Mardrömmar och förkylning

God morgon. Här sitter jag och är lite mer utvilad än vanligt. Jag lyckades lura till mig en timmes sovmorgon idag. Pojkarna är som bekant fortfarande hemma och sjuka. Eller ja, Oliver skulle kunnat gå till dagmamman men hon har stängt eftersom hennes son är sjuk. Dock skadar det inte för honom att få vara hemma någon extradag heller. Marcus hade feber igår och han både hostar och snorar fortfarande. Vad gäller Leo så rinner snoret så man får vara där och torka hela tiden. Antingen hans näsa eller mina kläder, där han själv gnuggat näsan.
 
Hur som haver så brukar vi normalt gå upp 6.45, men idag fick jag sova tills någon minuter efter 8. Det var dock ett piller att få till det för Leo vaknade en stund innan 6 och tyckte han skulle gå upp och leka med alla saker i sovrummet som han inte får peta på (det dumma med att han vaknar på natten och flyttas över till vår säng).
Det blev ett flyttande på honom från sida till sida om mig i sängen medan jag halvslumrade i kanske en halvtimme eller 40 minuter. Men sedan sov han och jag fick sova en stund till. Något glad ändå när jag vaknade för jag drömde två hemska saker på raken. Först krachade Tomas med bilen, när jag såg det och det gick i princip inte att ringa s.o.s. Som tur var fanns det en veterinär i närheten som kunde sy ihop honom. Och sedan en till på en gång efter och inte vet jag om det berodde på veterinären jag drömde lappade ihop min make, men det var om en så himla fin vit katt som kom gående. Jag lyfte upp den i famnen och klappade och upptäckte då att det kröp och kryllade av små djur i hela pälsen på den. Hastade ned den och stod frenetiskt och borstade av mig sen. Usch vad ruggigt. Man drömmer bra konstigt ibland.
 
Jag mår i alla fall -tvärr, fortfarande inte bra och antar att det är en ettrig liten förkylning vi fått här hemma. Så idag blir det så klart ingen träning. Igen. Ja det suger. Mycket.
 
 


Kommentarer
Pernilla

Åh, dessa förkylningar! Hoppas det bryter ut nu så det är över eller att det håller sig borta. Jag gissar att du längtar ihjäl dig efter crossen så ;)

Svar: Ja det här är helt världelöst! Jag har småont i halsen och är ruggig. crossen bara ropar på mig i hörnet och det känns jobbigt i hela kroppen att inte få träna
Linda

2012-09-04 @ 21:52:30
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0