Lite självpeppande

God förmiddag! Jag är så himla glad! Jag kan avslöja att det är efter mitt smygresultat av vågen idag (yes, jag ställer mig på vågen varje morgon, även om jag bara redovisar min vikt på måndagar). Ibland är en liten vågpepp allt man behöver för att dagen ska vara fullkomligt gjord underbar. Imorgon dags för veckovägning igen och jag kommer självklart att utföra denna trots att vi inte är hemma (min våg får åka med). Snart är det också dags för mig att redovisa mina mått igen. Jag gör det första morgonen vi kommit hem igen, jag tror det blir på tisdag eller onsdag. Det ska bli spännande.
 
Nu en fråga, är det någon som vet om man blir svullen vid ägglossning eller om man bara kan få känslan av att bli det?
 


Kommentarer
Minendie

Visst är det roligt med att glatt besked på vågen. Jag väger mig också varje dag men har lärt mig hur mycket det kan variera från en dag till en annan, det lugnar de dagar det är plus. Ett minus gör mig alltid glad :)

Svar: Ja men visst så är det ju! Alla människor (i princip) pendlar ju ett kilo hit och dit. Jag har också vägt mig och vägt några hundra gram mer dagen efter. Tror man får räkna med att sånt kan händ!
Linda

2012-07-22 @ 11:14:01
URL: http://minendie.wordpress.com
Tweety

Grattis, vad kul :-) Peppkram

Svar: Tack ska du ha! Kram
Linda

2012-07-22 @ 12:39:51
URL: http://tweety26.wordpress.com
Emma | mamma och grisskötare

Härligt!
Jag tror absolut man kan svullna vid ÄL! Jag upplever det, precis som vid mens. :)

Svar: Okay men vad bra, då är det därför jag känner mig så svullen nu då. Jag har inte upplevt den känslan förut men det kan ju bero på att jag varit så tjock. Nu är jag fortfarande väldigt tjock, men samtidigt mycket mindre så kanske gför det att jag kan känna det tydligare?
Linda

2012-07-22 @ 13:35:47
URL: http://nikoba.blogg.se/
135

Ja jag tycker nog allt jag svullnar då och kan gå upp lite till och med

Svar: Okay! Ja men då så då är det säkert därför jag har den svullna känslan =D
Linda

2012-07-22 @ 13:54:00
URL: http://nogg.se/135
EE

Vilken underbar start på dagen :)
Och gällande ägglossningen. Jag tror att man samlar på sig mer vätska under den perioden, vilket kan göra att man går upp lite i vikt och känner sig svullen. Och själv är jag väldigt kritisk mot mig själv i de tiderna. Så om man är på det viset kan det säkert vara en kombination av att man samlat på sig vätska och att ens självbild spelar en ett spratt.

Svar: Åh jag förstår, vätska alltså. Då är det säkert så att jag har vätska i kroppen nu, mer än vanligt. När jag var på Itrim och vägde fett och muskler så sa hon att jag hade väldigt mycket vatten i kroppen, lite mer än normalt, så kanske är det så nu också?
Linda

2012-07-22 @ 13:56:30
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
smulan

Vad kul att vågen är samarbetsvillig;-)
Jag lägger alltid på mig vätska vid ägglossning. Sen efter den då får jag gå och kissa hur ofta som helst och sen har jag svällt av. Om jag dricker grönt te under både ägglossning och mens så lägger jag på mig mindre vätska har jag märkt.
Ha det gott!

Svar: Ja det var skönt! =D. Jaha, det hade jag ingen aning om att man kunde göra. Men jag har inte tänkt på mig äl förut heller, jag har inte känt den, men nu är jag rätt säker på att det är det jag känner. Jaha, grönt the? Ja det kanske är värt att testa det då! Tack det samma
Linda

2012-07-22 @ 22:49:19
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0