Tomas vikt och The V.I.P Room

Tack snälla allihop för era mail och kommentarer om att jag ska krya på mig. Jag tog vätskedrivande och nu är allting i alla fall lite bättre. Jag fick också tillbaka alla provsvar idag och allting såg jättefint ut. Så det är fortfarande "diagnos okänd". Vi får se vad läkaren säger om ett par veckor. Fördelen är att det tagits extremt mycket olika tester på alla möjliga organ och värden i kroppen och alla visar fina resultat -om något är det alltid trevligt att få höra att allt är bra i kroppen (förutom ödemet).
 
Nu är det dags att låta er få veta hur det gått för Tomas den här veckan. Hans egna ord är "Jag har haft tankarna så mycket på vårt företag, så jag har inte lagt ned 100% i tanke på hur jag ätit. Jag har dock tänkt till innan jag ätit och är ändå nöjd med veckans resultat".
 
Nuvarande vikt: 80,4
Veckans viktminskning: -0,6
Kvar till tänkt mål: 10,4 kg
 
Imorgon ska jag tillsammans med Tomas och mina väninnor Jessica och Jenny på The opening premiär av The V.I.P Room i Stockholm. Det ser jag fram emot. Jag hoppas kunna ge er massa bilder senare!
 
 
Klicka på bilden för att komma till hemsidan
 
 
 


Kommentarer
Mia

Alla minus är bra så heja Tomas :)

Svar: Tomas bugar, bockar och tackar =D
Linda

2013-08-23 @ 20:50:35
Sandra

Krya på dig! Vet hur det är att gå med "diagnos okänd" så jag hoppas att dom snart reder ut vad som kan vara fel så att du får rätt hjälp!

Svar: Tack ska du ha! Jag hoppas också. Börjar dock tro att det inte är nåt "fel" utan mer bara att jag är en sådan person som lägger på mig vätska lätt och kanske behöver vätskedrivande. I alla fall vid behov =(
Linda

2013-08-25 @ 00:50:08
URL: http://determination.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0