Men znark

Usch jag har så himla ont i huvudet nu. Jag tror det kan bero på att jag eventuellt har druckit för lite vatten idag. Det kan också bero på att jag är stel för nu har jag fått ont i huvudet flera dagar i rad, men är inte sjuk. Jag har haft problem med huvudvärk av och till under de senaste åren men husläkaren har sagt att det troligtvis är spänningar och att jag ska gå på sjukgymnastik. Jag har till och med röntgat huvudet för säkerthetsskull, men ingenting. Så min tanke var att det kanske var eftersom jag var tung och fick spänningar av att bära min tunga kropp. Men om det är därför så tycker uppenbarligen kroppen fortfarande att  den är för tung, eftersom det fortfarande kommer. Hur som haver hoppas jag det ger sig snart.
 
De senaste dagarna har jag varit så himla trött på kvällarna, vilket nog säkerligen beror på att jag går upp tidigare på morgonen. Det har resulterat i att jag läser en del av era bloggar på kvällen och en del på morgonen, eftersom jag inte orkat alla på raken (jag följer 38 stycken). Så jag läser alla era inlägg, men kanske dagen efter ni skrivit dem, så jag har inte försvunnit. Jag tror jag kommer att komma i fas igen snart när man börjat komma in i att gå upp 6,50 på morgonen.
 
Det känns i alla fall bra i kroppen den här veckan, trots att mensen kom idag och jag hoppas att jag i alla fall ska nå mitt minuskilo trots att den nu kommit igen. Och att bero på minuskilon så är det dags för mig att ställa mig på crosstrainern nu, innan jag blir somnar sittandes
 
Leo och Oliver idag på morgonen. De såg så söta ut
 


Kommentarer
Anna

Åh, mys! Jag känner mig också helt supertrött på kvällarna, det blir varken mycket kommenterande eller skrivande för mig. Förhoppningsvis tar det sig!

Svar: Det gör det säkert så fort man kommer in i rutin igen haha =) Vi håller tummarna i alla fall
Linda

2012-08-22 @ 20:22:30
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
alexandra

men gud vad gulliga, haha :)

Svar: Hihi ja mina smår hjärtan! Tack
Linda

2012-08-22 @ 22:40:55
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Pernilla

Usch, din stackare! Hoppas huvudvärken släppte efter träningen - ibland gör den ju det :)

Svar: TAck, det känns lite bättre nu. Men Tomas ställde upp på lite massage också, så jag hade tur
Linda

2012-08-22 @ 23:28:21
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0