Exploderar jag?

Åh usch vad jag mår illa. Inte mår illa som att jag är sjuk utan det känns som om jag skulle ha tryckt i mig en hel påse chips, en hel form med potatisgratäng eller något annat flottigt, med en bautabiff och en hel burk bearnaise och sedan skulle ha toppat det med 2 liter läsk. Extremt målande beskrivning men det är faktiskt så det känns. Eller ja, som om jag skulle ätit ungefär som jag brukade när jag var 130 kg tung. Det har jag så klart inte. Jag har ätit ett kycklinglår (utan skinn), ett par skedar lätt keso och 4 körsbärstomater (dock hade jag ätit klart vid 11.30!). Kanske magen som protesterar eftersom jag åt så dåligt igår. Jag får helt enkelt skylla mig själv för det. Ikväll blir det potatis och fiskbullar till middag. Det är bra rent kalorimässigt tycker jag och det är ganska gott också. Framför allt är det inte så tung mat att ha i mage då man ska träna. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi åt i måndags förra veckan men jag tror det var kött och jag minns att jag tänkte under passet att det var tungt att äta sånt innan träningen (trots att det var över en timme innan)
 
Dagens lunch
 
 


Kommentarer
Pernilla

Jag önskar att jag gillade fiskbullar. Smaken är det inget fel på, men jag klarar inte av konsistensen. Inte alls faktiskt :( Hoppas träningen gick bra idag!

Svar: Åh vad synd att det är så. Men jag tror det är fler saom har så. Tomas äter det med nöd kan jag säga. Barnen älskar det dock och jag tycker det är riktigt gott. Men ibland är det ju bara så det är. Min mamma gilklar men klarar inte av att äta banan till exempel. Tack det gick bra!
Linda

2012-09-24 @ 21:44:49
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0