grått ute

God lördagsförmiddag!
Idag är det lika grått, trist och regnigt ute som det var igår.Ja i alla fall här, för så klart hoppas jag att ni andra hade och har det fint "för jag har bara, regn hos mig".
 
Idag hade jag funderat på att hänga på Friskis och svettis hela dagen. För de har invigning av nya gymmet idag och det innebär gratis träning hela dagen och massa olika klasser och instruktörer. Det var bara enstaka man var tvungen att ha biljett till. Men igår så sa Tomas att det regnade in hos hans föräldrar och att vi skulle åka ut till dem idag och laga det. Så jag gav lite besviket upp på mina planer för träning under dagen. 
Så idag, intet ont anande så sover jag till strax efter 10 och går sedan upp och börjar med frukost och sånt. Då säger Tomas att vi nog ska avvakta tills imorgon eftersom hans mamma ringde och sa att hon skulle åka bort så det finns inget för mig och barnen att göra, samt att hon var orolig att det är halt på taket idag. Ja då tänkte jag givetvis att jag skulle studsa ned på friskis, men har jag inte då missat de gratis gympapassen redan? Är det inte bara biljettsläppssaker kvar i princip? Så himla synd.
 
Ikväll blir det kanske, kanske, kanske utgång med en väninna. Jag har dock inte bestämt mig än för det går hyfsat bra med vikten nu, då jag (spoiler) gått ned 1,6 kg sedan i måndags. Jag tänker att om jag går ut idag så kanske det blir några hundra gram plus, eller så stannar det där. Går jag inte ut så kanske det blir ytterligare några hundra gram ned. Eller inte. Men vill jag chansa?
Haha, det skulle inte förvåna mig om jag låter bli att gå ut, eller att dricka i alla fall och sen står stilla på vågen tills på måndag ändå.
 


Kommentarer
Pernilla

GÅ UT! Det är värt det! 1,6 kg på några dagar är jättemycket så om du nu skulle stanna där så är det inte hela världen - det är ändå en superbra siffra. Dessutom gick du ju inte upp efter att du druckit alkohol på 30-årsfesten för ett tag sen. Så unna dig en utgång. Jag tror dessutom du behöver det, om man tänker på den senaste veckan. Jag beordrar dig att gå ut och ha riktigt, riktigt roligt! :)

Svar: TAck så mycket Pernilla! Jag lydde ditt råd och gick ut =) Är ganska glad för det eftersom jag fick chansen att göra det en sista gång innan ena väninnan flyttar iväg =D
Linda

2012-09-01 @ 14:31:14
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Minendie

Jag lyckas inte se svaret jag fick på kommentaren. Jaja, hoppas du får en bra kväll vilket du än väljer att göra :)

Svar: Men vad konstigt! Jag skrev: TAck för det svaret! Det har du ju faktiskt helt rätt i. Inte kan jag dra mig undan från mina vänner för att jag är rädd attd et ska påverka vikten.. Nej jag kanske ska gå ut med henne ikväll. Om jag mår bra dvs för jag börjar eventuellt känna mig lite förkyld =O.Jag givk ut sen i alla fall =)
Linda

2012-09-01 @ 14:51:53
URL: http://minendie.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0