Jag gjorde det igen

Jag har storstädat idag så träningen blev något försenad idag. Det var till och med frestande att stå över just av den anledningen. Men klockan 23.10 ställde jag mig i alla fall på crosstrainern och avslutade som vanligt mina 60 minuter. Men det var lite extra roligt idag för jag satter rekord igen. Men det var ordentligt för idag för när jag gick i mål på två mil så hade jag hela 5 minuter och 10 sekunder kvar. Väldigt roligt och skönt. Idag kändes det dock som om jag inte skulle klara hela vägen för när jag bara kört i 30 minuter så värkte det så i vissa av musklerna. Men tack och lov orkade jag hela timmen. Nu blir det välbehövlig vila och imorgon TROR jag att det blir vilodag. kanske.
 
 
 


Kommentarer
felicia

vad duktig du är!!! Bra kämpat! =D
Ta en vilodag du, det behöver kroppen! Börja vilodagen med en morgonpromenad innan frukost så kickar du igång fettförbränningen så den håller igång under dan! :)

sv: tack snälla du, det värmer att höra sånna fina kommentarer!

Svar: Tack så mycket! Det gjorde verkligen ont i hela kroppen så jag är stolt för att jag härdade ut. Jag ska tänka på det nästkommande dagar, men idag vaknade jag så sent (för en halvtimme sedan) att det inte fanns bra tid till det.
Det var så lite så, säger bara vad jag tycker =)
Linda

2012-07-15 @ 08:57:56
URL: http://tkhl.wordpress.com
Pernilla

Duktiga du! Jag är sjukt imponerad över att du orkar stå så länge på crossen varje dag. Du måste dessutom träna i rasande fart. På crossen på gymmet kommer jag mellan 5-6 km om jag står där i 45 minuter och jag tycker ändå att jag håller ett högt tempo... :D

Svar: Tack så jättemycket! Jag kämpar nog extra hårt med crossen eftersom jag för tillfället inte har någon möjlighet att gå till gymmet. Hm.. Jag går ju på den lilla datorn som sitter på min cross och jag hoppas den visar rätt... Den säger att jag springer mellan 20-25 km/timmen ca (det är klart att det kan variera beroende på om jag "vilar" eller kör på) och kommer 2 mil på ungeför timmen. Den kanske inte stämmer =O
Linda

2012-07-15 @ 10:44:36
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Eller så är det crossen på gymmet som inte stämmer? :) Strunt samma! En slutsats kan vi dra - vi står på crossen och gör ett kanonjobb :)

Svar: Ja vi kör på det tycker jag! Håller med dig helt. Tomas sa att man ska räkna crossen som en cykel när det gäller hur långt man tar sig. Vet inte om det stämmer? Vet du något om det?
Linda

2012-07-15 @ 12:10:53
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0