jag gråter

Ut i tomma intet försvann den tappra Linda och kvar blev en av smärta gråtande Linda,  i hallen. Tack och lov för den fantastiska Tomas som osjälviskt släppte allt han hade för handen och i princip bar mig till sängen. Sedan torkade han blöta kinder,  stoppade om mig och hämtade telefon, laddare och en usb-förlängare så jag ska kunna blogga i sängen. Älskade make.
 
Och för att förtydliga ytterligare så är smärtan inte det minsta rolig just nu. Inte för att jag normalt tycker den är skoj heller men på en skala så steg den just flertalet steg mot värre. Tack och lov ligger jag nu nedbäddad i sängen vilket tycks vara det bästa läget för mig just nu. Jag hoppas det känns lite bättre imorgon.
 
Dock vill jag avsluta med att säga att trots smärtan så skulle jag inte vilja göra detta ogjort och jag är så tacksam för att jag fått den här operationen.Tack landstinget,  verkligen. Tack tusenfalt
 
 
 


Kommentarer
C

Styrkekram ♥

Svar: Tack! <3
Linda

2012-12-22 @ 11:56:47
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Lena

Som du i princip säger själv, det är jädrans tufft i början men du kommer att tycka att det va så värt det när smärtan försvinner!
Och när allt har läkt så kommer du må så bra!

Svar: Tack! Jag hoppas det. Jagh känner mig i alla fall nöjd nu. Jag hoppas bara vätskan i benen försvinner haha. Men å andra sidan är det inte ens en vecka sedan jag opererades så man får väl ha tålamod =)
Linda

2012-12-22 @ 12:31:48
URL: http://lenaslilla.blogg.se
Minendie

Att man uppskattar operationen gör ju tyvärr inte att smärtan försvinner. Det är okej att säga att man har ont och att det känns förjävligt rent ut sagt, trots att man valt det själv.
Du är en förebild för många, helt fantastisk. Kram

Svar: Nej det är ju så tyvärr.. men det känns ändå som man är otacksam om man gnäller över att det gör ont. Lite som att någon kan tänka att "jaha men vad hade du väntat dig då"? Tack så mycket för dina ord! <3 Kram
Linda

2012-12-22 @ 13:47:33
URL: http://minendie.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0