angelica

Du är grym! Ta ingen skit. Avis på dig är man men som du sagt bestämmer man sig helt så går det.

Svar: TAck snälla du!
Linda

2013-02-17 @ 21:27:38
URL: http://enbattrehalsa.wordpress.com
Cajsa Lindahl

fuck alla taskigheter! Man kan istället för att tycka och tänka faktiskt fråga om man tycker att något är konstigt.... som nu tänker jag fråga: EFTER att du hade gått ner så mycket (tvekar inte en sekund på att du faktiskt gjort det! tycker som sagt att du är en inspiration) hade du operation då för huden? Eftersom sista bilden i andra inlägget visar ju allt överflödigt medan du på andra bilder look sooo fine! :) Eller har du tips till andra där ute hur de kan strama åt det själva utan att behöva gå under kniven efter att de har jobbat så hårt?

Svar: Nej svaret är att jag faktiskt blev tvungen att ta bort huden i en bukplastik. Magen skulle aldrig ha klarat av att gå tillbaka så mycket som den skulle ha behövt för att jag skulle kunna få magen fin. Däremot har jag massa hud på armar, ben och rygg som inte drar ihop sig heller men som landstinget inte hjälper till att betala. Så jag måste spara ihop till det själv sedan..
Linda

2013-02-17 @ 21:28:44
URL: http://cjssong.blogg.se/
My

Måste bara säga TACK! Jag har letat efter personer som gått ner i vikt utan operation för att få motivation! Har funderat på att operera mig nej vill kämpa ner det jag gått upp! Så tack för att du visar att det går :) Tack :D

Hur fortsatte du att vara motiverad? Det är typ det jag har svårast för!

Ännu en gång, tack :)

Svar: TAck snälla du! Jag blir väldigt glad av din kommentar då jag brinner för att försöka hjälpa andra!
Jag har hållit motibvationen mest genom att se fotografier på mig och se hur jag förändrats. Jag har också tagit mina mått en gång i månaden så jag skulle kunna följa utveckligen ordentligt. När dte känts tungt har jag sett på foton och måtten och sett att det går åt det håll jag vill =)

Tack snälla!
Linda

2013-02-17 @ 21:40:03
Michaela

Jag tycker att du är otroligt duktig. Och jag tvivlar inte en sekund på att du klarat allting på egen hand. Folk som skriver sådär är endast avundsjuka på att du klarar det utan operation och inte dom.

Jag önskar jag hade din motivation och styrka! Visst jag ser smal ut, men jag vill ändå gå ner i vikt. Vill ner till 55, men hittar inte motivationen till det. Min pojkvän tipsde mig om din blogg, att jag ska läsa din resa. För han ser hur hårt jag jobbar för att lyckas. Så du är verkligen min inspirations källa för att lyckas. Återigen, så otroligt duktig du är! :)

Svar: Tack snälla du! Vad glad jag blir! Det är är en grej för mig också. Jag ser inte tjock ut nu, inte alls säger folk men jag vill också ned til 55 kilo. Folk säger till mig att de tycker jag kan stanna nu och det är gulligt att de tycker jag är fin, men för mig är det lite kvar.
Vad roligt att höra att han såg bloggen och rekommenderade den till dig!" Tacka för det. Vad kul också att du tittar in och att jag kan hjälpa till med motivationen!! Det tackar jag verkligen för!
Linda

2013-02-17 @ 22:09:00
URL: http://asonewiththeflies.blogg.se
Eleonor

Väldigt många är skeptiska, du struntar förstås i dem redan men skadar inte att höra det igen: Vi tror ju på dig och du tror på dig själv. :) Du har verkligen gjort ett fantastiskt jobb!

