Jag tipsar om en tävling

Som ni kanske vet så är jag en av Experterna på toppform.se, där kan man gå in och ställa frågor till mig om vikt och hälsa om man vill. Det finns även andra experter som man kan ställa frågor till inom olika områden.
 
Hur som haver så har toppform.se just nu en spännande tävling, där man kan få chansen att bli deras ansikte utåt. Det är alltså inte jag som har tävlingen, utan de (och jag tjänar inget på att berätta om den, men tycker det är roligt så jag gör det i alla fall). Länken till tävlingen hittar ni HÄR och texten till tävlingen är som följer:
 
--------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vill du bli Toppform.se ansikte utåt? Nu har du din chans.
Vi söker en kille och en tjej som under ett år kommer få representera toppform.se i vår reklam och marknadsföring. Du ska vara i din bästa toppform och ha en härlig personlighet. 

Du kommer delta i olika fotodagar där vi kommer att ha dig i fokus.

Så här gör du:
Tagga dina träningsbilder på toppforms Instagram konto @toppformpunktse och #toppformpunktse samt dela bilden med tävlingsinfon på.  Maila en presentation av dig och en motivering varför just du passar som Toppforms ansikte. Bifoga gärna ett par bilder på både ansikte och kropp. Tipsa gärna om du har en vän du tycker skulle passa. Maila till: kontakt@toppform.se
Tävlingen pågår mellan den 7 aug – 7sep 2013.
 
Priser:
• Representera Toppform.se i vår marknadsföring i både print, web. T.ex. Instagram, Facebook, Toppform.se och i olika reklamkampanjer.
• En uppsättning kläder från Better Bodies . Linne, byxor och munkjacka.
• Du får en kopia på alla bilder.

Lycka till önskar vi på Toppform.se 
 
 


Kommentarer
jenny

Jag skriver inte ang tävlingen men bara för att säga tack
Tack för insprationen.
Jag vägde 117 i mitten av juni och gled in på din blogg. När jag läst ett x antal inlägg så tänkte jag kan hon kan jag :-) .
Så jag kastade allt godis i soporna och bestämde mig.
Jag hade ju alle redan bestämt mig för att cykla till jobb så varför inte utöka. I dags läget har jag gått ner 12 kilo sammanlagt och fler är på lut. Tack jag behövde en spegel från någon som varit där i de stora storlekarnas värld och ändrat sig. Jag kommer vara nöjd den dagen jag kommer i en storlek 42 för jag vill ha lite hull. Så detta är mitt mål. Första delmålet är nått 10 kg gick lätt nu återstår resten. Så Tack tack tack
Kramar
Jenny

2013-08-20 @ 12:57:51
Josefin

Hej! Vill bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig! Går igenom en livsstilsförändring efter flera år av jojobantning! Mitt fokus är nu hälsa, framför hur jag ser ut! Har ca 20kg kvar till mitt mål (gått ned 12kg sen november), men stressar inte! Utöver dagliga promenader springer jag 2-3 ggr veckan, 5-10km! Sen håller jag koll på mitt kaloriintag, såfort jag känner en dipp går jag in på din blogg och får inspiration och bra mat tips!! Tack för det!! Och lycka till i framtiden, du e skitsnygg!!!

2013-08-20 @ 18:21:53
Annika

Hej! Har en bebis på 2 månader och siktar på att komma tillbaka till ursprungsvikten utan att "banta" då. Tycker det är så intressant just att du verkar äta så "mycket"! Ja, för mig är det mkt.. mkt mer varje dag än vad jag äter, i alla fall frukosten. Jag undrar därför hur mycket du motionerar/tränar en vanlig dag eller vecka? och hur mkt mat du siktar på att få i dig varje dag? äter du mellanmål också förutom huvudmålen? siktar du på viss många kalorier eller så?

2013-08-21 @ 21:29:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0