Jag är rädd -men det är STORT!

Tiden rusar på som aldrig förr -men vad ska man säga, det är ju december trots allt. Jag ska ta ordentliga foton här hemma så ni får se hur det blivit med allt julpyntande och så.
I övrigt kikar jag nu in för att ge er mina senaste uppdateringar och det är dels att jag håller vikten som  jag ska (jag lovar att se till att ni fåt nåt foto snart, men glömmer själv att fota så det senaste jag har tagit är tyvärr det ni fick i senaste inlägget).
 
Men det nya och VIKTIGA är att jag bestämt mig för att verkligen kasta mig ut för stupets kant nu. Jag har HELT slutat räkna kalorier nu och äter och ska träna enligt "sunt förnuft" och precs som det ska och bör vara (jag gör inget annat istället heller, som diet, lchf, propoints, modeller osv, utan bara sunt förnuft understryker jag). mina hjärtan, håll tummarna nu för att jag fortsätter att hålla vikten när jag nu åter ska -tänka själv. Det är NU det blir läskigt. Det är nu jag kastar mig ut, utan livlina. Det är nu det kommer märkas vad jag lärt mig och inte lärt mig. Heja mig, ja, jag får säga det. Heja mig!
 
Julhandling med Marcus. Mys!
 
Min sista julgottetalrik som jag åt medan jag fortfarande räknade kalorier (dag 2 idag utan räkning så det är bambi på hal is fortfarande. En sådan här talrik skulle jag inte våga göra mig idag till exempel haha)
 
Dagens lunch, grönsaker i ugnen, egengjord sås och grillad kyckling. Kalorierna i detta? Noll aning!
 
 


Kommentarer
Heidi

Du fixar de! En dag i taget...
Det är läskigt, jag vet, men du e en stor tjej nu med god koll.
Hejja dig

2013-12-19 @ 13:48:12
URL: http://heididahlbo.bloggplatsen.se
Tessimi

Vad spännande! Förstår att det är lite läskigt, men jag tror du klarar det galant. Blir inte så "rädd" att du äter för lite bara.
Ett stort lycka till. :-)

Svar: Nejdå jag ska verkligen tänka efter med det där. Tror jag ätit för mycket dock haha! Men jag håller nog vikten tror jag. Har ingen våg dock så jag vet inte hooo... ska väga mig den 13:e nästra gång
Linda

2013-12-19 @ 14:33:07
URL: http://tessimi.blogg.se
Karin

Heja dig! Det kommer gå strålande! :)

Svar: tack snälla, jag hoppas! =D
Linda

2013-12-19 @ 14:42:40
URL: http://karinsnyaliv.blogg.se/
Anneli

Jag hejar på dig!
Jag tänkte göra desamma efter jul. Har blivit "beroende" av vägning av mat och propoints och inte vågat släppa taget helt. Men, nytt år nya äventyr!!

Givetvis kommer det gå kanonbra!

Svar: tack snälla rara!
Linda

2013-12-19 @ 15:20:51
URL: http://tjockblirsmal.blogspot.se/
Nina

Du kan det här nu, du fixar det! Om inte, så har du ju verktygen att hitta tillbaka igen. Jag har varit strikt i nästan ett år, tappat 23 kg. Har nu under en tid inte ätit lika strikt utan ätit mer godis, fikat när jag känt för det osv. Har inte tränat på 1 mån, förkyld o tandbesvär. Lusigt nog så har jag inte gått upp i vikt men känner mig lite slappar i kroppen. Jag ska låta mig gotta i dec, sedan nya strikta tag i Januari. Skönt att bara vara Men trivs faktiskt bäst av att äta strikt o träna regelbundet.
God jul!! : )

Svar: Låter ju toppenbra! hur gick det för dig? HEJA DIG!!
Linda

2013-12-19 @ 18:37:30
Sofie

WOW! Vilken grej alltså. Jag har själv precis börjat min viktresa, på riktigt. Att inte räkna pp, som jag. gör nu, känns helt overkligt. Men wow, du kommer fixa det GALANT!!

Svar: tack!!
Linda

2013-12-19 @ 20:25:30
Bella

Jag tror på dig, Linda! Du har stenkoll på detta nu och vet hur du ska äta för att må bra. Och som sagts ovan, skulle du inte göra det så vet du hur du ska komma tillbaka igen.

Kram
Bella

Svar: tack snälla du! Jag hoppas!! Kram
Linda

2013-12-19 @ 23:29:32
Maria

Jag är övertygad om att du kommer fixa det Linda! Du vet vad du bör äta för kost och vad som händer med din kropp när du äter sådant som du inte bör äta. Åtminstone inte för ofta.
Du rör på dig regelbundet och kommer snabbt att märka på dina kläder om det går uppåt. Likadant om du går ner mer och kläderna sitter lösare. Du har lärt dig och behöver inte räkna längre, även om det är läskigt. Jag förstår känslan fullständigt, men jag tror på dig!! <3 <3 <3

Svar: JAg håller tummarna hårt, men jag tror också det ska gå. Nåt måste jag ju lärt mig på den tiden jag hållit på tycker jag. Kramar och kärlek <3
Linda

2013-12-20 @ 11:58:27
URL: http://www.alamaria.se/blogg
ebba

din blogg är så inspirerande.
keep up the good work
kram

2013-12-21 @ 11:46:47
URL: http://ebbagreen.blogg.no
Johanna

Det fixar du!!!

2013-12-23 @ 00:34:18
Johanna

Det fixar du!!!

2013-12-23 @ 00:34:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0