Svar: Tack snälla goa du! Det är inte alltid lätt att se om folk tror det är fake, men samtidigt så ja, de som tror får tro och de andra kan jag ändå inte övertyga =P Kram på dig
Linda

2013-02-17 @ 22:21:21
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se
Cajsa Lindahl

ahh ok...då måste du börja föreläsa så att du får råd. ;-)

Svar: Absolut =) Jag skulle SÅ gärna få göra det!!
Linda

2013-02-17 @ 22:24:58
URL: http://cjssong.blogg.se/
Nadja

Jag såg din bild på Facebook och har börjat läsa din blogg och att se den resa du har gjort fick mig att känna att jag verkligen ska försöka gå ner i vikt, jag hade funderat mycket på att göra en operation men sen när jag såg din bild kände jag bara att jag vill och jag kan . Du skrev att du gärna bistod med pepp och stöd och det är något som jag känner personligen att jag skulle uppskatta om möjligheten finns . Förresten
Vad hade du för motivation i början på din viktresa ?
Måste bara säga att du är enormt duktig som har klarat av en sån här sak och det är inte alla som har den styrkan som du har att klara av det :)

Svar: HEJA DIG!! gör ingen operation om du verkligen inte måste! Jag tror du kan i alla fall och absolut jag bistår så gärna med hjälp! Det är bara skriva till mig när du vill =)
Min motivation var mina foton och mina mått. Jag tittade på dem när jag kände mig låg och det fick mig genast bättre till mods. Sedan visualiserade jag också målet hela tiden =)
Linda

2013-02-17 @ 22:32:31
emma

Vad tråkigt att folk inte kan tro på att man kan fixa det utan op, tror det också handlar om avundsjuka. Varför skulle man ljuga om det?

Just nu är det många runt omkring mig som gör operation.. därför kan jag ibland tvivla på mig själv eftersom jag har så mycket övervikt, men jag har bestämt mig för att jag ska klara det ändå.
Tack för att du delar med dig, du öppnar nog ögon och vägar för många med övervikt som vill klara detta utan operation :)

Svar: tack snälla! Jag blir så glad över kommentaren!
Linda

2013-02-17 @ 22:41:56
URL: http://minresatillsizehealthy.blogg.se
Jessica

DU vet och VI vet ;) Strunta ii alla andra dåliga kommentarer, du äger!!! :)

Svar: tack snälla!
Linda

2013-02-17 @ 22:45:47
emma

Du får gärna ge mig en spark i baken då och då så jag inte glömmer bort varför jag gör detta ;)

Svar: Självklart! Kom förbi och släng in en kommentar när motivationen tryter!
Linda

2013-02-17 @ 22:59:09
URL: http://minresatillsizehealthy.blogg.se
Nattis

Hej!
Du har inspirerat mig så otroligt mycket, så redan i morgon tänker jag pallra mig ner till badhallen o skaffa badkort där så jag kan börja simträna! Efter detta som du skrivit om o visat, så tror jag verkligen på det och tänker satsa på det. Jag har bara en fråga, hur många dagar i veckan simmade du?
Kram Natalie

Svar: Tack snälla du! Vad glad jag blir när jag hjälper till med folks inspiration. Köpte du simkortet? =D I början simmade jag ca 4 dagar i veckan men sedan blev det ca 2. Alla passa är bättre än inga! Kram
Linda

2013-02-17 @ 23:14:12
URL: http://thingsbynattis.blogg.se
Malin

Du är verkligen en förebild för mig som tror på att man kan klara det på egen hand. Jag väntar mitt första barn i slutet av maj och sen vill (skulle vilja säga att jag SKA men fegar för den typen av löften) jag bli en sund mamma med ork och då är du en given förebild med den viktminskning du gjort på helt naturlig väg. Jag vet att det går!
Jag är otroligt imponerad, och glad att du delar med dig, av före- och efterbilderna!

Svar: Det är väldigt dsnällt a dig att säga s¨, jag blir väldigt glad. Grattis till bebisen också1Det kommer bli kanon sedan efter när du kommer igång, speciellt som sagt med tanke på att du redan gjort det en gång och således vet att det går!
Linda

2013-02-17 @ 23:16:07
URL: http://justdo.se
Malin

ps. Jag har tidigare gått ner 40 kg med inget annat än ändrad kost och mer träning (startade också på märmare 130 kg) men har sakta men säkert gått upp nästan allt det och nästa gång vill jag ta mig hela vägen i mål! Du bevisar att det går :) Kram!

