Viktkurva för vecka 14

Viktkurvan för vecka 14
 
 


Kommentarer
Tweety

Grattis :-)

Svar: TAck så mycket!
Linda

2012-08-13 @ 09:42:09
URL: http://tweety26.wordpress.com
Hannah

Grymt!!:) Vi har gått ner ungefär samma som det ser ut :) Jag började på 112 och är nere på 79:)

Sv: Ja att ha stor byst är mer påfrestande än vad de flesta vet tror jag :) Jag gillar stora tuttar men inte på mig :D tackför din kommentar, jag är jätteglad att de minskat :)

Svar: Tack ska du ha och tack det samma!. Jag började på 130 först, så jag är större nu än vad du var vid samma vikt. Men det är ju eftersom jag var å stor från början. Jag får nog vänta ett bra tag tills jag ser lika smal och fin ut som du (som förövrigt inte ser at att väga 79 kg)
Nej jag förstår helt, det blir ju tungt och jobbigt. Jag har samma sak... Mina är dock ammade av 3 barn så de måste jag nog göra nått åt sen
Linda

2012-08-13 @ 12:44:20
URL: http://Hannahsviktigheter.blogg.se
Pernilla

Din blogg vill inte att jag ska kommentera inlägget under, så jag får skriva här istället :) BRA JOBBAT! 2,1 kg minus på en vecka trots alkohol - superduperbra! Din kropp samarbetar verkligen med dig, verkar det som :) Grattis!

Svar: Tack så mycket!! Ja jag tror det har varit en väldigt bra vecka för mig den här veckan. Är riktigt nöjd och bara 3,6 kg kvar tills jag ser en 7:a. Hoppas det inte stannar upp nu bara... Är lite orolig eftersom jag kante kan träna =( TACK!
Linda

2012-08-13 @ 15:09:09
URL: http://skinnyjeans.devote.se
alexandra

måste vara skönt att kunna se kilorna rasa :) du e grym

Svar: TAck så jättemycket! Ja det är både roligt och skönt =)
Linda

2012-08-13 @ 18:17:06
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Pernilla

Mmm, jag förstår hur du tänker. Jag är själv rädd för att min viktnedgång har stannat av nu - särskilt efter förra månadens minus på 6 kg. Något kommer jag väl ha gått ner till den 1 september, men inte så mycket är jag rädd. Men, ja, så är det ju - någon gång stannar det av innan det kommer igång igen. Det får man ju dessvärre vara beredd på om än det är SÅÅÅ tråkigt!

Svar: Nejdå inte har ditt stannat av eller. 6 kg på en månad är ju egentligen superbra eftersom det är mer än ett kg i veckan! Håller med dig om att platåer suger ordentligt. Hoppas vi håller oss ifrån dem! Mäter du dig något förutom att du testar jeansen?
Linda

2012-08-13 @ 21:29:39
URL: http://skinnyjeans.devote.se
ZtorZillen

Grattis! Du är så sjukt inspirerande, tack för att du delar med dig! Kan du inte skriva lite mera om vilka hjälpmedel du använder? (ser ut som du lägger in din vikt i något program..räknar du kalorier på någon hemsida? gör du maten själv eller enligt något kostschema?) NYFIKEN! :D

Svar: Tack så mycket! Gud vad glad jag blir =D. Absolut jag kan skriva ett inlägg om det imorgon =)
Linda

2012-08-13 @ 22:25:10
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Natti

Grattis, vilken toppen kurva. Kram

Svar: Tack så jättemycket! Kram
Linda

2012-08-13 @ 22:48:56
URL: http://fitmama.shapemeup.se/
Pernilla

Nej, jag hade tänkt att jag skulle göra det när jag började gå ner i vikt, men sen orkade jag inte.. Jeansen har alltså fått vara min enda måttstock :D

Svar: Ja, det fungerar ju det också! Fast du kan ju också mäta dig nu om du känner att du vill ha bra koll =). Tycker jeansen är en riktigt rolig måttstock
Linda

2012-08-14 @ 11:38:57
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0