Uppträdande, tid och ny telefon

Vad händer med all tid? Ja, idag har det förvisso varit fullt upp för på en gång på morgonen var det bara att fixa mig för att uppträda med Club 96 (promotion) här i centrum där jag bor. På en gång efteråt var det rep med 96 och kvällen gick förbi lika snabbt den. Vi har gjort klart all målning i musikrummet och börjat möblera och greja (bild kommer sedan). Sen har vi hunnit slappna av lite i soffan också skönt nog. Men jag ser på klockan och den är redan efter 00 och jag kan inte annat än fundera på hur det gick till att det gick så snabbt.
 
Jag känner mig fortfarande som om jag är sämst på att höra av mig och uppdatera er nu, men jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle försvinna så mycket tid mellan arbete, träning, rep  och målning att jag inte skulle orka sätta mig ned och svara på kommentarerna som ni gett mig, underbara ni. Jag hoppas ni förstår hur mycket styrka och glädje ni ger mig! Om ni känner att jag inte är inne här tillräckligt ofta så får ni självklart lägga till mig på facebook om ni vill http://www.facebook.com/lindaskimra för där brukar jag i alla fall titta in med jämna mellanrum eftersom jag ser en liten bild på mobilen när det händer nya saker på fb.
 
Idag hämtade jag ut min nya telefon, en samsung galaxy s3. Vad tror ni de missat? Som gör att jag inte kunnat greja nåt alls med den idag? Jo att skicka med ett minisimkort. Så det blir att fixa det imorgon så jag får starta min nya telefon. Ska bli så härligt att få en bra telefon igen. Jag har älskat min HTC sensation kan jag säga, men den börjar bli pensionär nu och lever sitt eget lilla liv ibland.
 
Från dagens uppträdande
 


Kommentarer
Tweety

Du glittrar ju, ha en skön söndag. Addar dig på facebook :-)

Svar: tack så mycket! Det gjorde du rätt i =) jätteroligt. Kram
Linda

2012-10-21 @ 10:13:56
URL: http://tweety26.wordpress.com
Anna

Wow, skitnsygg! :)

Svar: tack!!
Linda

2012-10-21 @ 11:14:38
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Minendie

Vad fin du är! Jag förstår precis vad du menar med att tiden försvinner. Jag har inte haft tid eller ork till bloggen på hela veckan, jag läser alla kommentarer men har inte svarat och inte kommenterat någon annanstans. Förhoppningsvis blir det bättre när jag lärt mig hur jag ska lägga upp mina dagar. Jag lägger till dig på facebook :) Kram

Svar: det var superkul att du la till mig på fb =) Jag tycker det är lättare att hålla den allmänna kontakten dätr nu när jag är så kass på att hinna med här inne. Jag förstår dig som sagt hih, jag vet hur det är. Hoppas det känns bra för dig dock! Kram
Linda

2012-10-21 @ 11:17:47
URL: http://minendie.wordpress.com
Pernilla

Klandra inte dig själv - ibland blir tiden knapp. Du är så fin på bilderna ovan och du ser verkligen glad och nöjd ut - härligt att se :)

Svar: Jo jag vet men när man haft en viss standard tycker jag det känns så failat när man inte hinner med det samma... tack finaste! <3
Linda

2012-10-21 @ 13:32:40
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Gentle Giant

Härligt att så många roliga saker händer! (Trots att tiden ibland kan kännas begränsad..) You look awesome på bilderna! Så levande och lysande! Önskar dig en fin fortsättning på denna söndag!

Svar: åh men gud så gulligt sagt av dig! Vad glad jag blir!! Massa kramar
Linda

2012-10-21 @ 13:43:27
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
EE

Ibland har man verkligen fullt upp! Hoppas det går bra med allt :).. Kikar också på ny telefon, min HTC gör också lite som den vill. Lutar åt en Samsung här med :).. Vad fin du är förresten! Kram!

Svar: åh men tack så mycket!! Jo det går bra men det blir dessvärre inte mycket vila för mig i hödst. jaja det är bara att stå ut =P. Jag älskade min htc men det var ju så trist när den började knöla. Å andra sidan blev jag kär i galaxy s3 när jag såg den så jag hade nog bytt i alla fall. nu har jag den och älskar den!! Har du fixat nytt än? Kramar!
Linda

2012-10-21 @ 18:08:59
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Tweety

Startade en tävling idag,där du kan vinna en cool mössa. Var gärna med & tävla. Kram

2012-10-21 @ 21:03:00
URL: http://tweety26.wordpress.com
Joline

Vilka fina bilder!! Du ser kanonsnygg ut!! Kan tänka mig att du har fullt upp men du ska veta att det alltid är lika roligt när du uppdaterar här på bloggen så titta in när du kan :)

Svar: tack så mycket! Åh vad glad jag blir av din fina kommentar! =D Kramar
Linda

2012-10-21 @ 21:38:48
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se
E

Tycker du ser jätte fin ut.

Svar: tack så mycket! =)
Linda

2012-10-22 @ 07:03:07
Jess

supersnygg!!!!

Släng upp lite mer musik som du sjunger :) filmade ingen?? :)

Svar: åh tack!! Jo Marcus filmade och jag funderade på att lägga upp men han har fibblat runt med kameran så mycket och filmat upp och ned och svängt hit och dit så jag är lite tveksam...
Linda

2012-10-22 @ 14:08:44
URL: http://jessansvardag.blogg.se
EE

SV: Kul att du är nöjd :).. Tänkte jag tar och väntar till strax efter årsskiftet när min bindningstid på abonnemanget går ut, så jag får med en ny telefon när jag tecknar nytt :).. Kram!

Svar: Det låter som en smart idé, så gjorde jag nu. Förvisso är det 6 månader innan det går ut men på telenor kan man förlänga innan =)
Linda

2012-10-24 @ 13:44:02
URL: http://matenochtraningen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0