Svar: Det kommer du klara utan problem! Det låter som om du är en riktig viktkämpe också! Det gäller bara att hålla det sedan och det är ju ett meckel i sig!
Linda

2013-02-17 @ 23:23:36
URL: http://justdo.se
Clarisse/Hannele.

Ja, folk får tro vad de vill. Men det är lite tråkigt att folk bara antar saker. Sen å andra sidan. Operationer är så vanliga idag att det kanske tas för givet att en sådan är gjord. Själv känner jag 5-6 stycken som genomgått en GBP.

Tyvärr är inte min ätstörning bättre. Men jag har haft problem med maten genom hela mitt liv. Men jag hoppas på att den en dag ska kunna bli bra.

Svar: Ja det håller jag helt med dig om! Jag var hos labbet och skulle ta ett blodprov och när hon spände kring armen var hon superförsiktig. Snart sa hon "jag är rådd att den ska flyga upp på munnen för det har hänt förut"."jaha sa ja, för mig brukar folk mest vara rädda att dra åt den pga extrahuden". Varpå hon svarar "jaha, nejdå det gör ju inget ont om man inte klämmer den. Men det är så vanligt nu för tiden så vi är vana" (hon har sett mig förut när jag var tjock ska tilläggas). Jag funderar på vad hon sagt och tänker att vana med vadå? Så jag frågar "vana att folk går ned i vikt menar du?" hennes svar på det är "Nej alltså operationen, så man går ned i vikt. Det är så vanligt -vi är vana". Jag får säga till henne "men jag har inte opererat mig". Hon blev alldeles paff, sa att det var värt medalj och sedan viskade hon till mig att de hade verkligen jättemånga som gick där som opererat sig och som har problem nu i efterhand pga operationen. Så hon inte bara antog att jag gjort den efterom jag gått ned i vikt, utan sa också att de flesta och det var som sagt tydligen jättemånga för det betonade hon, har problem i efterhand...

Okay... jag förstår. Ja jag hoppas det så klart
Linda

2013-02-18 @ 00:16:19
URL: http://clarisseaeabeatrix.wordpress.com
Martina

Super bra gjort:) när jag hitta in till din blogg vart jag riktigt överraskad av hur en tjej kan lyckas så bra:)
För några år sen stod jag dör skälv, efter min första dotter vägde 105 kg på förlossningen och när hon var född och när jag såg bilder på mig från halloween då vart jag ledsen och tänkte måste bli en förändring! Så på 1 år hick jag ner ca 30 kg och de med rätt mat och motion! Så man kan bara man vill och det utan operation;)

Har du tränat massa under denna tiden eller hur har du gjort för att lyckad?? Mer än att dra ner på portionerna och sluta med onyttigt:)

Själv hålet jag på igen och kämpar har i alla fall 8-10 kg jag vill ner innan jag är nöjd, har haft de små kämpigt efter andra graviditeten men är på språng igen:)

Lyssna inte på andra för du vet skälv vad du åstadkommit så snyggt jobbat:)
Kram

Svar: Tack snälla! Och vad roligt att hör att du vet vad jag talar om! Grattis till din egen viktminskning!
Jag har inte tränat så mycket som man kan tro. Mycket vardagsmootion (trappen och inte hissen), promenader och min crosstrainer. Men inget gym och så.

TACK!!
KRam
Linda

2013-02-18 @ 07:40:32
URL: http://Beautywolf.blogg.se
Ulrica

Tycker du är en kämpe och blir så glad att hitta din blogg och om din vikt ned gång. Tråkigt att folk ska tycka och tänka om sådant de inte vet med säkerhet. Klart allt går för bestämmer man sig och har rätt folk omkring sig som stöttar så lyckas man. Själv gick jag ner 23 kg på 9 månader och det är också ganska fort då jag inte hade den övervikten. Jätte glad för att du är ett levande bevis på att allt går, lycka till!

