Degiga jag och en ettåring

Jaha, då har den här kvällen gått förbi. Gäster har vi haft på dvd har vi sett revy. Själv mår jag lite sämre nu än innan vilket inte gör mig så hoppfull inför träning imorgon heller. Det kryper i kroppen på mig nu eftersom jag inte tränat sedan i fredags förra veckan, imorgon är det redan torsdag. Antingen kan det bryta ut ordentligt nu tycker jag, eller så får det försvinna helt. Jag väljer helst det sistnämnda så klart. Jag känner mig dock som en stor deg och det känns också som om jag går upp i vikt. Jag gissar att det bara är i huvudet så klart, men roligt är det inte.
 
En ettåring har vi också nu här hemma, eftersom Leo fyller år idag (eller i en timme till) och det innebär att vi inte längre har någon bebis han kommer dock alltid i några år till att vara min bebis.
Nästkommande födelsedagsbarn i vår familj är Oliver som blir 4, tätt följande (14 dagar för att vara exakt) senare då Marcus fyller 7. Åren går. Det känns som om det var igår jag fick dem alla tre. Ändå känns det som om de alltid funnits.
 
Lunchkille
 
Minifika på kvällen
 
Leotårta
 
Inte så mycket fika idag eftersom vi redan haft kalas
 
Åh kolla massa gott till mig!
 
 


Kommentarer
Minendie

Vilken sötnos :)

Svar: Åh tack så mycket!
Linda

2012-09-06 @ 10:47:49
URL: http://minendie.wordpress.com
Pernilla

Usch ja, det är så jobbigt när man inte får/kan träna och den där frustrationen när man befinner sig i något mellanläge. Jag har själv känt mig lite hängig (trött) och snuvig (vilket jag iofs alltid är) men det händer inget... Kanske bara kroppen som ställer in sig på höst? Jag vet inte. Hoppas du mår bättre (eller sämre, så att skiten försvinner) snart! :)

Svar: Det går lite upp och ned i hur jag mår. Jag har konstant liiiiiite ont i halsen och ont i huvudet, men som du säger angående att vara snuvig alltid så har jag ju i princip alltid ont i huvudet så jag vet inte om det beror på sjukdom nu. Nu håller jag tummarna ordentligt för att få vakna frisk imorgon så jag kan köra ett passa. Jag är så galet sugen. Usch vad trist att du också är lite smådålig =( Jag hoppas du mår bättre redan och att det är höstinställningen, precis som du säger. KRam!
Linda

2012-09-06 @ 12:36:58
URL: http://skinnyjeans.devote.se
EE

Vad jobbigt att gå runt å känna sig sådär lite smådålig :(.. Hoppas det ger med sig snart! Grattis till lilla söta Leo :)

Svar: Ja usch det suger verkligen =( TAck ska du ha! =D
Linda

2012-09-06 @ 18:11:53
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Gentle Giant

Han är, rent ut sagt, skitsöt!!!

Svar: Åh men tack så jättemycket!! =D
Linda

2012-09-06 @ 21:12:56
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Cathrine ab imo pectore

Grattis till söte Leo i efterskott! Så du har också en septemberelva! Min gosse är född 1e! :-) Han är himla gullig er minsting! Och tårtan ser väldigt god ut!:-)
Ha det gott! Kram

Svar: TAck så jättemycket!Åh ja det är ju lika gamla ja hihi. Grattis till din lilla fina i efterskott också =D
Tack så mycket och tack det samma, dina barn är så himla fina också!!
Kram kram
Linda

2012-09-06 @ 23:29:40
URL: http://catho13.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0