-37 kg och lite för stora byxor (foton)

Hej och hå i värmen. Här sitter jag och läser viktbloggar och träningsbloggar. Jag gör ofta sånt nu mer för det finns inget bättre än att få och ge inspiration och hopp. Jag har fått en del så underbara kommentarer från er på sista tiden och ni ska veta att jag tar till mig dem alla och blir bara ännu lyckligare och det finns ingen bättre känsla än att få hjälpa till att peppa andra under min resas gång.
 
Nu till något helt annat. Kläder och storlekar. Vi börjar med mina ringar. Jag hade mina ringar kring halsen förut. Ja inte när jag fick de första gången så klart. Förlovningsringen satt ju jättebra så klart men då vägde jag som nu eller bara något kilo mer, så det är inte så konstigt. Vigselringen gjordes när jag var gravid och hon på guldsmeden sa att vi skulle göra den en storlek mindre för mina fingrar nog var svullna. Det var de tyvärr inte så ringen var något trång. Vi gifte oss 13:e augusti och på bröllpsdagen hade jag så klart båda ringarna på mig, men där efter fick jag ha bara vigselringen ett tag för då svullnade fingrarna upp (Marcus föddes i november). Sen var det lite till och från jag hade den ena eller båda eller ingen, men ju tjockare jag blev dessmindre kunde jag ha ringarna på mig och från ca 110 kilo så slutade jag bära dem för de var för trånga. Runt 110 kilo nu så började jag använda ringarna men jag kunde bara ha förlovningsringen då jag sov (för mina fingrar svullnar något då). Men bara något kilo senare så började jag använda båda, även om de i början kändes trånga. Nu sitter de hur bra somhelst och jag får utan svårighet av och på båda samtidigt. Har jag bara förlovningsringen på mig (vilket jag hade för att testa) så kan jag meddela att den sitter ganska löst på fingret. Inte så den trillar av, men den kommer nog att göra det. Underbart!
 
 
Storlekssak två. Jag väger mindre än min make nu! Han är inte tjock och jag har alltid vägt mer än honom. Men inte nu. Med 1 kg ligger jag nu under honom vilket också känns underbart, för det är ju liksom lite "så det ska vara".
 
Bild från i mars
 
Bild från nått kilo sedan
 
Sist för det här inlägget. Jag har bara ett par byxor som verkligen passar mig nu för alla andra är för stora och åker ned. Angenämt problem. Känns också underbart. 
 
De här svarta byxorna var alldeles för små för mig när jag var som tjockast. Någonstans runt 115 fick jag inte plats i dem längre.
 
De här byxorna har inte suttit slick slick slick, utan något löst. Däremot var det inte en tillstymmelse till risk att jag skulle tappa dem, då jag var som störst.
 
 


Kommentarer
Erica

Vad grym du är! Fortsätt så! :)

Svar: Tack så jättemycket!
Linda

2012-07-11 @ 15:49:28
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Pernilla

WOW, VAD DU ÄR DUKTIG! Det visste jag iofs redan, hehe, men när man ser på de här bilderna blir det så tydligt hur väl du har kämpat. Måste vara häftigt att ha gått ner så mycket att dina barn och du får plats i ett par av dina gamla byxor :) Hur känner du själv när du tittar på dina "byxbilder"? Går det att förstå att du har gått ner så mycket?

Svar: Tack!! Ja det är lite roligt att kunna göra så med byxorna faktiskt. Ser fram emot sen när man kan göra nått kul av tightare byxor också =). Jag känner att det är häftigt och att jag ser på byxorna att jag är mindre. Jag jämför speciellt med de svarta byxorna för de var alldeles för små för mig, men nu är de för stora = härligt. Men i ärlighetens namn har jag fortfarande vårt att se den stora skillnaden. Speciellt i underkläder. Jag känner mig som jag ser i princip likadan ut. Dock börjar det bli bättre det där. Hjärnan börjar komma ikapp =P
Linda

2012-07-11 @ 15:53:33
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Suzan

Riktigt bra jobbat! GRATTIS!

