Träna = lycka

Idag känner jag för att träna, träna, träna. Jag vill åka till simahllen och bara köra tills jag nästan inte orkar hålla mig ovanför vattnet. Jag vill intervallträna i skidbacken, powerwalka min runda och stå på crosstrainern i alla oändlighet. Tror ni inte att just idag av alla de dagarna, så har vi så mycket att göra inför spelningen att den tiden helt enkelt inte finns?! Ja det är bara acceptera att jag inte kan göra allt det här och se till att jag åtminstone kan göra något, för jag kan inte acceptera att den här energin bara går föbi mig.
 
 


Kommentarer
Gentle Giant

Härlig känsla! :-)

Svar: Ja faktiskt =D
Linda

2012-08-05 @ 14:00:24
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
smileyouarealive.blogg.se

Det låter härligt att ha så mycket energi, ta vara på den!Skulle själv behöva lite idag:)

Svar: Ja det är underbart. Jag hade inte sån här energi då jag var så tjock förut. Hoppas du hittar lite du med =)
Linda

2012-08-05 @ 14:57:21
URL: http://smileyouarealive.blogg.se/
Pernilla

Det är en härlig känsla! Synd att den alltid kommer när man inte har tid att utnyttja den till fullo! Hoppas du får behålla energin till att köra någon form av träning idag i alla fall :)

Svar: Ja visst är det dumt! haha, du får också så alltså =P Ja jag kommer inte hinna varken simma eller intervalla tyvärr, men jag kommer absolut ta crossen sen för jag klarar inte en dag till utan träning (igår gjorde jag bara 100 situps på hela dagen, för vi fick gäster och det var så sent när de gick och vi var tvungna att äta kvällsmellis, så allting blev förstört inför ett crosspass)
Linda

2012-08-05 @ 15:07:36
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Japp, jag får också sådan energi ibland. Men den kommer allt som oftast när jag är på jobbet eller ska iväg på annat håll... Eller om jag har bestämt mig för att gå på friskisgympa, så blir jag sugen på gymmet och sen tvärtom när jag ska till gymmet. Det är inte lätt alltså :D

Svar: Haha jag man är bra knäpp ibland. 2 timmar på crossen fick jag till i alla fall =D
Linda

2012-08-05 @ 22:07:26
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0