klättrande bebis, träning och viktiga ord

Idag är det ingen sol framme på morgonen som värmer upp och skapar stämning. Dock är det varmare än igår och varmare temperaturer är välkommer tycker jag. Jag borde kunnat förstå det efter den senaste extremt milda vintern (det var ju typ 13 grader på julafton. Ingen snö kom förrän i januari) att det skulle bli en förfärligt dålig sommar och snabb och kall höst. Jaja det är inte mycket att göra något åt. Jag gillar egentligen hösten, men kylan är mindre inbjudande.
 
Idag är jag trött eftersom liten Leo klättrade på mig hela natten. Jag låg som en stoppad korv mellan Tomas och Leo och kunde inte röra mig, för då vaknade liten och började gnälla och vilja ligga under mitt skinn. Jag hoppas det blir bättre med det där så fort han slutat ammas. Jag tror jag ska försöka mig på det idag igen. Att ge honom en sista gång vid lunch, när han ska sova och sedan försöka med ett nytt helbryt. Men det är sista försöket, annars får det bli den där minskningen jag talade om innan.
 
klicka för större bild
 
Träningspasset igår var härligt precis som senast, men jag fick ont i fötterna den här gången vilket inte var så roligt och så sträckte jag vänstra insidan av låret/ljumsken och det gjorde att jag inte kunde göra vissa rörelser fullt ut. Det var inte speciellt spännande. Så jag kanske kunde köra ut mig 80% av det jag gjorde senast så trots att jag var ordentligt svettig efteråt så var jag inte så nöjd som jag velat vara -vilket inte är vad jag behöver just nu när det står still med vikten (nej tänker ni eftersom jag gick ned ett halvt kg. Men 200 g av de är tillbaka idag, så det är verkligen platå kan jag säga. Jag får fortsätta kämpa vidare så den ger sig).
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Jag förstår precis hur du menar. Man är glad att man gick och tränade, men missnöjd för att man inte orkade/kunde ta ut sig till max. Särskilt om man sträcker sig eller liknande så man verkligen inte kan ta ut sig ordentligt... Hoppas det känns bättre idag i alla fall!

Svar: TAck det är bättre nu och jag ser igen fram emot nästa veckas träning (och hoppas verkligen mjölken är borta då så jag inte har så ont). Jag har inte ont längre så jag hoppas det var en lätt sträckning bara. Skadade mig tror jag i alla fall inte jag gjorde
Linda

2012-09-25 @ 16:50:47
URL: http://skinnyjeans.devote.se
alexandra

det är verkligen segt när man tränar och är duktig med maten och så ger det inte det resultat på vågen som man vill ha:/ vet hur det känns, men d e bra att du kämpar på

Svar: Ja jag får hoppas att det var en tillfällighet. Jag har fått lite synvinklar på det och hoppas det ska göra lite skillnad =)
Linda

2012-09-25 @ 23:28:31
URL: http://mlbloggen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0