Svar: Tack snälla rara du vad glad jag blir! Och grattis till din egen viktminskning!!
Linda

2013-02-18 @ 07:46:53
URL: http://sweetjackies.se
malin

Du gör mig grymt inspirerad. jag har börjat min viktresa för tre veckor sedan. På två veckor har jag gått ner 4,4 kg. Nu har jag som delmål att komma under 70kg och sedan vill jag gå ner 5-10 kg till! Har du ngt bra tips på vägen?! Tack för en grym blogg :) Kram!

Svar: Tack snälla du och GRATTIS till din minskning! Mitt råd är att ta ett beslut så du håller det, var konstant, ät inte för mycket kalorier och motionera så mycket du kan (skippa hissen och ta trappan, promenrera och allt annat du kan komma på) sen är det så klart ett plus om ud kan gå på gym/gympa/spinning/zumba eller nåt, men dfet gjorde inte jag så det går i alla fall. Lycka till! Kram
Linda

2013-02-18 @ 09:39:40
URL: http://www.malinmahh.blogg.se
Jenny

Du är så inspirerande för mig och många andra ser jag. Jag måste ju erkänna att när jag såg din artikel i aftonbladet så lät det nästan overkligt med den stora förvandling du gjort. Men jag tror dig verkligen och är så imponerad av din styrka och att du gått hela vägen på egen hand. Lycka till även i framtiden!

2013-02-18 @ 12:28:21
URL: http://jennys-dagdrommar.blogspot.se
sandraW

Jag hittade nyss till din blogg och det första jag måste säga är GRYMT jobbat av dig. Jag är själv i en fas i livet där jag behöver minska ca 20 kg. Många i min vänskapskrets har opererat sig men fortsätter ändå äta som innan. Innan jag hittade din blogg så tänkte jag att ska det inte var möjligt att gå ner i vikt utan operation? Jag vill inte genomgå en operation p.g.a. alla risker den medför trots allt. DU gav mig inspiration och motivation till att fortsätta för det går. Kanske inte i samma takt som dig men det går sakta men säkert.
Sandra

Svar: Tack snälla du för din fina kommentar. Ja det kan ju tyvärr bli så vid op. Det gäller så klart INTE alla men många förändrar inte sitt liv mer än att de inte kan äta lika mycket längre. Tyvärr är det fler som mår dåligt än som mår bra. Jag rekommenderasr verkligen att du avstår om du kan så det är toppen! Lycka till!
Linda

2013-02-18 @ 15:08:27
Sara

Jag är verkligen jätteimpad över din resa och du förtjänar all heder och respekt! Jag vet att de är svårt att gå ner i vikt, jag försöker själv.
Tycker också att det är synd att folk inte tror dig :/ De är tråkigt att höra att människor har så lite förtroende till sin egen vilja och styrka att de inte tror att någon annan kan klara av de.
Du är jättefin på alla sätt och vis! Och forstätt att inspirera oss som vill göra det för egen maskin!

Svar: TACK snälla rara!!
Linda

2013-02-18 @ 17:50:40
URL: http://www.nattstad.se/SveaLinnea
Nettish

Jag tror på dig!
Har sagt det förut och säger det igen. Du är en grym och ger många som går ner i vikt en massa inspiration.

Har sedan ett halvår tillbaka själv varit inne och klickat mig omkring på viktklubb.se och idag tog jag steget och blev medlem. Har inte tidigare känt att det skulle behövas då jag egentligen vet hur jag ska göra. Jag som en gång i tiden var grymt vältränad. Men eftersom jag gjorde ett försök förra våren och hamnade rakt in i min "gamla" ätstörning (hetsätning) så känner jag att jag behöver ett stöd så jag kan hålla koll på mig själv. Känner att viktklubb passar mig bäst eftersom jag helt klart tror på deras enkla idé som inte innefattar en massa bortprioriteringar.

