Nu är jag kär igen

Minns ni skorna jag blev kär i?
 
 
Jag blev ju tvungen att köpa dem och hade dem på min och Tomas bröllopsmiddag (men det kanske ni såg på bilden?
 
 
Jag är helt förälskad i ett klädesplagg nu. 
 
 
Vad tycker ni? Borde jag?
Förövrigt är det storlek 44 på jackan (wow, minns inte senast jag hade så liten) och den är rymlig och skön, inte trång alls. Jag har inte testat storlek 42 än men misstänker att den nog skulle vara för liten. Så vad säger ni? Kan det vara ett alternativ för belöning för nästa -10kg?
 


Kommentarer
EE

En helt ny kläd-värld öppnar sig framför en när man har gått ner i vikt :D.. Den passar dig jättefint, så jag röstar helt klart för att det ska vara nästa belöning!

Svar: Ja det gör ju det. Helt underbart säger jag. Har en jacka jag ska testa tills i vinter sen. hoppas den passar då. Tack ska du ha! Tomas gillade den också så jag tror jag kör på den! hihi. Har du nån belöning för när du kommer under strecket?
Linda

2012-08-06 @ 16:59:08
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Gentle Giant

Den är ju riktigt snygg och smickrar dina former. Damn you're beautiful! Tror det är en toppenkappa inför hösten. Den är dessutom så 'lätt i materialet' att den funkar som tidig höstkappa till klackar och bara/strumpade ben, samtidigt som jag tror den gör sig med byxor och klackar eller stövlar när det blir mer höst... ;-)

Svar: Men åh, nu blir jag ju generad här. TACK vad du är gullig, nu blir jag jätteglad! Ja jag hade samma tankar där med jackan! Den kommer passa mig på min arbetsplats också så det är toppen. Mamma är orolig för att den ska bli för stor på en gång bara.. Jag vet inte om jag vågar..
Linda

2012-08-06 @ 17:10:24
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
annika

Jättefin! Var hittade du den?/mor

Svar: På H&M i centrum. Föll som en fura! storlek 44 var det där
Linda

2012-08-06 @ 17:12:09
Minendie

Jättesnygg! Tycker den är en perfekt belöning.

Svar: tack ska du ha!
Linda

2012-08-06 @ 17:25:59
URL: http://minendie.wordpress.com
Anna

Supersnyggt, både skorna och jackan. Haha, det är exakt samma skor jag stått och dreglat över, men jag kan inte gå i dem. ALLS. :P

Svar: Tack ska du ha! Vad roligt att vi har samma smak på sko! Men jag kunde inte heller gå i sånna skor när jag var tyngre. Nu går det dock bra. Du ska inte köpa för framtida bruk?
Linda

2012-08-06 @ 17:44:38
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Anna

Supersnyggt, både skorna och jackan. Haha, det är exakt samma skor jag stått och dreglat över, men jag kan inte gå i dem. ALLS. :P

2012-08-06 @ 17:44:49
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Pernilla

WOW! Supersnygg! Den passar dig som handen i handsken! En perfekt belöning! Ja, jag tycker du ska köpa den oavsett om det är som belöning eller inte, för den satt verkligen jättefint på dig :)

Svar: TAck så jättemycket! Jag hade sådan tur och det var roligt för mamma och pappa såg bilden på mig och skickade ett sms till mig att jag skulle köpa den, för jag skulle få den av dem i födelsedagspresent (fyller 31 på torsdag). Så snällt, gulligt och himla roligt. Storlek 42! Kan du tänka dig hihi. Minns inte när jag hade så liten sist!
Linda

2012-08-06 @ 18:20:25
URL: http://skinnyjeans.devote.se
EE

SV: (Fattar inte riktigt hur det funkar det här med att man svara i samma kommentar, för jag fick inget meddelande om att du kommenterat på det jag skrivit! Så om jag inte svarat på nån fråga eller så tidigare är det för jag missat det!!) Jag har funderat på det här med belöning, men jag kommer inte på nåt! Först hade jag en surfplatta i sikte, men är nog inget som jag VERKLIGEN vill ha. Jag får ta å klura ett tag till :)

Svar: Vad konstigt att du inte fick veta att jag svarat! Ja jag minns den där plattan. Men det är ju som du säger, det måste vara nått man verkligen vill ha om det ska vara sporrande! Sist köpte jag skor (de jag hade på bilden med jackan) den här gången vet jag inte riktigt eftersom jag ju redan har jackan hihi
Linda

2012-08-06 @ 18:46:16
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
C

SJÄLVKLART!!!!
Du bara måste köpa den, såå snygg i den o den passar dig som en smäck!
Jisses förresten med dina skor, skulle aldrig våga gå i höga klackar MEN snyggt är det :-)

/C

Svar: Åh Gud vad snäll och gullig du är! Jag hade tur för mamma och pappa gav den till mig i födelsedagspresent. Fyller egntligen inte förrän på torsdag men de såg bilden och sa åt mig att köpa den, så får jag pengar sen =) TACK!
Linda

2012-08-06 @ 18:46:48
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Therese

Innan du bestämmer dig, så prova storlek 42! Den kanske inte är så långt bort som du tror =)

För den var riktigt snygg =D

Svar: Jag testade 42! Och det passade hihi!! Tack för tipset =D Tack ska du ha
Linda

2012-08-06 @ 19:51:09
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
smulan

SNYGG! Tycker den verkar vara en perfekt belöning:-) kunde inte hitta en som sitter bättre.

Svar: Tack ska du ha!! Jag är så glad att jag hittade den jackan!
Linda

2012-08-06 @ 19:57:50
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
- behuy -

hejj sista chansen att anmäla sig till tävlingen :) anmäl dig nu , länk: http://behuy.blogg.se/2012/august/tavling-vinn-sommar-nagellack.html#comment ha en fortsatt bra dag !

2012-08-06 @ 20:19:34
URL: http://behuy.blogg.se
Joline

WOW! Den är så fin på dig!! Den ska du deffintivt unna dig när du nått ditt nya mål!

Svar: TACK Joline!! Jag blev kär med det samma =D
Linda

2012-08-06 @ 21:05:34
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
ZtorZillen

Fullkomligt ÄLSKAR den rosa tröjan, supersnygg på dig också! VILL HA!

Svar: Åh tack, Gud vad gullig du är! Min syster har köpt den till mig i Dubai så den går inte att köpa i sverige. Men jag kan säga till dig när jag växt ur den så kan jag skicka den till dig om du vill? (fast det finns ju en stor chans att den är för stor för dig då också hihi)
Linda

2012-08-06 @ 22:25:30
URL: http://ztorzillen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0