Mina mått

God morgon! Idag är det blå himmel och soligt i Stockholm. Det är helt underbart att det är så fint väder eftersom vi ska till Gröna Lund. Vad som är mindre roligt är att det är löningslördag och säkerligen många andra som också tänker passa på att åka dit och trängas med de som åker dit bara för att se sommarkrysset. Det tänker dock inte vi göra, se sommarkrysset alltså. Senast vi var på Gröna Lund tillsammans jag och mina systrar var när de var i tonåren, kanske till och med jag. Senast jag var där med någon av dem i alla fall, samt med Sandras fästman Zahid som också kommer med idag, var 2004. Åren går fort.
 
 Jag sommaren 2004 (klicka för större bild)
 
Förutom Grönan så upptäckte jag ju just det att det är den 25:e idag. Det innebär att det är dags att ta mina mått igen och jag har gjort en tabell nu precis som senast. (Tabellen är gjord i excel och sedan print screenad till paint (för att det är enkelt), där jag gjort den till en jpgbild som jag sedan kan lägga upp här som ett vanligt foto).
 
 
Jag känner mig glad och nöjd över dessa mått. Jag vill dock att ni ska observera att när det gäller mitt överarmsmått så tar jag det med armen rakt ut åt sidan och mäter hela hänghuden. Håller jag armen ned så inte all hud samlas som ett gäddhäng så får jag ett mått på 38 om jag inte minns fel. Anledningen till att jag mäter på det här sättet är för att jag vill kunna se om huden på armen drar ihop sig ordentligt. Säg till om ni vill att jag ska ha separata mått för det här.
 
Jag önskar er alla en skön lördag och har ni något roligt planerat så hoppas jag ni får en superrolig dag. Jag kommer komma hem sent eftersom vi nog är kvar tills 23 då det stänger och vi har valt att åka kommunalt så vi alla kan åka tillsammans. Så antingen kommer det ett inlägg i natt eller imorgon. Jag kommer också läsa era bloggar igen imorgon
 


Kommentarer
Gentle Giant

Du är så fantastisk! Det där är riktigt bra måttförändringar. Ditt hårda slit ger verkligen resultat och jag är mycket imponerad och inspirerad! Önskar dig en underbar lördag och att det inte blir för trångt.

/GG

Svar: Åh tack Gud vad snäll du är! Ja jag erkänner att jag själv börjar förstå skillnaden nu och jag är så himla glad över att det fungerat så bra =D Det var en underbar dag, tack ska du ha!
Linda

2012-08-25 @ 08:51:56
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Tweety

Härligt att du krymper, hoppas ni får en bra dag på Gröna lund. peppkram

Svar: Tack så mycket! Nu hittade jag inte där du skrev frågan angående reklamerna så jag svarar här istället. Marcus är registrerad på statist.se och därifrån har de olika castingfirmorna hittat honom. Sedan har de ringt oss och sagt att de önskar att han ska komma och provfilma för dem =) Kram
Linda

2012-08-25 @ 08:59:28
URL: http://tweety26.wordpress.com
Hannah

Härliga mått! Stor skillnad, vad duktig du är!:)

Svar: Tack så mycket!
Linda

2012-08-25 @ 10:05:07
URL: http://Hannahsviktigheter.blogg.se
Pernilla

Fantastiska mått! Du är imponerande duktig! :)

Svar: Åh tack underbara du, vad glad jag blir =D
Linda

2012-08-25 @ 16:51:26
URL: http://skinnyjeans.devote.se
alexandra

gud vad kul,du e grym:)

Svar: TACK! kram
Linda

2012-08-25 @ 18:24:39
URL: http://mlbloggen.blogg.se
EE

Vilka fina siffror :).. Hoppas ni får det kul på Gröna Lund!!

Svar: TAck ska du ha! Åh det var så himla mysigt
Linda

2012-08-25 @ 19:57:46
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Anonym

Wow, vilka stormsteg!! Du är så duktig:)
Jag mäter också mina armar som du gör. tycker det ger ett mer rättvisande resultat.
Ha en underbar söndag!

Svar: TACK! Ja jag tycker det också =) Hoppas det går bra för dig!
Linda

2012-08-26 @ 12:46:59
FitnessMe

Vilket fantastiskt bra jobb du har gjort! Åh vad jag längar till att komma under 100 cm (för att inte tala om 90!) i midjemått!

Svar: Tack så jättemycket! Jag förstår det, jag hoppas det går fort tills du kommer dit =D
Linda

2012-08-26 @ 14:08:27
URL: http://www.fitnessmefitnessme.blogspot.se
Minendie

Jag är så imponerad och inspirerad av dig och hur du orkar kämpa varje dag. Men jag förstår att det blir lite lättare när det syns så fina resultat. Från och med imorgon ska jag börja röra mig mer, nu är maten under kontroll så nu ska jag få in träningen igen som jag tappat lite under sommaren. Tack för att du visar vad som är möjligt att åstadkomma!

Svar: Åh men tack så jättemycket Gud vad glad jag blir! <3. Ja visst det blir kanske lite lättare när man ser fina resultat, det håller jag med dig om. När jag vägde 120 så kunde jag inte riktigt se på mig sådär enormt mycket att jag tappat 10 kg, även om det syntes lite. Nu är det väl tydligare att jag byter i storlek bland normalare storlekar. Tycker du är så duktig också och tror till 100% attd et kommer gå toppen för dig! Och du gör mig generad nu, allt för vänligt. Kram!
Linda

2012-08-26 @ 17:33:19
URL: http://minendie.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0