seg, mat och träning

God förmiddag. Idag mår jag bättre men  jag är fortfarande seg sedan den jättehuvudvärk jag hade igår. Det var med nöd och näppe jag orkade ställa mig på min crosstrainer en timme igår. Sent också, inte förrän klockan var 20.30. Idag har jag lite lite ont i halsen. Eller ont och ont, snarare det där när man känner i halsen att något kanske är på g. Något som jag så klart verkligen inte hoppas på. Håller tummarna för att jag klarar mig.
 
Ja imorgon har vi jobb också. Som jag så tidigare är jag inte så där jätteexited än, men det kommer förhoppningsvis. Skönt är i alla fall att min syster ska med imorgon (eftersom Hon jobbar extra där) så första dagen får jag sällskap till och från nya arbetsplatsen. Idag ska jag förbereda mig genom att fixa naglarna och kolla kläder. Jag klarade i alla fall målet om 20 kg minus sedan senast. Ska kolla sedan hur mycket det är.
 
Här kommer gårdagens mat och träning
 
FRUKOST
En skål mild and creamy vanilj
 
LUNCH
Sallad med kyckling från subway (värdelös enligt mig)
 
MIDDAG
Eftersom jag mådde så dåligt så orkade jag inte äta ordentligt. Hade helst hoppat över helt och hållet. Men en nutrilettbar dark chocolate fick jag tillslut i mig
 
KVÄLLSMÅL
Ett glas mild and creamy vanilj
 
EXTRA 
När jag mådde bättre åt jag några bitar choklad från chokladkaka (en sådan där liten. Men jag åt inte ens halva. Hade tänkt göra det först men det blev för mäktigt och jag fick ont i magen)
 
TRÄNING
60 minuter crosstrainer
 


Kommentarer
E

Du ska nog inte träna när du inte mår bra. Kroppen brukar inte bli så glad då.

Lycka till på jobbet i morgon hoppas det går bra för dej att få ihop jobb mat och träning kan ju vara svårt kanske i början att få till det.

Svar: Ingen fara, jag mår barta bra nu igen. Lite seg på morgonen men det var nog en del trötthet också.
TAck ska du ha. Jag tror inte det blir några problem, men vi får så klart se
Linda

2012-09-30 @ 15:27:07
Pernilla

Hoppas du får många riktigt positiva kommentarer (om din viktnedgång) på jobbet imorgon. Det förtjänar du!

Svar: Tack! Det var himla roligt jag fick höra att jag ser så in och fräsch ut nu. Glada tillrop så fort jag kom in och min chef har påpekat flera gånger hur stor skillnad det är =D
Linda

2012-09-30 @ 21:01:50
URL: http://skinnyjeans.devote.se
ZtorZillen

Jag har ju saknat Internet, och gör ju det fortfarande! Men va roligt att läsa lite om vad du brukar äta, så får man lite tips också ;)

Svar: Vad kul att du gillar det =) Tänkte fortsätta lägga ut det ett tag till =D Jag förstår det, när kommer ditt internet?
Linda

2012-10-01 @ 22:28:26
URL: http://ztorzillen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0