Ja just det, jackan ja!

Ja och just det! Jag glömde säga att jag hittade jackan och den passar mig superbra vilket är väldigt roligt då jag inte kunnat ha den på så himla många år. MEN, ja jag vet inte riktigt om jag hade rätt där när jag tänkte tillbaka på jackans som tidlös, eller snygg för den delen (axelvaddar stora som fotbollsplaner). Jag vet heller inte om jag kan säga att den sitter så smickrande på mig trots att storleken är bra. Jag visar, ni säger vad ni tycker?
 







Kommentarer
smulan

Kul att du kom iden:) Jag tycker den är tidlös. Men kanske det kan vara en idé att ta bort eller byta axelvaddarna till en mindre storlek. för just vid axlarna breddar den dig lite just nu. men den framhäver din smala midja och den skulle vara supersnygg till kjol:) Så med dom modifieringar jag nämnde kan den bli en riktig hit, du passar jättebra i färgen förresten:)
prova att hålla fingret över axeldelen som sticker ut bredvid pälsen. Ser du? Nu ser du superfin och smal ut och man ser din kropp, ingen axelvadd som breddar.
Kram

Svar: TAck fina du <3 Jag håller med dig om axelvaddarna. Jag undrar om det går att ta bort dem kanske.. hm. Jag får kolla det. Jag brukade älska kappan när jag var i 17-18 årsåldern så det är kul att jag valde att spara den och inte ge bort den när den blev för liten. VI får väl se om jag behåller eller om jag väljer att köpa en ny =) Kram
Linda

2012-09-02 @ 18:52:27
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
J

Snygg tycker jag!

Svar: TAck ska du ha!
Linda

2012-09-02 @ 19:51:59
URL: http://jochp.blogg.se
EE

Tycker att färgen klär dig jättebra! Dessutom tycker jag den är snygg! Och axelvaddarna kanske finns å göra nåt åt om du tycker dom e för stora? Fast tycker inte det ser så ut :)

Svar: Tack fina <3 Jag funderar på att kolla om zxelvaddarna går att ta bort? Men samtidigt så kanske det fungerar ändå.. Jag ska kolla alternativen i alla fall. Sen är det bara hoppas att jackan håller mig ordentligt varm om det blir riktigt kallt.. Jag tänker om jag eg behöver en redig vinterjacka också?
Linda

2012-09-02 @ 19:57:30
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
alexandra

kul att du kan ha den, men jag tycker nog de två andra jackorna är snyggare ;)

Svar: Tack! Jag tänkte det också att det var roligt att komma i den oavsett om jag kommer använda den eller inte. Men jag är lite inne på om jag kanske ska köpa en av de andra ändå för jag funderar på om den här verkligen kan hålla mig varm om det blir riktigt kallt...
Linda

2012-09-02 @ 20:21:53
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Pernilla

Jag tycker jackan sitter jättefint på dig, men ja, jag förstår problemet med axelvaddarna... Kan du inte ta bort dem?

Svar: Ja de ser ju lite skumma ut tycker jag.. Sen tyckte jag jackan kändes lite dassig och kanske inte alls så fin som jag föreställt mig den. Kanske en sån där illusion eftersom jag inte kunnat ha den. Man mindes glansdagarna då jag var nöjd med mig själv (gymnasiet). Ja vi får se hur jag gör. Kanske behåller jag den i år eftersom det känns lite dyrt att betala närmare tusen kronor för något jag inte kan ha nästa år...?
Linda

2012-09-02 @ 21:13:35
URL: http://skinnyjeans.devote.se
smulan

Brukar gå att sprätta upp innefodret, för jag antar att det är sånt i den. Sen kan man sprätta bort axelvaddarna. Dom brukar inte sitta fast så bra. Ett par ställen bara. Ibland kan dom sitta i ärm sömmen men det är ovanligare.
Kan det inte vara en idé att göra som du skrev att använda den i år och köpa nån du riktigt vill ha nästa år och som du kommer att kunna använda längre. för som sagt var, lite dyrt med 1000 kr för en säsong.
Hoppas du kommer på vad du vill göra:)

Svar: Åh smart, jag får kolla det. Inte för att jag vet om jag är så händigt, men det låter inte så svårt =) Nej jag vet.. kollade priset och jackan jag helst vill ha kostar 900 kronor =O Men mamma tyckte också att den här jackan kanske var lite väl omodern. Jag känner mig så rådvill just nu angående detta.. Snacka om I-landsproblem =/
Linda

2012-09-03 @ 16:33:36
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
EE

SV: Tycker du ska unna dig en ny jacka också! Man vill ju kunna byta ;)

Svar: Ja jag vet.. men 900 kronor kostar den. Tänk sen om jag bara kan ha den en säsong =O
Linda

2012-09-03 @ 17:36:54
URL: http://matenochtraningen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0