Svar: Tack så jättemycket! Tack =D. Vilken härlig blogg du har, ska börja följa!
Linda

2012-07-11 @ 16:12:07
URL: http://www.icanrestwhenimdead.com
Pernilla

Ja, det är väl så - hjärnan måste också hinna ikapp. Innan dess kan man nog inte riktigt se den klara skillnaden (blir lättare på foto tycker jag?!) själv. Men jag ser i alla fall skillnad på dig :)

Svar: Jag undrar hur det kommer sig att hjärnan inte hänger med på det sättet?! Varför ser andra men inte man själv? Jag menar visst det vore annorlunda om utbuktningen ovanför naveln försvunnit för det skulle varit konkret, att hänget på magen blvit mindre är svårare att registrera! Hur som haver, så håller jag med dig, lättare på bild. Fast byxbilderna är de jag sett störst skillnad på hittills. Sen får man ju förstå också eftersom kläderna blir större. Jag såg stor skillnad på de bilder du la ut för ett tag sedan!
Linda

2012-07-11 @ 17:16:27
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Linn

Sjukt bra jobbat! Har du också gått ner 37 kg nu? Roligt att vi ligger på samma ;)

Svar: Men vad roligt! GRATTIS! Har du någon sida eller blogg eller facebook eller kanske twitter? Vore roligt att följas åt!
Linda

2012-07-11 @ 18:56:19
snöflickan

Grymt impad duktiga du

Svar: Tack! Vad gullig du är
Linda

2012-07-11 @ 19:09:38
URL: http://snoflickansara.wordpress.com
Chris Larsson

Härligt! Vad duktig du är!

Svar: Tack så jättemycket! Jag ska gå in på fb och svara på din fråga också =D
Linda

2012-07-11 @ 19:54:56
URL: http://thedogmolly.wordpress.com
Pernilla

Jag vet inte om det är för att man fortfarande känner sig stor? Mindre men stor? Eller för att man fortfarande tänker sig som stor... Ja, jag vet inte. Hjärnan är ett lustigt organ :D

Svar: Jag tänker mig fortfarande som tjock, men jag har börjat känna annorlunda för min kropp. Jag är glad åt den nu. Jag älskar den till och med och tycker den jobbar bra. Att jag sen önskar den såg lite annorlunda ut känns mindre än förut. Jag kommer kämpa för min kropp så som kroppen kämpar för mig. Ja du kanske förstår vad jag menar. Ibland älskar jag dock inte min hjärna, haha. Nejdå men jag håller med dig
Linda

2012-07-11 @ 21:01:37
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Tweety

Grattis till viktnedgången, går du på någon speciell kost? Har själv gått ner en del, men har några kilo kvar. Peppkram

Svar: Tack så jättemycket! Nej jag äter all mat fast i mindre mängder. Godis äter jag bara på lördagar men i väldigt liten mäng. Jag undviker saker med för mycket kalorier men vill jag ha så äter jag ändå. Sedan tränar jag på crosstrainern eller tar powerwalks så mycket jag orkar och kan =). Jag ska ta en titt i din blogg också. Kul!
Linda

2012-07-11 @ 21:12:16
URL: http://tweety26.wordpress.com
lisa

underbara bilder på dig byxorna o dina barn..

Svar: Tack så jättemycket!
Linda

2012-07-11 @ 22:55:48
Viktkamp

du är helt grym! en stor förebild, så glad att jag hittade din blogg <3

Svar: Men åh vad gullig du är, jag blir så glad, jag vet nästan inte vad jag ska säga =D Tack jag är glad att jag hittade din blogg också <3
Linda

2012-07-11 @ 23:18:42
URL: http://viktkamp.webblogg.se
JUNITJEJ

Wow, vilken skillnad!!! Så bra kämpat av dig!!

Svar: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir! =D
Linda

2012-07-13 @ 12:38:47
URL: http://junitjejen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0