Vill bara förklara =)

Jag fick en fråga efter mitt förra inlägg (inget otrevligt alltså utan bara en fråga), som gör att jag känner att jag vill utveckla motionsdelen närmare. Det var nämligen så att jag la ut två foton från runkeper där den ena visade ett snabbt tempo och en hög kaloriförbrukning och den andra visade ett långsamt tempo och en avsevärt lägre kaloriförbrukning. Anledningen till att jag valde den med högt tempo på var eftersom det var på ungefär samma tid som idag. Jag hade ingen annan i nära tid att jämför med. Med det sagt vill jag också säga att när jag är ute och går så är det inte normalt i detta tempo jag går. En gång har jag gått rundan på under en timme, men det normala är på ca 1 timme och 10 minuter. Nu brukar jag inte använda Runkeper så mycket eftersom jag gått på stegräknare istället, så det närmaste jag har att visa är en kortare runda i långsammare tempo
 
 
Men jag kan också säga så här, att det är väldigt sällan jag går på powerwalks alls nu. Jag vet att det är superbra och mellan maj-juni så gick jag var och varannan dag (den höga mätningen är från i maj) men eftersom det generellt sett är svårt för mig att komma ifrån på powerwalks nu med barnen och det så väljer jag hellre crosstrainern här hemma. Kanske är det av bekvämlighet också. Men jag vill absolut inte ni ska tro att jag sprintar runt i någon rekordfart där ute, för så är det inte. Som sagt, jag brukar gå min normalrunda på ca en timme och tio minuter
 
Den här var bara menad som tidsmessig jämförelse och för att visa skillnaden på vad jag gjorde idag, jämfört med vad jag skulle kunna göra (ignorera min vackra uppsyn på bilden)
 
Den från idag.
 
Så nu vet ni det och jag hoppas det inte blir några missförstånd
 


Kommentarer
Pernilla

Du har iaf gått jättesnabbt :P Så även om du inte har märkt det, så har du nästan sprungit...fast i väldigt högt promenadtempo :D Är det du som är stålmannen? :) Som sagt - jag går snabbt, men tror aldrig jag skulle kunna hålla den där hastigheten. Du är duktig!

Svar: Jo men det var en gång som jag gick så snabbt benen klarade att bära, du vet så man nästan joggar? Men jag jag har Inte gjort det någon gång efter det så jag skulle inte våga säga att jag är duktig, för jag vet inte om jag skulle orka det nu. Kanske får utmana mig själv någon dag igen :) vore roligt. Hoppas på bra väder på söndag så kanske jag kan göra det då :D tack i alla fall :)
Linda

2012-09-27 @ 19:15:28
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Har man orkat gå så snabbt, om det så bara är för en gång, så är man duktig :)

Svar: TAck finaste du. Blir alltid så glad av dina peppande kommentaret. Kramar <3
Linda

2012-09-28 @ 00:22:33
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0