För i h*****e!

Idag är jag trött. Trött som sjutton och så klart blev jag väckt tidigt och på fel sett. En unge som står och gnäller och skriker i trappen att han inte kan öppna grinden för att gå ned. Det kan han visst göra, men han är lat. Vad händer när han gnäller så? Jo då vaknar Leo också så klart. Får man somna om? Nix.
 
Idag är jag arg. Arg på precis allt. Alla ljud stör mig och allt gör mig ännu tröttare. Det är safe to say att idag verkligen är en sådan dag som jag vaknat på fel sida av sängen. Jag har försökt hummörskifta och har till och med tagit mig och Leo en lång dusch för att försöka få allt att lätta. Resultatet blev nästan ännu värre och myset det varit att vara hemma hela familjen (utom Tomas som är på jobbet) tillsammans har bytts ut till frustration över att mellanpojkarna är hemma och skriker, bråkar, stökar, röjer och inte bryr sig om vad man säger.
 
Ordet städa kunde lika gärna sagts på latin och alla andra världens språk för oavsett att det artikuleras på svenska så förstår de lika lite som om jag skulle bett dem deklarera till ett stort företag. Jippie. Skulle jag kunna så skulle jag krypa undan resten av dagen. Kanske låsa in mig i en liten skrubb så jag kunder skälla ut mörkret istället.
 
Nu har jag gnällt färdigt här för just nu och förflyttar mig snart till soffan och försöker få Leo och mig att sova förmiddag
 


Kommentarer
Minendie

Såna där dagar har vi alla ibland, och vi behöver nog ha dem för att orka vara positiva och trevliga alla andra dagar. Hoppas att det känns bättre framåt dagen.

Svar: Ja det är väl så =P Jag tog en lur mitt på dagen och det hjälpte så nu är jag i alla fall glad =)
Linda

2012-09-06 @ 10:53:28
URL: http://minendie.wordpress.com
Pernilla

Jag måste ju säga, att trots att du är arg så sprider ditt inlägg en ganska stor portion humor för oss som läser det. Haha. Men jag förstår din känsla mycket väl och är medveten om att den är vansinnigt jobbig. Vi kan ju inte alltid orka vara glada och positiva. Hoppas du känner dig mer...harmonisk snart :)

Svar: Hehe, tack ska du ha! Jag skulle vilja vara duktig på att skriva med humor faktiskt. Har du nått tips på vad som är lite lagom kul men samtidigt seriöst? Typ som det där överstrukna ang Leo i inlägget om kalaset. Är sånt kul eller bara jaja?
Tack det känns bättre nu =)
Linda

2012-09-06 @ 12:34:17
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Emma 22år | Mamma & grisskötare

Åh vad jobbigt! Ibland är ungen/ungarna billiga. ;) höhö Helt okej att du gnäller ut lite här. Sånt behövs. :)

Hoppas dagen blir bättre! :) Kram på dig!

Svar: Ja usch lite vilda barn brukar jag orka men idag var det hopplöst. Jag sov en stund sedan och vaknade mycket gladare än när jag la mig ;-) Tack!Kramar
Linda

2012-09-06 @ 12:42:04
URL: http://nikoba.blogg.se
smulan

Låter som en riktig skitdag:) Sån hade jag för ett tag sen och precis allt stör en. Men det ok att ha det så. för det kommer att gå över. Man måste bara ta sig igenom det hela först(fast inte är det bara inte)
Säger som en tidigare skribent här, att trots ditt eländiga humör, finns din livsglädje och humor där mitt i alltihopa.
Önskar dig en bättre morgondag, om den här dagen inte hinner bli bättre:)Kram

Svar: Tack så mycket! Jag sov en stund sedan och det kändes bättre när jag vaknade =) Jag tror det vart en blandning av trötthet, at vakna lite abrupt och att jag är sjuk. Jag tackar dock och tar emot önskningen om en bättre morgondag -jag håller tummarna för att vakan frisk =D Kram
Linda

2012-09-06 @ 13:21:35
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
EE

Vad jobbigt för dig! Hoppas att det känns lite bättre nu iallafall! (Ska förresten prova och trycka på "signera"-knappen som du tipsade om, hur har jag kunnat missa den egentligen? haha).. Stor kram!

Svar: Nu känns det bra igen =D Ja gör det. Vet inte om du gjorde det nu när du skrev här, men jag hoppas i alla fall då att det syns att du fått svar =) Kramar!
Linda

2012-09-06 @ 18:10:05
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Hannah

Hej! Vi har ungefär samma humör just nu ser jag :) Jobbigt! Men skönt att bli av med lite ilska ibland :)

Förresten, jag antar att det är du som kommenterar min bligg? Det blir nämligen anonymt :/ tänkte om det är så , så kanske du kan skriva din signatur i kommentaren så jag vet säkert :)

Kram!

Svar: Åh bläh du också, vad jobbigt. Hoppas du har bättre hummör imorgon =) Jag blev gladare efter jag sovit lite.
Jag har kommenterat på flera inlägg idag så det är nog jag, men det är underligt att det blev anonymt för jag signerar alltid. Ja om det inte blivit nått knas alltså. Om du publicerar kommentaren så skriver jag i att det var jag =)

Kram!
Linda

2012-09-06 @ 20:18:25
URL: http://Hannahsviktigheter.blogg.se
Joline

Bra att du gnäller av dig!! Livet är inte alltid en dans på rosor så skriv ur dig all din ilska!! Det är bara bra och faktiskt härligt för oss andra att läsa att även en solstråle som du har dåliga dagar ;)

Svar: Åh, hihi, det var snällt sagt ang solstråle -tack! Ja du har rätt! Det fungerar att skriva av sig i bloggen =D
Linda

2012-09-06 @ 20:52:53
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Annika

Gnälla får man göra!

Svar: Ja ibland blir det visst bara så =P
Linda

2012-09-06 @ 21:08:55
URL: http://snartfyrtioochkomigang.blogg.se
Gentle Giant

Vännen, jag hoppas att dagen vände senare! <3! Sådana starter kan vi nog alla klara oss utan om vi måste.

Svar: Tack ska du ha <3 det kändes mycket bättre sedan när jag sovit en stund. Ja usch jag hoppas slippa sådana dagar nu på ett tag. Hoppas du slipper det också!
Linda

2012-09-06 @ 21:14:54
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
EE

SV: Av rena farten klickade jag på den gamla vanliga knappen, haha! Men på det andra jag kommenterade förut så tryckte jag rätt ;).. Och då funkade det! Så tack för att du hjälpte mig :)

Svar: Jag förstår haha, jag gjorde också så i början. Men jag tyckte det var toppen när jag kom på det här med signera =D Så slipper man gå tillbaka till bloggen för att kolla kommentar =) Synd att det inte fungerar på alla bloggar om man lämnar länken bara
Linda

2012-09-06 @ 23:29:39
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Pernilla

Jag vet inte varför, men jag älskar att läsa när folk är bittra eller irriterade - människor är bra mycket roligare då, för man säger/skriver på ett väldigt annorlunda sätt. Så om du läser det här inlägget igen, så tror jag du kan se vad jag menar - för det är roligt :)

Svar: Haha, jag vet vad du menar ändå =) Men jag erkänner att jag ibland försöker lägga in lite humor i inläggen, för att det ska bli roligt och inte bara det vanliga. Vet dock inte om jag lyckas så bra normalt?
Linda

2012-09-08 @ 20:28:47
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0