Dagens träning

Nu har jag precis utfört dagens träning. Det blev crosstrainern en timme igen, som vanligt och jag nådde två mil på 57 minuter även idag. Naturligtvis kör jag vidare tills jag stått i 60 minuter men det är härligt att ha ett mål att sikta mot. Nu när jag klarat 2 mil på 57 muniter två dagar i rad och därmed vet att det inte var en tillfällighet så ska jag se om jag kan klara det på 56 minuter imorgon istället. Gör jag inte det så är det okay, men det vore roligt om det gick.
 
Resten av kvällen blir i lugnets tecken. Jag kommer att duscha av mig så klart och sedan blir det en skål yoghurt och vika lite tvätt. Efter det kommer jag koppla av med en bok
 
 
 


Kommentarer
felicia

oj så duktig du är, 1timmes crosstrainer 2 dar i rad, härligt:)

sv: en burpee -> http://www.youtube.com/watch?v=mxrFducMgYQ

Svar: Tack så jättemycket! Ja jag tycker dte är bra träning så jag har försökt köra varje kväll nu i några dagar, det känns underbart skönt. Jag tror det är 5-6 dagar nu som jag kört på den där men om inget händer till exempel att jag blir sjuk så kör jag nog på. Du som verkar duktig med träning, det är ok att köra den en timme varje kväll va? Tack, ska kolla länken!
Linda

2012-07-11 @ 23:28:55
URL: http://tkhl.wordpress.com
Felicia

Absolut det är superbra träning.. Men det är bättre att variera sin träning. Din kropp kommer tillslut ställa in sig på det och resultaten kommer utebli. Man måste hela tiden hitta nya sätt att chocka och utmana kroppen med, me. Det är det som blir detroliga tillslut. Glöm inte att få in vardagsmotionen oxå! Den är superviktig! Och vila 1 gång i veckan från träning, ta en lättare promenad går bra. Det är i vilan kroppen bygger upp å blir starkare :)

Svar: Mitt problem just nu är att jag inte har tid med gymmet eftersom jag har de små barnen och så. Men kanske finns det lite hemma jag kan göra. Brukar köra zuma till exempel. Men crossen är ungefär som att gå va? Med vardagsmotionen, syftar du då på trappan istället för hissen och sånt? Det gör jag alla gånger jag kan (om jag inte har barnen i vagnen eller så). Jag får försöka hitta något bra sätt att räna hemma på. Men jag tänkte att crossen kanske är bra en timme om dagen så jag får upp konditionen och så jag blir lite lättare?
Linda

2012-07-11 @ 23:46:30
URL: http://tkhl.wordpress.com
ZtorZillen

Låter som en bra planering!

Svar: Tack, ja det är skönt att få varva ned sefter en lång dag som slutat med lite träning =)
Linda

2012-07-11 @ 23:59:28
URL: http://ztorzillen.blogg.se
felicia

sv: du behöver inte gå til gymmet. Finns massa övningar och köra hemma och youtubeklipp. Sök på träningsklipp på youtube och kör dom hemma.
Crosstrainern är som sagt superbra, men gör andra övningar oxå.
Variera crosstrainerträningen, vissa dagar kan du köra 60min lågintensivträning, en annan dag köra intervaller, tex 1min allt du kan, 1minut lite lugnar * så många ggr du orkar.
Varierad träning ger bäst resultat!:)

vardagsmotion - gå, istället för att ta bussen. Trappen istället för rulltrappan. Ställa sig och laga mat/diska/städa/sortera i garderober istället för att sitta å se på teve osv osv.. Ut och lek med barnen i parken.

Svar: Ok tack så jättemycket för alla tips! Jag bugar och bockar då jag än så länge inte är så high på hur man ska träna och variera träning (det är nytt för mig med träning. Inte för att jag varit tjock för det har jag inte alltid varit, men förut när jag var smal så tränade jag inget annat än dans flera dagar i veckan) Då ska jag tänka på vad du sagt
Linda

2012-07-12 @ 08:44:04
URL: http://tkhl.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0