dag och veckans bilder

Idag har jag haft en trevlig dag med min väninna till en början.  Vi gick i centrum och kollade på lite saker som hon behövde och sedan åt vi lunch. Hon ville bjuda viljet jag inte alls vsr beredd på men som var väldigt gulligt och trevligt.
 
Sedan hämtade jag barnen tidigt. Vi handlade litw fredagsmys och gick hem och tog det lugnt. Tomas kom strax efter och vi har ätit middag och godis, samt har fortsatt ha en lugn kväll. Tomas har arbetat med musik och jag har sett inspelningarna av Sveriges mästerkock och masterchef United States. 
 
Imorgon hoppas jag kunna stå en stund på min crosstrainer, jag är dock inte helt optimistisk eftersom jag haft väldigt ont idag också. 
 
Veckans viktminskningsbilder kommer här. De skulle kommit i mitt förra inlägg som jag sa men kunde då inte hitta på vilken plats i mobilen de ligger.  Nu bloggar jag från mobilen så nu är det lättare att få till

 


Kommentarer
alexandra

lite nyfiken, din operation blev super fin.... hur blev det med låren efter all viktnedgång? är det mkt hud? eller blev de ok? så olika fån person till person hur huden blir efter viktnedgång. om du ska operera dem, vad ska du göra då?

Svar: Det är väldigt mycket hud på benen och armarna. Det syns dock tack och lov inte med kläder på. Jag tror absolut jag får lov att operera dem sedan och då blir det väl något slags benlyft. Det heter lårplastik vet jag. Sen får vi se hur det blir så klart med allt. Behöver operera ryggen (samma som buken fast på ryggen), göra en lårplastik, överarmsplastik och fixa brösten. Det är väldigt individuellt hur det blir i en viktminskning med extrahud
Linda

2013-02-02 @ 18:17:29
URL: http://mlbloggen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0