Och du. Du får mer en gärna peppa mig när jag får mina motgångar, för de kommer definitivt komma. =)

Svar: Tack snälla! Och vad bra gjort av dig att ta ett ordentligt beslut kring hur du ska och behöver göra. Jag tror det är det viktigaste -att ha en ordentlig plan. Jag peppar och hjälper självklart gärna till! Skriv när du vill =)
Linda

2013-02-18 @ 21:24:57
URL: http://nettish-lookingforlove.blogspot.com
Jenny

Du är så inspirerande för mig och många andra ser jag. Jag måste ju erkänna att när jag såg din artikel i aftonbladet så lät det nästan overkligt med den stora förvandling du gjort. Men jag tror dig verkligen och är så imponerad av din styrka och att du gått hela vägen på egen hand. Lycka till även i framtiden!

Svar: TAck snälla rara du så glad jag blir! Och vad roligt att höra att du såg artikeln också =)
Linda

2013-02-18 @ 21:46:49
URL: http://jennys-dagdrommar.blogspot.se
Veronica

Hej! Du är otroligt stark som gjort detta och till de som inte tror dig är det bara att strunta i. Finns faktiskt dom sim lyckas utan operation. Har själv påbörjat min resa mot ett hälsosammare liv och din blogg ger mig energi och kraft att orka. Har precis som du drabbats av gallsten och väntar på magnetröntgen för att se om några stenar sitter fast i gallgångarna, så just nu är det lite lugnt med träningen då jag har så ont! Men hoppas jag ska komma igång snart igen! Under tiden läser jag din blogg och blir bara ännu mera motiverad :) Tack!!!
Må så gott!

Svar: Tack snälla du för komplimangen och GRATTIS till att din resa startat. Åh gallsten är ju hemskt!! Jag hoppas du får bra svar så du får ordentlig hjälp! Lycka till med allt
Linda

2013-02-19 @ 00:36:03
Sandra

Hej, Linda! Jag har sedan mitt första år i gymnasiet varit överviktig och skämts för att visa mig i bikini, även om jag älskar att bada och sola.. Men nu är det ändring på det, jag har hittat gnistan nu (tack vare din blogg) och ska gå ner 15kg på ett år. Tack för att du är en förebild! :-)

Svar: Tack snälla vad glad jag blir! Heja dig!!
Linda

2013-02-19 @ 06:35:14
Jessica

Vilken resa du gjort, grattis!! Jag är i startfasen och önskar jag hade samma go som du... Behöver gå ner ca 25 kg och önskar pepp från någon som du... Tycker inte heller att op är utvägen så dörför kämpar jag på. Men som sagt har precis börjat och är inne på lchf, men tvekar om jag ska äta normalt men mindre och mer grönt....

Svar: Hej! Duktiga du som tagit ett beslut om vikten. Det kommer gå bra bara du verkligen bestämmer dig =) Jag peppar gärna bäst jag kan!
Linda

2013-02-19 @ 12:09:11
Johanna

Hur gjorde du får att komma till mål? Någon diet? Hur höll du motivationen uppe? Det är det som jag har svårast för. Att hålla motivationen uppe och att säga till andra att man inte vill äta sådan mat. Svårt när man är bortbjuden ofta att vägra äta deras mat som de bjuder på bara för att jag själv inte bör äta den. Jag har kämpat med övervikt i många år och nu vill jag verkligen komma i mål. Men jag tappar motivationen hela tiden. Det känns hopplöst.

Svar: Hej! Jag har hållit motivationen genom att mäta mig och fota mig mycket. Ingen diet då jag ätit ALLT men i lagom mäng. Träning har varit promenader och crosstraine. Samt ett par månaders dansgympa en dag i veckan. Jag jhar nyligen (januari) skrivit ett inlägg med massa frågor och svar angående resan. Hoppas du hittar alla svar du söker där =) Annars får du gärna fråga igen =D
Linda

2013-02-19 @ 14:52:08
URL: http://photobyjohanna.wordpress.com
Sladjana

Vill man så går det, vill man inte då går det inte heller. Tycker du har varit jätte duktig och är det fortfarande och jag tycker du är så fin nu, så gå inte ner för mycket bara.

