Inte nu igen!

Jag är kvar här precis som vanligt, men jag erkänner att jag inte orkat blogga idag. Jag är helt slut. Igen.
Jag har åter igen känningar i halsen och i huvudet och mår inte alls bra. Så himla typiskt för imorgon är det dansgympan på friskis och jag vill verkligen gå på den. Jag har inte tid att bli sjuk igen. I fredags så tränade jag ju som bekant en timme på crosstrainern och igår var jag med mamma på en powerwalk en timme. Jag sprang en del också vilket kändes underbart för springa har jag inte klarat av på flera år. Nu gick det dock ganska bra. Så nu tänkte jag försöka lägga till det också. Idag är det så klart träningslöst. Tyvärr. Igen.
 
Jag skulle bloggat igår kväll som vanligt men fastnade i ett lågt och viktigt samtal med en väninna på kvällen och vi pratade ända tills klockan var runt halv 2. Då blev det tvärt sängen för mig. Det kanske också är därför jag varit så trött idag. Då så klart i kombination med återfallet av min förkylning. Jag gissar att jag antingen tränade för tidigt, trots att jag tyckte jag mådde bra, alternativt är det eftersom jag kanske blev för kall på powerwalken igår. Vi överraskades av ett regnoväder när vi var ute och gick och blev genomblöta där ett tag. Kanske har det gjort sitt. Men Tomas säger å andra sidan att han läst något i tidningen om att vi skulle ha en ovanligt sjukdomsfylld höst i sverige i år, eftersom vi haft så dålig sommar. Jippie. Så nära mål, men så långt bort.
 


Några bilder från powerwalken. När regnet upphörde och det sprack upp så stannade vi till i bara en minut för att värma oss, det lilla vi kunde i solen. Jag blev tvungen att fota innan vi stegade vidare, eftersom det var så fint. På sista bilden, som jag tog i farten, så såg man regnbågen så fint.
 
Jag hoppas er helg varit kanon och att ni är friska allihop. Imorgon är det vägdag för mig igen, vilket alltid är både roligt och läskigt. 
 
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Jag slocknade som ett ljus igår! Somnade i soffan vid 22.30 och vaknade inte förrän 02.15. Har ett svagt minne att min sambo bad mig gå och lägga mig i sängen, men energin fanns inte riktigt till det :)

Så himla, himla dumt att du mår sämre igen. Du kanske skulle behöva sova ut riktigt en dag? Inte göra någonting - bara vila... Jag förstår att det inte är så lätt när man har barn, men ibland tycker jag man känner sig sjuk när man egentligen bara är trött :/ Hoppas du mår bättre snart!

Svar: Oj jag var säker på att jag svarat på det hrä, förlåt =O
Oj då var du nog trött som somnade så, så som man kan vara ibland. Men kanske skönt samtidigt att bara få somna till en kväll så där. Kunde du somna om sen på natten då?

Ja igår la jag migi tid, på inrådan från dig ;-) Och idag vaknade jag innan klockan ringde, så det var så himla skönt! Glad att jag lyssnade =D
Linda

2012-09-09 @ 21:58:48
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0