Kanske någon som ser något?

God förmiddag. Idag möter vi ett regningt stockholm utanför fönstret. Jag fick tipset att ut och gå/springa innan frukost för att kicka igång förbränningen. Bra tips så det ska jag försöka tänka på i fortsättningen. I natt arbetade vi dock med musiken bl.a. så vi kom inte i säng förrän klockan 3. Därav vanade vi idag vid 10.30 och nu ska alla barnen äta frukost, så det inte blir för sent med lunchen. Dessutom ska vi iväg idag. Men för övriga dagar ska jag absolut tänka på det och se om jag kan få in det i min rutin, åtminstone så länge Tomas har semester.
 
Idag ska vi träffa släktingar vilket är roligt. I övrigt ska det bli roligt att se om någon tycker jag ser smalare ut (och kommenterar det) för senast de såg mig (förutom mina svärföräldrar och Tomas moster) var 1a juni och sedan dess har jag gått ned 10 kilo till, så det borde synas. Nu har de ju sett mig på foton så det blir ju ingen shockförändring men ändå. Roligt.
 


Kommentarer
Viktkamp

det är så skoj att se om folk märker det =) När jag gått ner som mest så var jag nästan lite pirrigt nervös för att träffa folk =)

Svar: Ja det är jättekul! Och jag blir också pirrig innan och prövar kläder för att se vad som ser fint ut osv =D Det är så härligt
Linda

2012-07-15 @ 13:23:44
URL: http://viktkamp.webblogg.se
Anna

Kul! Hoppas det blir riktigt bra, och att du får många positiva kommentarer! :-)

Svar: Tack! Det var roligt. De sa att det syntes mycket så det var väldigt roligt =D
Linda

2012-07-15 @ 18:33:06
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Jessica

Ja det har jag också hört, och även att man ska dricka lite kaffe INNAN =) vet inte hur bra det är men det har jag hört.
Jag ska också börja promenra igen =) ha en bra kväll

Svar: Ja juast det, det där med kaffet har jag också hört! För koffeinet skulle tydligen hjälpa till att kicka igång förbränningen. Jag ska testa och se hur det känns. Funderar på 5 km spåret imorgon bitti. Tack och tack det samma!
Linda

2012-07-15 @ 20:04:17
URL: http://www.trollfamiljen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0