Svar: tack snälla! =D
Linda

2013-02-19 @ 19:53:38
Michaela

Det är jag som ska tacka dig som ger mig motivationen :) du är otroligt fin. Men jag vet hur svårt det är att acceptera att folk säger så till en när man fortfarande har en bit kvar på resan :)

Tänkte bara fråga om du har några tips om mat och så om det är okej? :)
Kram.

Svar: Självklart är det okay! Mitt absoluta råd är att du ska äta precis vad du vill. Ät i "lagom" mäng bara. Eller med andra ord, ät så du känner dig mätt men inte mer. Äter du idag stora portioner så kanske du i en början känner att du inte blir helt mätt men hang in there då. Kolla kanske ev kaloriintaget på maten så du ser att du hamnar på en okay nivå. SJälv har jag legat krin 1300 om dagen. Men jag har inte ätit specifik mat utan allt =) Tack snälla också för kommentaren. Kram
Linda

2013-02-20 @ 00:07:49
URL: http://asonewiththeflies.blogg.se
Shanelle

Gud vad duktigt gjort av dig! Känn dig nöjd!:)

Svar: tack snälla
Linda

2013-02-20 @ 12:14:47
URL: http://shanelleno.blogg.se
Michaela

Tack så mycket för underbara svar.
Har testat att äta så som du säger, att äta sig mätt men inte över mätt. Jag klarar mig fin fint på det, men min pojkvän är lite mindre van vid det. Vi har också tagit bort godis och så i veckorna, som sagt klarar jag av det bra med inte han. Han kör på styrketräning, och vill bygga muskler så jag får väl själv hålla koll på kaloriintaget :D men tack så himla mycket för tipsen och allting!
Stay strong, <3 :)

Svar: Tack snälla du, så glad jag blir! och vad duktigt du jobbar på! Heja dig =)
Linda

2013-02-20 @ 19:51:27
URL: http://asonewiththeflies.blogg.se
Nattis - Never give up ∞

Sv; Jo jag köpte simkortet och har simmat min andra gång denna vecka :) Båda dagarna har jag simmat 45 min :)

Svar: Vad duktig du är! Heja på så är du i mål på nolltid =)
Linda

2013-02-20 @ 22:22:32
URL: http://thingsbynattis.blogg.se
Linda

Hej Linda =) Jag tycker du har varit jätteduktig och blir oxå arg på dem som säger att det aldrig skulle fungera utan operation. Skitsnack säger jag bara, du är ett levande bevis på att det går bara man vill och har förutsättningarna för att träna. jag har en svår nackskada sen många år tillbaka och har äntligen "lärt" mig att ta lugna promenader efter många års inaktivitet och vikten har bara ökat. Har varit med i viktklubb tidigare och gick med för en vecka sen igen. När jag läste din historia och såg bilderna så gav du mig hopp. jag får bara höra om operationer hit och dit av läkare..de har gett upp hoppet om att hjälpa oss överviktiga och numer erbjuds bara operationer..den lätta vägen ser jag det som.
Du har blivit min stora förebild =)
Kram Linda

Svar: TACK! åh vad glad jag bli nu. Tack så mycket verkligen! Kram
Linda

2013-02-22 @ 22:48:49
anette svensson

du har varit så superduktig grattis

Svar: tack snälla! Tack!
Linda

2013-02-25 @ 12:01:59
Michaela

Tack :D jag jobbar på! Ska ner ca 15kg fram till 14 juni :) <3

Svar: Åh men det klarar du!! Heja dig =D
Linda

2013-02-27 @ 17:34:28
URL: http://asonewiththeflies.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0