Ordentligt ont och träningsfunderingar

Jag mår inte så bra idag faktiskt. Tack och lov beror det dock inte på sjukdom, utan eftersom jag håller på och slutar amma. Anledningen till att jag mår dåligt är för att jag har så ont just nu av att det är fullt och eftersom jag gjorde ett tvärt avslut så får jag ingen release alls. Det gör att jag känner mig snurrig, illamående och och trött kan jag säga. Jag hoppas verkligen inte det ger mig mjölkstockning, för då får jag eventuellt hög feber och sånt också. Däremot är jag frisk, så jag hoppas jag ska hinna med ett träningspass på crosstrainern idag. Allt beror på hur trött jag är när jag kommer hem ikväll.
Klockan 19 har jag nämligen träning med Club 96 och innan dess hinner jag inte träna. Så kanske ni undrar varför jag inte tränat på dagen? Dels för att det är väldigt svårt när Leo springer omkring runt crosstrainern (han har blivit träffat på knät en gång och det var inte roligt alls) och då blir det inte riktig träning, utan bara hattigt. Men sedan hade jag också ett viktigt samtal idag som jag nämnde tidigare. Ett samtal som jag inte kunde hoppa över att ta så även om det hade fungerat att träna på dagen så hade det inte gått idag.
Träningen börjar som sagt klockan 19 och de andra dagarna har jag varit hemma till kl 22 ca. Så orkar jag inte så tränar jag de andra dagarna istället. Jag kommer i alla fall troligtvis kunna träna hemma på onsdagar, torsdagar, fredagar och söndag. Måndagar blir det dansgympan. Tisdagar kan bli svårt eftersom jag har club på kvällen. Lördagar frungerar förhoppningsvis att träna på också, dock har jag rep med 96 då också.
 


Kommentarer
smulan

Kan inte vara kul med brösten nu. Min ena syster fick mjölkstockning. Gjorde svinont sa hon. Hon fick medicin för att mjölken skulle försvinna. men jag hoppas du slipper detta.
Hoppas det gick bra idag på Club 96:)
Förstår att det inte går så lätt att träna när man har en liten en som man ska hålla koll på.
Men det låter som du hinner med mycket träning, bra gjort att verkligen prioritera det. Tror det är jätteviktigt.

Svar: Jag fick ge upp idag.. Det var nog kanske på väg att bli en stockning. Bröstet började bli rött också tillslut. Mådde jättedåligt trots att jag hade vetekudde och alvedon ikroppen =( Jag ska dock försöka igen.
Nej det är tyvärr inte det enklaste men tack och lov ger maken mig mycket tid till träningen så jag lkan göra dte på kvällen =) Hoppas det ska fungera när jag börjar jobba också
Linda

2012-09-18 @ 18:47:51
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
Amela

Tips när man vill sluta amma är att masserar brösten när du duschar så att det kommer ut lite mjölk! Förstår du hur jag menar :)) man får Dock inte trycka för mycket ! Lycka till! Och en påminnelse kan du inte skriva vad du äter under en dag ;) för du får underbart resultat varje vecka :)

Svar: Hej! Tack för tipset. Jag försökte lite med det idag och igår men jag mådde så dåligt så tillslut fick jag ge upp och får försöka igen. ABsolut det kan jag göra =) Tack ska du ha!
Linda

2012-09-18 @ 21:38:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0